ششم ، شماره 1498 سال ، 5مارس 1998 ، اسفند 1376 پنجشنبه 14
|
|
من تندرست فرزند بدانيم بيشتر
هست نكاتي (...نخود و باقلا ماش ، عدس ، لوبيا ، ) حبوب درباره آيا:پرسش
.است همشهري روزنامه به متعلق و محفوظ حقوق تمام
دهد؟ افزايش را عمومي اطلاعات كه
باشد زيرمفيد نكات به اشاره شايد:پاسخ
داراي بلكه هستند آهن و ازپروتئين غني منابع تنها نه حبوب 1ـ
درصد كليسه طور به و است فسفر و پتاسيم ، كلسيم از سرشار اندوخته
قابل مقادير حبوبداراي بهعلاوه ميدهند املاحتشكيل را حبوب وزن
اخير الياف كه است محلول غير و محلول (فيبر) اليافغذايي توجهي
.است متمركز آنها غلاف در بيشتر
بعضيافراد در محلول غير غذايي همينالياف دليل به حبوب مصرف 2ـ
با وليميتوان مييابد كاهش مصرف ازاستمرار پس ميكندكه نفخ ايجاد
سپس و كردن خيس از حاصل آب ريختن دور و ساعت حداقل 5 آنها كردن خيس
.كرد كم مصرفش از پس نفخ ميزان از پختن
مخصوصيبهنام سمي ماده حاوي خام لوبيايقرمز مثل حبوب از بعضي 3ـ
.كند مختل را سلامتي ميتواند كه است (HAEMOGGLUTININ)هموگلوتينين
در ساعت پنج پختن از قبل را قرمز لوبياي بايد سم اين كردن خنثي براي
دقيقه حداقل 15 تازه آب با آن آب ريختن دور از پس و كرد خيس آب
پخته ملايم هم مدتي تا كنيم آرام را پخت روند جوشيدن از پس و بجوشد
.شود مصرف بعد و شود
درجه زير 80) ملايم حرارت با شدن پخته از پس قرمز لوبياي 4ـ
خام لوبياي به نسبت آن هموگلوتينين سم مقدار انجامشود (سانتيگراد
.شود سلامتي در اختلال موجب خوردنشميتواند و ميشود برابر پنج