پنجم ، شماره 1391 اكتبر 1997 ، سال آبان 1376 ، 26 يكشنبه 4
|
|
سرطان بروز خطر نمك ، در گوشت خواباندن
ميدهد كاهش را
.است همشهري روزنامه به متعلق و محفوظ حقوق تمام
آتش ، روي بر آن پختن از قبل نمك آب در گوشت خواباندن:شهري سرويس
.ميدهد كاهش انسان در را سرطان به ابتلا خطر
آزمايشگاههايلورنس پژوهشگران واشنگتن از خبر مركزي واحد گزارش به
كه رسيدند نتيجه اين به مطالعه و بررسي يك در كاليفرنيا ليورمور
كه را شيميايي ازتركيبات درصد تا 96 نمك 92 در گوشت گذاشتن
.ميبرد بين ميكنند ، از پختبروز هنگام و سرطانزاهستند
را بررسي و مطالعه اين سرپرستي كه پژوهشگران از يكي كينز مارك
وگوشت آتش شعله بين شيميايي سد نوع يك آبنمك:گفت است داشته برعهده
.ميشود سرطانزا بيماريهاي برخي بروز مانع و ميكند ايجاد