پنجم ، شماره 1401 نوامبر 1997 ، سال آبان 1376 ، 6 پنجشنبه 15
|
|
از بهداشتيتر آهني ، ظروف در غذا طبخ
است نچسب ظرفهاي
.است همشهري روزنامه به متعلق و محفوظ حقوق تمام
آهني ظروف در غذا طبخ دريافتهاند هندي دانشمندان:شهري سرويس
از آلمان خبرگزاري گزارش بهاست تفلوني و نچسب ظروف از بهداشتيتر
نتيجه اين به خود تحقيقات در هند در تحقيقاتي موسسه يك دهلينو ،
شده طبخ آهني ماهيتابههاي و ظروف در كه غذاهايي خوردن كه است رسيده
.ميرساند بدن به آهن ميليگرم تا 15/2 مقدار 84/1 روزانه است
آشپزي ظروف نوع به بسته را ظرف آهن 34 مقدار تغيير چگونگي پژوهشگران
دريافتند آنها.دادند قرار مطالعه و بررسي تحت استفاده مورد
در كردن سرخ آن از بعد و شده كباب غذاهاي در شده جذب مقدارآهن
.دارد قرار سطح بالاترين در پختغذا و ماهيتابه
يون به تبديل قابل آهن مقدار افزايش با فلزي ظروف در غذا پخت
كمبود.ميشود شده طبخ حبوبات شدن غنيتر باعث شود ، بدن جذب كهميتواند
حالتوسعه در كشورهاي از بسياري در ميانجامد خوني كم بروز به كه آهن
.است شايع وسيعي سطح در