ششم ، شماره 1496 سال ، 3مارس 1998 ، اسفند 1376 شنبه 12 سه
|
|
من تندرست فرزند بدانيم بيشتر
حيواني پروتئينهاي و گوشتي فراوردههاي غذايي ارزش به توجه با:پرسش.
.است همشهري روزنامه به متعلق و محفوظ حقوق تمام
.ميدهند ترجيح را خامخواري بعضيها چرا
دارند زيادي غذايي ارزش گوشتي فراوردههاي كه تصور اين با -پاسخ1.
و اوره مثل زيانآوري مواد بدن نسوج در شود افراط آنها مصرف در اگر
ميكند وادار را مردم كه است مشكلات همين و ميكند رسوب...و اسيداوريك
بارداري دوره وقتي مخصوصا.باشند محتاط گوشتي فراوردههاي مصرف در
ميكند تهديد را سلامتي كه گرفتاريهايي يا فرارسد پيري زمان يا زنان
آسيبپذير كليههاي كه افرادي يا قلبي بيماريهاي و فشارخون نقرس ، مثل
.دارند
كه غيرپروتئيني ازته اجسام اندكي مقادير مخصوصا قرمز گوشت در -2
اشتها هرچند كه دارد وجود پورين نام به نشده ثابت آنها ارزشغذايي
كليهها و كبد عروق ، قلب ، روي مخصوصا و است محرك ولي ميكند تحريك را
گوشت حيوانات ، جگر و دل اسب ، گوشت در مقدارش پورين دارد ، ثوكسيك اثر
.ميكند پيدا افزايش شده بيات گوشتهاي و شكار
گوسفند گوشت در ميكنند تهديد را سلامتي كه شده اشباع چربيهاي عيار -3
.بالاست گوساله و
به كلسيم نسبت و است پائين كلسيم بالا فسفر برابر در گوشت در -4
و است گوشت 03/0 در است تا 4/1 غذا 7/0 در آن مطلوب رقم كه فسفر
بلكه نميكند ، كلسيم تامين به كمكي تنها نه گوشت مصرف در افراط
.است بدن ذخيرهكلسيم كاهشدهنده
مصرفش در افراط و است بدن داخلي محيط اسيدكننده غذايي گوشت -5
سبزي مثل متعادلكنندهاي غذاهاي كنارش در بايد و ميكند اسيدوزتوليد
و دلايل همين به.دارند قليائي خاصيت كه شود مصرف كافي بهحد ميوه و
.كردهاند انتخاب را خامخواري مردم از برخي ديگر دلايل بسياري