پنجم ، شماره 1266 مه 1997 ، سال خرداد 1376 ، 28 چهارشنبه 7
|
|
حفظ كيفيت كنترل با غذايي مواد بهداشت
ميشود
.است همشهري روزنامه به متعلق و محفوظ حقوق تمام
(آخر بخش)كنيم حفظ را غذا سلامت گرما موسم در
عاملتوليد ، يا كانون سه خوراكي ، و غذايي مواد بودن كيفي درباره
به زنجيره كنندهاي تعيين اما حلقهنهايي كه كننده مصرف همچنين و عرضه
.هستند اثرگذار ميروند ، شمار
ايجاداطمينان مهم اصل دادن قرار محور با غذايي مواد كنندگان توليد
براي واستاندارد بهداشتي اوليه مواد از بايد كنندگان مصرف ميان در
جاي به نبايد افراد اين حال عين در.كنند استفاده غذايي مواد توليد
بهداشت و سلامتي سالم ، محصولات عرضه ازاي در درازمدت و منطقي سود
اين بر علاوه.كنند موقتي سود فداي را توليد فرهنگ جامعه ، عمومي
براي هم و است كنندگان توليد سود به هم كيفيت با غذايي مواد توليد
خواهد محقق شرايطي در و زماني اهداف اين و.بود خواهد سودمند جامعه
از استفاده و بكارگيري و كيفيت كنترل مقوله به كنندگان توليد كه شد
.كنند تلقي اهميت با كاملا را استاندارد و بهداشتي اوليه مواد
مواد كيفيت حفظ در كنندگان مصرف كننده تعيين و مهم سهم به توجه با
و بخشند ارتقاء را خود غذايي مواد مصرف فرهنگ سطح بايد مردم غذايي
مدنظر خريد ، هنگام به را غذايي مواد بودن استاندارد و بهداشت مقوله
.باشند داشته
و كيفيت حفظ راههاي از يكي تغذيه ، علوم متخصصان و كارشناسان باور به
.ميباشد آنها استاندارد و اصولي بستهبندي غذايي ، مواد كميت حتي
آن ويژه به غذايي مواد صحيح بستهبندي به توجه ميدهند نشان تحقيقات
مثبت آثار ميگيرد ، صورت سريعتر آنها فسادپذيري كه موادي از دسته
افزايش غذايي ، مواد ضايعات از جلوگيري.دارد پي رادر بسياري
از محصولات غذايي ارزش حفظ و غذايي مواد نگهداري عمر طول و ماندگار
.است غذايي مواد بستهبندي به مثبت نتايج جمله
خواصبستهبنديها ، مهمترين از:ميگويد كارشناس يك مورد اين در
توجه مورد بستهبنديها در بايد آنچه اما.است غذايي مواد دوام افزايش
مواد ريز بايد غذايي مواد كنندگان توليد كه است اين گيرد ، قرار
كنندگان مصرف آگاهي براي را نظر مورد كالاهاي در رفته كار به و اوليه
.كنند مشخص و تعريف رويت قابل و دقيق طور به
هم همزمانبا بستهبندي توسعه و غذايي مواد توليد در پيشرفت امروزه
غذايي ، ماده بهنوع مناسب بستهبندي يك انتخاب البته.ميگيرد انجام
بستهبندي كلي طور وليبه.دارد بستگي آن ونقل حمل و نگهداري نحوه
:باشد دارا را زير شرايط بايد غذايي مواد
انتخاب.جلبكند را مشتري توجه تا باشد جذاب و شفاف ظاهري داراي 1ـ
كه ميشود سبب ديدباشد قابل آن در غذايي مواد كه شفاف بستهبندي
.پيببرد آن كيفيت به بتواند بهتر كننده مصرف
ميزان همراه به غذايي ماده هر اوليه مواد امروزي ، بستهبنديهاي در 2ـ
مشخصههاي ارائه.است شده قيد آن مصرف ممنوعيتهاي حتي و آنها پروتئين
به مردم تغذيهاي دانش سطح ارتقاء بر علاوه غذايي مواد اوليه مواد
غذايي ماده هر ديگر عبارت به.ميشود منجر مصرف الگوي انتخاب و اصلاح
برچسب داراي بايد ميگيرد قرار كنندگان مصرف دسترس در و شده توليد كه
.باشد تغذيهاي
البته.باشد مشخص كاملا آن روي مصرف انقضاي تاريخ و توليد تاريخ
وتوليد شود رعايت غذايي مواد بستهبندي در بايد ديگري موارد
حال هر به.ميباشند آن انجام به ملزم قوانين و ضوابط براساس كنندگان
و طعم رنگ ، رطوبت ، نظير ظاهري خصوصيات حفظ با غذايي مواد بستهبندي
شدن تند از جلوگيري يا و ويتامينها اتلاف كاهش مثل تغذيهاي ارزش و بو
و آلودگي كاهش سبب ميكروارگانيسمها ، رشد از جلوگيري و چربيها
را ما غذاي بودن سالم و ايمني نهايت ، در كه شده غذايي ضايعاتمواد
.ميكند تضمين