مجازاتي سختدر انتظار هكر جوان
مقامات قانوني روز جمعه گذشته جوان ۲۰ ساله اي را به جرم نفوذ به شبكه رايانه اي دانشگاه تگزاس و دزدي اطلاعات بيمه هاي اجتماعي و اطلاعات شخصي ۵۵۰۰ دانشجو، استاد و كارمند اين دانشگاه احضار نمودند.
كريستوفر اندرو فيليپس كه دانشجوي كامپيوتر است، به دليل دسترسي غيرقانوني به رايانه هاي محافظت شده دانشگاه و استفاده غيرقانوني از اطلاعات هويتي موجود در آن ها بدون اجازه صاحبان اين مشخصات، تحت پيگرد قرار گرفت.
طبق مدارك موجود دادگاه، او به مقامات چنين گفته است كه هرگز قصد استفاده مخرب از اين اطلاعات را نداشته و نمي خواسته است كه به كسي صدمه بزند.
او توسط برنامه اي كه خود نوشته بود و اجراي آن به وب سايت دانشگاه كه اطلاعات كساني كه براي دوره هاي آموزشي ثبت نام مي نمايند را نگاه مي دارد، نفوذ نمود. البته وي فعلا با قيد ضمانت و اجبار به عدم استفاده بدون اجازه از رايانه ، آزاد است.
چنانچه محكوميت وي قطعي شود ممكن است حتي مجازاتي برابر ۸ سال زندان برايش در نظر گرفته شود. دوستان نزديك وي او را جواني خوب كه تا به حال هرگز با قانون مشكلي نداشته است معرفي مي كنند.
انتقال خط توليد دستگاههاي پلي استيشن به چين
شركت سوني ژاپن خط توليد دستگاههاي پلي استيشن ۲ را به چين انتقال مي دهد.
به گزارش شبكه تلويزيوني العربيه اين اقدام كه در سال مالي آينده انجام خواهد شد با هدف كاهش هزينه ها صورت مي گيرد.
شركت سوني«بزرگترين توليد كننده بازيهاي رايانه اي خانگي در جهان» اعلام كرد: نيمي از خط توليد اين دستگاهها عملا به چين انتقال يافته است.
در ماه ژانويه ۵ ميليون دستگاه پلي استيشن ۲ وارد بازارهاي جهاني شده است.
دوربين هاي فيلم برداري بي نياز از فيلم
اخيرا دوربين هايي عرضه شده كه فيلم را به جاي فيلم معمولي روي لوح هاي فشرده ضبط مي كنند اما قيمت آنها هنوز گران است.
به گزارش شبكه تلويزيوني يورونيوز، در جشنواره فيلم هاي انيميشن موناكو يك نوع دوربين فيلمبرداري عرضه شده كه در آن فيلم برداشته شده بر روي لوح فشرده ذخيره سازي مي شود و نيازي به فيلم هاي معمولي ندارد، بدين نحو كه فيلم برداشته شده مستقيما به يك رايانه مخصوص ارسال و در آنجا پس از پردازش همزمان بر روي ۸ لوح فشرده ذخيره سازي مي شود سپس اين لوح هاي فشرده را مي توان مونتاژ كرد و يا با استفاده از پروژكتورهاي مخصوص در سالن سينما به نمايش گذاشت.
هنوز هزينه اين نوع دستگاه هاي فيلمبرداري گران است و در سطح اروپا فقط ۲۰ سينما مجهز به چنين پروژكتورهاي گران قيمتي هستند، سازندگان در تلاشند دستگاههايي با قيمت ارزان تر روانه بازار كنند.
شركت اينتل و ساخت تراشه هاي جديد
شركت اينتل بزرگترين سازنده تراشه ها در جهان اعلام كرد، تراشه هاي جديدي را به بازار عرضه خواهد كرد كه قادرند بدون نياز به استفاده از سيم به شبكه اينترنت متصل شوند.
به گزارش شبكه تلويزيوني سي. ان.ان شركت اينتل اعلام كرد، از اين تراشه ها در رايانه هاي همراه جديد استفاده خواهد شد.
اين تراشه ها كاربران را قادر خواهند ساخت در خانه يا اماكن عمومي از طريق امواج راديويي به اينترنت متصل شوند.
جوانان تايلند از اينترنت براي مقاصد آموزشي استفاده مي كنند
بر پايه يك پژوهش رسمي از سوي اداره آمار ملي تايلند، ۵/۷۰ درصد جوانان تايلندي، اينترنت را در راه آموزش به كار مي گيرند.
به گزارش خبرگزاري تايلند، بر پايه همين پژوهش، ۷/۲۴ درصد از پرسش شوندگان از اينترنت براي تماس با دوستان خود استفاده مي كنند. ۸/۴۴ درصد افراد مورد پرسش، در خانه داراي رايانه بودند، در حالي كه ۹/۳۳ در كافي نت و ۹/۱۶ درصد در مدرسه به رايانه و اينترنت دسترسي دارند.
۴/۵۲ درصد از پرسش شوندگان گفته اند كه ميان بازي هاي اينترنتي خوب و مستهجن تفاوت مي گذارند و ۹/۵۲ درصد نيز معتقد بودند كه بازي هاي اينترنتي بر تحصيل آنان تأثير منفي ندارد، درحالي كه ۱۷ درصد اين بازي ها را مزاحم تحصيل خود دانسته اند. والدين اين جوانان نيز نگراني خود را از ابتدا از به خطر افتادن سلامتي فرزندان خود و سپس از تأثير بر منفي تحصيل آنان و هزينه اينترنت عنوان كرده اند.
ربات هاي شناور
دانشمندان به زودي قادر خواهند بود تا بر مركز كنترل دماي زمين يعني اقيانوس جنوبي، نظارت كنند. در سه سال آينده، ۴۴ ربات شناور در اقيانوس جنوب استراليا انداخته خواهند شد. اين شناورها به عمق دو كيلومتري اقيانوس رفته و هر ده روز يكبار جهت ارسال اطلاعاتي در مورد دماي آب به سطح آب آمده و از طريق ارتباط ماهواره اي اين كار را انجام مي دهند. به گفته محققان اقيانوس جنوبي نقش اساسي در دماي عمومي زمين دارد.
نصب باركد بر روي داروها
اداره دارو و مواد غذايي آمريكا دستور نصب باركد بر روي داروي بيماران در بيمارستانها، براي جلوگيري از بروز اشتباه در ارائه آنها را صادر كرد. به نوشته روزنامه «يو.اس.اي تودي»، براساس دستورالعمل جديد اداره دارو و مواد غذايي آمريكا از اين پس بر روي داروي بيماران نظير كالاهاي موجود در فروشگاهها باركدي مخصوص براي هر بيمار نصب مي شود كه مي تواند ارائه صحيح ميزان و نوع دارو و زمان آن را تضمين كند.سيستم رايانه اي مورد استفاده در اين روش مي تواند به گونه اي تنظيم شود كه برخي مسائل ديگر نظير حساسيت زايي يك داروي تجويز شده براي فردي خاص را نيز شناسايي كرده و به پرستار اطلاع دهد.
اداره دارو و مواد غذايي آمريكا هزينه اعمال اين روش جديد را براي شركت هاي داروسازي در حدود ۵۳ ميليون دلار و براي بيمارستان ها ۲/۷ ميليارد دلار برآورد كرده است.