افزايش احتمال ابتلا به فشار خون در جوانان عصبي
پــژوهــــشگران دريافته اند كه خطر ابتلاي جوانان عصبي به فشار خون در سنين بالاتر، بسيار بيشتر از افراد عادي است.
به گزارش مهر، مطالعه پژوهشگران در خصوص وضعيت 3 هزار و 142 نفر از جوانان نشان مي دهد كساني كه هميشه در حال عجله، رقابت، تنش و نگراني هستند، 10 برابر بيشتر از همسالان خود كه اين ويژگي ها را ندارند، به فشار خون بالا مبتلا مي شوند.
بر اساس اين گزارش، نتايج تحقيقات انجام شده نشان مي دهد كه در مجموع هرچه احساس بي حوصلگي در افراد بيشتر غلبه پيدا كند، خطر ابتلا به فشار خون بالا در دراز مدت بيشتر است، بنابراين با ايجاد تغييراتي در شيوه زندگي مي توان از حاد شدن اين مشكل جلوگيري كرد.
بر پايه اين گزارش، اين نتايج بخشي از مطالعات گسترده در مورد خطر ابتلاي جوانان عجول و بي حوصله به انسداد سرخرگ كرونر است.
تاثيرروان درماني براي جلوگيري از تكرار خودكشي
افرادي كه پس از يك اقدام ناموفق براي خودكشي تحت روان درماني بوده اند، كمتر از آنهايي كه دوره روان درماني را پشت سر نگذاشته اند دست به تكرار خودكشي مي زنند. به گزارش فارس، به نقل از نشريه نهاد پزشكي ايالات متحده، اقدامات روان درماني هنگامي براي مقابله با خودكشي و تكرار آن در موارد ناموفق، به طور جدي در نظر گرفته شد كه در ايالات متحده خودكشي به چهارمين عامل مرگ و مير بزرگسالان ميان 18 تا 65 سال تبديل شد.
پروفسور جورج كي براون، محقق و استاد دانشگاه پنسيلوانيا در فيلادلفيا كه تحقيقي در اين باره انجام داده است، مي گويد: افرادي كه پس از يك اقدام ناموفق براي خودكشي مورد روان درماني قرار گيرند، احتمال تكرار خودكشي در مورد آنها كمتر از ديگران مي شود.
نقطه ثقل اين مباحث روان درماني بررسي انديشه ها، تصورات و عقايدي است كه فرد را به خودكشي، ترغيب كرده است و روان درمانان براي شناسايي و مقابله با اين انديشه ها، تصورات و عقايد تلاش مي كنند.