هواپيمايي در حال گذر از روي توده عظيم يخي است كه در اقيانوس شناور مانده. پس از طوفاني عظيم، بزرگ ترين توده يخي دنيا به دو نيمه تقسيم شد كه در پي آن، دانشمندان خبر از احتمال بروز خطراتي ديگر در آينده مي دهند. آنها اثرات مخرب تكنولوژي بشر بر طبيعت و گرم شدن دماي عمومي هوا را از عوامل مؤثر بر وقوع چنين حوادثي مي دانند كه ممكن است سرانجام منجر به آب شدن برخي توده هاي يخ و در پي آن ايجاد خطراتي براي گروهي از كشورها شود.
پيرترين فرد دنيا درگذشت. «كاماتو هونگو»، پيرزن ژاپني كه گمان مي رفت با يكصد و شانزده سال سن، سالخورده ترين انسان كره خاكي است ، در جزيره اي در جنوب ژاپن مي زيست. خانم هونگو معمولا ً پس از دو روز بيداري، دو روز مي خوابيد و اين عادت عجيب سبب شهرت او در سراسر ژاپن شده بود. او به هنگام فوت هفت فرزند ودست كم بيست و هفت نوه داشته. به طور متوسط ژاپني ها بيش از ساير افراد عمر مي كنند كه دانشمندان آن را مرتبط با رژيم غذايي مناسب شان، مصرف زياد ماهي و سبزيجات مي دانند.
سربازان مشغول بررسي شرايط جسماني قرباني ديگري در بيمارستان هستند. هم اكنون افراد بي شماري در سراسر هند، پس از گزيده شدن توسط پشه، عفونت و تب، جان خود را از دست داده اند، تا جايي كه دولت هند، بسياري از سازمانهاي خود را براي ياري رساندن به قربانيان مهيا ساخته است. هم اكنون تنها در دهلي نو هجده نفر بر اثر عفونت و تب ناشي از آن جان سپرده اند و بيش از هزار و هشتصد نفر در بيمارستان ها بستري شده اند.
شمال نايروبي، كنيا. زني مشغول آب دادن به گياهاني است كه با تلا ش بسيار در زمين خود پرورده است. كمبود آب و آلودگي آب درياچه «نايواشا» سبب شده تا طبيعت منطقه با خطر نابودي روبرو شود.
از ديگر سو بستگي زندگي بسياري از مردم اين ناحيه با پرورش گياهان و سبزيجات، به تدريج شرايط دشوار زندگي آنان را مشكل تر مي سازد؛ از اين رو دولت كنيا قصد دارد با به كار بستن برخي تدابير، به ياري ساكنان نايروبي بشتابد