با اصلاح آيين نامه داخلي مجلس
رسيدگي به لوايح برنامه توسعه يك شوري شد
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي طرحي دوفوريتي را به تصويب رساندند كه براساس آن رسيدگي به لوايح برنامه توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي يك شوري خواهدبود.
به گزارش ايرنا، اين طرح كه از روز سه شنبه در دستور كار نمايندگان قرارگرفته بود پس از سخنان مخالفان و موافقان ، با پيشنهادكفايت مذاكرات ، در جلسه علني ديروز مطرح و تصويب شد.
سپس درمورد كليات اين طرح دو فوريتي با عنوان «طرح اصلاح موادي ازآئين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي» كه دو فوريت آن در جلسه علني روز يكشنبه تصويب شد، راي گيري صورت گرفت و به تصويب رسيد.
نمايندگان پس از اين در حالي كه نماينده شوراي نگهبان ،سيد رضازواره اي حضور داشت ، شروع به بررسي جزئيات كردند.
در بررسي جزئيات ، پيشنهاد ۹ تن از نمايندگان را مجيد انصاري نماينده مردم تهران در مورد اين طرح بيان كرد كه به تصويب رسيد.
براساس مصوبه ديروز مجلس ، ماده ۲۱۴ آئين نامه داخلي مجلس اصلاح ومواد ۲۱۵ تا ۲۲۲ آن لغو مي شود.
براساس ماده ۲۱۴ اصلاحي آئين نامه مجلس ، رسيدگي به لوايح برنامه توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي يك شوري خواهد بود.
براساس اين مصوبه ،نمايندگان مجلس از زمان چاپ و توزيع لايحه برنامه ظرف مدت ۵ روز بدون احتساب ايام تعطيل ، پيشنهادها خود را درباره كليات و جزئيات برنامه را به كميسيون تخصصي ذيربط ارائه مي كنند.
كميسيونهاي تخصصي مكلفند حداكثر ۱۰ روز پس از چاپ و توزيع لايحه نسبت به بررسي مفاد برنامه شامل مواد، تبصره ها، جداول و ضمائم و نيز پيشنهادهاي نمايندگان اقدام و گزارش خود را به كميسيون تلفيق رسيدگي كننده ارائه كنند.
براساس اين مصوبه ، كميسيون تلفيق نيز موظف است پس از پايان مهلت يادشده كه حسب مورد با تصويب هيأت رئيسه تا دو برابر قابل افزايش است به گزارشهاي كميسيون هاي تخصصي وكليات وجزئيات برنامه و پيشنهادهاي نمايندگان ظرف حداكثر سه هفته رسيدگي و گزارش نهايي خود را به مجلس ارائه كند كه البته اين مهلت نيز حسب مورد با تصويب هيأت رئيسه تا دوبرابر قابل افزايش است . در جلسه علني نيز پس از ارائه گزارش كميسيون تلفيق ، ابتداكليات برنامه مورد بحث قرار مي گيرد. در كليات پنچ نفر مخالف و پنج نفرموافق به ترتيب يك نفر مخالف و يك نفر موافق و حداكثر هر نفر ۱۵ دقيقه براي دفاع زمان خواهند داشت . سپس راجع به كليات برنامه راي گيري خواهدشد.
در بررسي كليات كفايت مذاكرات پذيرفته نمي شود.
براساس اين مصوبه ، پس از تصويب كليات لايحه برنامه رسيدگي به جزئيات آن آغاز و به مواد و تبصره ها و جداول برنامه به ترتيب رسيدگي مي شود.
دراين بخش ، جايگزين متن لايحه دولت ، حذف كل مصوبات جايگزيني كميسيونهاي تخصصي و پيشنهاهاي چاپ شده نمايندگان براي هر ماده يا تبصره ها هر يك از اجزاء در صورتي كه آن جز ماهيت مستقل داشته باشد و حذف جزءو پيشنهادها چاپ شده كميسيون هاي تخصصي مورد رسيدگي قرار مي گيرند.سپس درمورداصل ماده يا تبصره يااجزاء در صورتي كه ماهيت مستقل داشته باشند راي گيري خواهدشد.
براساس اين مصوبه ، چنانچه اصل راي نياورد، موضوع براي رسيدگي مجددبه كميسيون تلفيق برگشت داده خواهدشد تا در اسرع وقت و حداكثر طبق مهلتي كه هيأت رئيسه تعيين خواهدكرد گزارش مجدد خود را به مجلس ارائه دهد.
به موجب مصوبه امروز مجلس ، تازماني كه لايحه برنامه در صحن مجلس مورد بررسي قرار مي گيرد، مجلس نطق قبل از دستور نخواهد داشت وهيچ طرح يا لايحه اي جز طرحها و لوايح سه فوريتي در دستور قرار نخواهد گرفت و مجلس درتمامي ايام به جز ايام تعطيل حداقل ۶ و حداكثر ۸ ساعت جلسه علني خواهد داشت .
درموارد استثناء با تصويب مجلس اين زمان تا ۱۰ ساعت قابل افزايش است .
براساس اين مصوبه كميسيون تلفيق با حضور اكثريت مطلق اعضا رسميت مي يابد و اين قانون نيز از تاريخ تصويب لازم الاجراست .
مجيد انصاري پيش از طرح پيشنهاد يادشده كه به تصويب رسيد از عملكرد صداوسيما در بخش آنسوي خبرها در شب گذشته نسبت به تصويب دوفوريت اين طرح انتقاد كرد.
مجلس شوراي اسلامي يكشنبه هفته آينده جلسه علني خواهد داشت .
|
|
۱۹۲ نماينده مجلس ايران:
پارلمان فرانسه با منع حجاب مخالفت كند
|
|
۱۹۲ نماينده مجلس شوراي اسلامي در نامه اي به نمايندگان مجلس ملي فرانسه از آنان خواستند، با طرح ممنوعيت استفاده زنان و دختران مسلمان مقيم فرانسه از حجاب ، مخالفت كنند.
به گزارش ايرنا، در اين نامه كه ابراهيم اميني عضوهيات رئيسه ، آن را در پايان جلسه علني مجلس شوراي اسلامي قرائت كرد آمده است : طرح ممنوعيت حجاب زنان و دختران مسلمان مقيم فرانسه ، ظلمي فاحش در حق آنها است كه اميدواريم مجلس نمايندگان فرانسه برآن صحه نگذارد و آن راتاييد نكند.
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در نامه خود اظهار اميدواري كرده اند، مجلس نمايندگان فرانسه كه به اهميت روابط فرهنگي و اقتصادي و سياسي ديرينه فرانسه با جوامع مسلمان وقوف كامل دارد، باهوشياري و درايت از پديدآمدن گره كوري در روابط جهان اسلام و اروپا و خصوصا فرانسه جلوگيري كنند.
نمايندگان امضاكننده اين نامه معتقدند، مجلس نمايندگان فرانسه بايدبا تصميم گيري عادلانه و منطقي خود به تقويت صلح جهاني و همزيستي مسالمت آميز مسلمانان و فرانسويان در سراسر جهان كمك كند.
دراين نامه بااشاره به ماده هيجدهم اعلاميه جهاني حقوق بشركه حق اعتقاد و مذهب را براي همگان به رسميت شناخته است ، تاكيدشده ، جلوگيري از استفاده زنان مسلمان به نوع لباس خاصي كه منطبق بر دستورات و احكام مسلم ديني آنان است ، صريحا با اين اصل اعلاميه جهاني حقوق بشر مغايرت دارد.
نمايندگان امضاكننده اين نامه تصريح كرده اند: بيم آن مي رود كه مخالفت با حجاب زنان و دختران در فرانسه ، از نظر مسلمانان ، قبل از آنكه نشانه آزادي خواهي تلقي شود، دليلي بر محدوديت انديشه مسلمانان و مقابله با رواج اين تفكر كه روز به روز گسترده تر مي شود، باشد.
در اين نامه تاكيد شده است : اين اقدام مي تواند همه ادعاهاي غرب دردفاع از حقوق بشر و آزادي خواهي را زير سئوال برد و تداعي كننده اقدامات استعماري و مداخله جويانه كشورهاي غربي درقرن نوزدهم و بيستم براي كشورهاي اسلامي و جهان سوم باشد.
|
|
قطعنامه مجمع عمومي سازمان ملل درباره حقوق بشر در ايران
مجمع عمومي سازمان ملل متحد قطعنامه پيشنهادي كميسيون سوم اين سازمان را در مورد وضعيت حقوق بشر در ايران با ۶۸ راي موافق، ۵۴ راي مخالف و ۵۱ راي ممتنع تصويب كرد.
به گزارش ايسنا به نقل از شبكه خبري بي.بي.سي اين قطعنامه پيش تر به پيشنهاد كانادا در كميسيون سوم سازمان ملل كه مسئوليت رسيدگي به مسائل اجتماعي، فرهنگي و حقوق بشر را دارد تصويب و براي اخذ تصميم نهايي به مجمع عمومي سازمان ملل ارائه شده بود.
به گزارش بي.بي.سي قطعنامه مصوب مجمع عمومي سازمان ملل ايران را به آنچه كه شكنجه و آزار شهروندان، محدوديت آزادي بيان و تبعيض عليه زنان، خوانده متهم كرده و آنچه را كه بازداشت هاي طولاني و بدون مجوز فعالان سياسي، روزنامه نگاران و دانشجويان و همچنين اجراي مجازات هاي مغاير با موازين حقوق بشر ادعا شده مورد انتقاد قرار داده است.
در خاتمه اين گزارش آمده است: قطعنامه مصوب مجمع عمومي سازمان ملل، ايران را مكلف مي كند كه ضمن تصحيح و بهبود وضعيت حقوق بشر در كشور، امكانات بازرسي نمايندگان اين سازمان از ايران را فراهم كند.
بررسي مجدد وضعيت حقوق بشر در ايران در دستور كار اجلاس آينده مجمع عمومي سازمان ملل نيز قرار گرفته است.
|
|
مجلس بار ديگر به حقوقدانان پيشنهادي براي شوراي نگهبان رأي نداد
ياسر مرادي -انتخاب يكي از اعضاي معرفي شده از سوي رئيس قوه قضائيه براي تعيين عضو حقوقدان شوراي نگهبان براي بار دوم در يك ماه اخير در دستور كار نمايندگان در جلسه علني مجلس قرار گرفت و با اصرار نمايندگان مبني بر عدم رأي اعتماد، بار ديگر هيچ يك از دو فرد معرفي شده نتوانستند رأي لازم را از مجلس كسب كنند.
به گزارش خبرنگار پارلماني همشهري از ۱۹۸ نماينده حاضر در جلسه ۸۴ رأي مأخوذ شد كه دكتر محمدهادي صادقي عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز از اين تعداد ۷۶ رأي و دكتر فيروز اصلاني عضو هيأت علمي دانشگاه تهران، ۵ رأي را كسب كردند. فراكسيون مشاركت مجلس اين بار نيز در يك اقدام هماهنگ با اصرار بر نظر سابق خود مانع از رأي آوردن حقوقدانان معرفي شده توسط شوراي نگهبان شدند. محمدرضا خاتمي، محسن ميردامادي و رجبعلي مزروعي سه عضو برجسته فراكسيون مشاركت با بالا گرفتن برگه رأي سفيد خود، به طور تلويحي از اعضاي فراكسيون خود خواستند كه رأي مثبت به هيچ يك از اين دو نفر داده نشود و در طول مدت برگزاري معرفي دو حقوقدان رايزني هاي جدي را در اين زمينه انجام مي دادند. همچنين زماني كه دكتر صادقي قصد داشت به معرفي خود بپردازد، مزروعي و وهابي تلاش كردند با بيان تذكرات آيين نامه اي مانع از اين امر شوند كه كروبي اين تذكر را وارد ندانست. به نظر مي رسد كه فراكسيون مشاركت بنا ندارد به حقوقدانهاي معرفي شده توسط رئيس قوه قضائيه رأي دهد و مي خواهد اين روند لجبازي در پيش گرفته شده و افراطي گري سياسي را ادامه دهند و اين حق رأي خود را به عنوان اهرمي براي اعمال فشار بر شوراي نگهبان براي گرفتن تأييد صلاحيت نمايندگان اصلاح طلب استفاده كند. اين عمل فراكسيون مشاركت در حالي صورت مي گيرد كه شوراي نگهبان در آستانه انتخابات مجلس هفتم براي نظارت بر انتخابات نياز دارد كه با تمام ۱۲ نفر عضو شورا و نيروي هرچه بيشتر كار خود را ادامه دهد ولي مشاركتي ها اين حق را از شوراي نگهبان براي دومين بار گرفتند. نكته حائز اهميت ديگر اين است كه در اختلافي كه بين قوه قضائيه و مجلس در مورد نياز به اكثريت مطلق آراء و يا اكثريت نسبي پيش آمده، آيت الله هاشمي شاهرودي پس از رايزني با هيأت رئيسه مجلس حاضر شد كوتاه آمده و نظر مجلس را بپذيرد و حتي بنا به درخواست مجلسيان از معرفي مجدد دكتر موسوي كه بار قبل با عدم رأي اعتماد مجلس روبرو شده بود، خودداري كند ولي افراطيون مجلس بار ديگر اين تعامل قوه قضائيه را با بي مهري پاسخ داده و حاضر به تعامل نشدند.
از سوي ديگر محسن آرمين و علي تاجرنيا خواهان معرفي دكتر ناصر كاتوزيان، رسول مهرپور و كامبيز نوروزي شدند و گفتند كه به چنين افرادي رأي مثبت خواهند داد. علي تاجرنيا با انتقاد از اصل ۹۶ قانون اساسي گفت عملكرد ما انتقاد به اين اصل قانون اساسي است كه حقوقدانان شوراي نگهبان در مسائل شرعي حق اظهارنظر ندارند ولي فقها حق اظهارنظر در مسائل حقوقي را دارا مي باشند.
وي تأكيد كرد احساس استعفاي رئيس قوه قضائيه نوعي واكنش را در ميان ما ايجاد كرده است كه به حقوقدانها رأي ندهيم .محسن آرمين نيز خواستار معرفي حقوقداناني شد كه داراي جايگاه ويژه علمي در كشور و عدم گرايش به جريانات سياسي باشند در حالي كه دكتر محمد شيخ نماينده شوش و عضو فراكسيون دوم خرداد گفت: جايگاه علمي دكتر صادقي به عنوان يكي از حقوقدانان جزائي كشور بر هيچ اهل علمي پوشيده نيست و غيرقابل خدشه مي باشد. محمدرضا خاتمي نيز ضمن طبيعي دانستن عدم رأي اعتماد به حقوقدانان معرفي شده گفت اين مشكل را رئيس جمهور نيز در مواردي در معرفي اعضاي كابينه داشته اند.
مجيد انصاري رئيس فراكسيون مجمع روحانيون عدم رأي اعتماد به صادقي را به معناي رأي منفي مجلس ندانست و بيان داشت عدم شناخت ما از ايشان موجب رأي منفي به وي شد. در حالي كه اين صحبت عضو محترم مجمع تشخيص مصلحت نظام عذر بدتر از گناه به نظر مي رسد چرا كه وظيفه قانوني نمايندگان است كه براي شناسايي افراد معرفي شده تحقيق و كوشش نمايند.
علي ياري نماينده ايلام نيز در اين زمينه گفت لج بازي حزب مشاركت در يك مسئله مهم كشوري در شأن مجلس نيست و اين گونه اقدامات در آستانه انتخابات براي افزايش برخوردهاي جناحي تند و به وجود آوردن يك موج است تا به بهانه آن عملكرد ضعيف برخي از نمايندگان فراموش شده و تحت تأثير اين موج قرار بگيرد.
وي گفت: فراكسيون مشاركت امروز نشان داد كه در اين زمينه نمي خواهد هيچ انعطافي از خود نشان دهد لذا از رئيس قوه قضائيه درخواست مي كنم از معرفي افراد جديد به مجلس خودداري نموده و اين امر را به مجلس هفتم محول كند و شوراي نگهبان تا پايان عمر مجلس ششم فعلاً يازده نفره كار خود را ادامه دهد.
دكتر حداد عادل رئيس فراكسيون اقليت نيز از رأي منفي مجلس اظهار تأسف كرد و آن را حاصل تصميم جمعي و بيرون از مجلس برخي فراكسيون ها مبني بر مدارا نكردن با قوه قضائيه دانست و گفت ظاهراً دوستان ما در برخي فراكسيون ها تصميم جمعي و بيرون از مجلس گرفته بودند تا با رئيس قوه قضائيه مدارا نكنند و اين عمل را نشانه روي آوردن مجلس به افراطي گري در آستانه انتخابات مجلس دانست.
|
|
در راهروهاي مجلس
* محمد نعيمي پور نماينده تهران كه از سوي دادگاه بابت جرايم مطبوعاتي روزنامه ياس نو احضار شده است با ارائه گواهي پزشكي مبني بر بيمار بودن خود از حضور در دادگاه امتناع ورزيد. وي در جلسه ديروز مجلس حاضر بود و تلاش هاي گسترده اي براي عدم راي به حقوقدانهاي شوراي نگهبان به عمل آورد.
* كميته رسيدگي به عملكرد دادستاني تهران ديروز قرار بود در مجلس تشكيل جلسه بدهد كه براي چندمين بار، به علت بي توجهي اعضاي اين كميته و عدم حضور آنان در اين جلسه، اين كميته تشكيل جلسه نداد.
* با تلاش تعدادي از نمايندگان كميسيون برنامه و بودجه و اقتصادي مجلس اصلاح آيين نامه رسيدگي به برنامه چهارم توسعه كه در آن حق پيشنهاد از نمايندگان گرفته شده بود، با اصلاحاتي به تصويب رسيد و بعد از اين اصلاحات قرار شد. مدت رسيدگي از ۳۰ روز كه مد نظر پيشنهاد دهندگان اصلاح آيين نامه بودند به حداقل ۶۰ روز برسد در حالي كه در قانون سابق اين مدت ۱۱۰ روز بوده است و حق پيشنهادها نيز به نمايندگان داده شد. نكته جالب توجه اين است كه بسياري از نمايندگان مجلس اصلاح اين طرح را نتيجه پخش برنامه آنسوي خبرها از شبكه يك سيما در اين راستا مي دانستند كه اين امر موجب شد پيشنهاد دهندگان اصل طرح، نسبت به عملكرد صدا و سيما انتقادهايي را داشته باشند. رئيس جمهور بعد از جلسه سه شنبه مجلس، عملكرد صدا و سيما را غير جناحي و منصفانه ارزيابي كرده بود.
|
|
آيت الله مكارم شيرازي:
مذاهب اسلامي متحد شوند
آيت الله مكارم شيرازي گفت: تمام مذاهب اسلامي بايد در مقابل توطئه و نقشه هاي دشمنان اتحاد ويكپارچگي خود را حفظ كرده و از سوءاستفاده بيگانگان در سرنوشت خود جلوگيري كنند.
به گزارش ايرنا از قم آيت الله مكارم شيرازي ديروز در ديدار رئيس اجراي شريعت اسلامي كويت و هيات همراه با وي افزود: دانشمندان و نخبگان اسلامي بايد در مقابل دشمنان با وحدت كلمه دين اسلام را ترويج دهند.
|
|
كوتاه از سياست ايران
منع حجاب، بنيادگرايي لائيك است
رئيس مجلس شوراي اسلامي ديروز در سخنان پيش از دستور خود ضمن تبريك سالروز ولادت حضرت عيسي(ع) به انتقاد از كارهايي كه در بعضي كشورهاي اروپايي روي مي دهد افزود: از فرانسه كه با دختران محجبه برخورد مي كند، انتظار چنين رفتاري را نداشتيم.
به گزارش خبرنگار پارلماني همشهري مهدي كروبي گفت: حجاب جزو تفكرات شخصي انسانهاست و اين امر در فرانسه كه خود را منادي حقوق بشر مي داند كار پسنديده اي نيست. اين حركت فرانسه بنيادگرايي لائيك است و كساني كه با مسلمانان چنين رفتاري مي كنند با انديشه اسلام چه خواهند كرد؟ آنها بايد بدانند كه با چنين برخوردي نمي توانند با اسلام مقابله كرده و به مسلمانان فشار وارد كنند، زيرا انديشه اسلام در ميان مسلمانان بسيار ريشه دارتر از اين است كه از اين فشارها آسيب ببيند.
امام(ره) چنين كرد
حسن سبحاني نماينده مردم دامغان در مجلس ديروز در تذكري گفت: بررسي پرونده آقاجري در صلاحيت كميسيون اصل نود نيست، چون براساس قانون اساسي، كميسيون اصل نود، حق بررسي عملكرد قضات را ندارد.وي همچنين قرائت اين گزارش را نادرست خواند و گفت: اين پرونده جنبه عام نداشته است.
سبحاني هم چنين به محتواي اين گزارش اشاره كرد و گفت: در گزارش كميسيون اصل ۹۰ به جاي بررسي پرونده درباره آن قضاوت شده است كه درست نيست.
رئيس مجلس در پاسخ تذكر سبحاني گفت: در زمان حضرت امام وقتي اختلاف بين قوه قضاييه و مجلس پيش آمد و دستگاه قضايي جواب نداد، امام در پاسخ رئيس كميسيون قضايي گفت كه اين موارد را در كميسيون اصل ۹۰ پيگيري كنيد.
كروبي افزود: تشخيص رسيدگي و قرائت با كميسيون است و نظر آنها ملاك است.
آمريكا از نقش سودمند ايران در عراق استقبال مي كند
سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا گفت: آمريكا از نقش سودمند و مثبت ايران در عراق استقبال مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري داوجونز، جورج سوليوان با اعلام اين خبر افزود: آمريكا با صادرات فراورده هاي نفتي و سوخت ايران به عراق مخالفتي ندارد. وي تاكيد كرد: در اين موارد خود عراقيها تصميم مي گيرند و ما در ريز برنامه هاي عراق دخالتي نمي كنيم.وي در عين حال افزود: شوراي حكومتي عراق در مورد واردات محصولات فني و تكنولوژيكي بخش نفت از ايران مجوز ندارد.
بنابراين گزارش، عراق پيشتر توافقنامه اي را مبني بر واردات ده هزار تن مواد سوختي در هر ماه از ايران امضا كرده است.
|
|
اخراج منافقين پيروزي براي تهران
روزنامه الحيات چاپ لندن ديروز اخراج اعضاي منافقين از عراق را پيروزي جديدي براي ايران دانست .
به گزارش ايرنا در گزارش اين روزنامه به قلم فاروق مصطفي آمده است ، واقع گرايان ايراني موفق شده اند تهديدها و بهانه جويي هاي آمريكا نسبت به اين كشور راخنثي كنند.
به نوشته الحيات ، اقدام شوراي حكومت انتقالي عراق در اخراج اعضاي سازمان يادشده درستي موضع و تصميم ايران را در به رسميت شناختن شوراي مزبور به اثبات رساند.
الحيات نوشت : اين تصميم مقام هاي تهران ، ابتدا اين كشور را باانتقاداتي از درون و برون رو به رو كرد اما تصميم متقابل شوراي حكومت انتقالي عراق براي اخراج منافقين بار ديگر نشان داد كه اين كشور قادر به مقابله با توفان هاي منطقه اي و بين المللي است .
اين روزنامه اضافه كرد: تصميم شوراي يادشده در واقع حسن نيت اين شورارا اثبات كرد و پيامي به ايران بود كه عراق مركز يا مكاني براي سازمان هاي تروريستي كه امنيت كشورهاي همسايه را به خطر انداخته اند، نيست .
|
|
تا انتخابات
مصوبه جديد دولت درباره انتخابات
سيد محمدعلي ابطحي معاون حقوقي رئيس جمهور از مصوبه جديد هيات دولت درخصوص انتخابات خبر داد.
به گزارش خبرنگار همشهري درپي لغو مصوبه گذشته هيات دولت درمورد انتخابات ابطحي ديروز گفت كه ما مصوبه ديگري در هيات دولت داريم كه فكر مي كرديم در جلسه صبح تصويب مي شود ولي به جلسه بعدازظهر موكول شد. اين مصوبه راجع به گروه ها و احزابي است كه غيرقانوني اعلام مي شوند.ابطحي افزود: مصوبه دولت تاكيد مي كند كه موضوع غيرقانوني بودن احزاب و گروه هاي سياسي بايدتوسط مراجع رسمي اعلام شود.
همچنين درمورد بحث صلاحيت ها، ملاك احراز آن ابرازنظر كانديداها راجع به قانون اساسي و يا اصل ولايت فقيه است و پيشنهاد دولت اين است كه براي تعيين اين شرايط ملاك عملي وجود داشته باشد كه همان اظهار شفاهي و يا كتبي كانديداست كه مشكل حقوقي هم به وجود نمي آورد.ابطحي گفت: منتظريم ببينيم ديوان عدالت اداري درمورد اين مصوبه چه تصميمي مي گيرد.
سرنوشت انتخابات در اصفهان و لرستان
عبدالواحد موسوي لاري وزير كشور اعلام كرد: درصورت تشكيل نشدن هيات هاي اجرايي استان هاي اصفهان و لرستان، انتخابات در اين دو استان برگزار نخواهد شد.به گزارش خبرنگار همشهري وزير كشور روز گذشته در پايان جلسه هيات دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به تشكيل هيأتهاي اجرايي در همه استان ها بجز اصفهان و لرستان از هيات هاي نظارت خواست مانع برگزاري انتخابات در اين دو استان نشوند.
وي همچنين ابراز اميدواري كرد كه شاهد بدعت جديدي در امر انتخابات نباشيم.
وزير كشور همچنين لغو مصوبه هيات دولت درمورد انتخابات را از سوي ديوان عدالت اداري، رويه اي جديد و نوعي تقابل با دولت دانست.
|
|
پيكر خواهر مقام معظم رهبري در مشهد تشييع شد
مشهد- خبرگزاري جمهوري اسلامي: پيكر مرحومه «سيده بتول حسيني خامنه اي » خواهر مكرمه مقام معظم رهبري ديروز از مسجد كرامت مشهد تا حرم مطهر حضرت ثامن الائمه (ع ) تشييع شد.
مرحومه «سيده بتول حسيني خامنه اي » روز دوشنبه در سن ۶۳ سالگي در بيمارستان قائم مشهد در اثر ايست قلبي جان به جان آفرين تسليم كرد.طي مراسم ديروز با حضور اعضاي خانواده مقام معظم رهبري ، آيت الله واعظ طبسي نماينده ولي فقيه در استان ، حسن رسولي استاندار خراسان ، روحانيان و شهروندان مشهدي پيكر مرحومه پس از طواف بر گرد حرم مطهر با تشريفات مذهبي در صحن آزادي و جوار مضجع شريف امام رضا(ع )، به خاك سپرده شد.
به مناسبت درگذشت وي مجلس ترحيمي عصر ديروز در مسجد ملاحيدر واقع در خيابان شهيد اندرزگو(خسروي نو) مشهد برگزار شد.
|