براي سال ۸۲
۶۰ ميليارد تومان به تكميل بزرگراههاي تهران اختصاص يافت
گروه شهري:شوراي اسلامي شهر تهران ، بودجه تكميل بزرگراه هاي پايتخت را تصويب كرد.
در جلسه فوق العاده و غيرعلني ديروز شوراي شهر تهران ، اعضاي شورا با اختصاص بودجه ۵۹۳ ميليارد و ۳۳۶ ميليون ريالي براي خريد املاك و بازگشايي مسيرهاي بزرگراه هاي امام ، رسالت ، صياد شيرازي و شرق در اصلاحيه بودجه سال ۸۲ موافقت كردند.
همچنين اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران ، علاوه بر تصويب اين تبصره ، مبلغ ۶۲ ميليارد ريال را براي اجراي طرح تملك اراضي و املاك طرحي و پروژه هاي عمراني و ديون شهرداري اختصاص دادند.
در اين جلسه ، شهرداري تهران اجازه يافت براي تشويق كارمندان پرسنلي كه مايل به بازنشستگي پيش از موعد و بازخريدي هستند، مبلغ ۱۰ ميليارد ريال هزينه كند.
در ادامه اين جلسه شوراي اسلامي شهر تهران ، شهرداري را ملزم به تهيه و ارائه طرح احداث سرويس هاي بهداشت در سطح شهر تهران كرد.
اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران به مدت سه ماه از تاريخ بررسي اين طرح ، به شهرداري تهران فرصت تهيه در اين زمينه دادند.
در اين طرح بر التزام شهرداري تهران نسبت به
مكان يابي ، تخمين مخارج و چگونگي اجراي اين طرح در مدت يادشده تأكيد شده است .
بر اساس اين طرح شهرداري تهران با توجه به اماكن پر رفت وآمد و نيز شرايط جغرافيايي آنها، پس از ارائه جزييات طرح ، نسبت به احداث سرويس هاي بهداشتي جهت رفاه حال شهروندان تهراني اقدام خواهد كرد.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران ، هدف از تصويب اين طرح را ارتقاي سلامت عمومي جامعه و احياي فرهنگ شهرنشيني ذكر كرد.
مهدي چمران در گفت وگو با خبرنگار ايرنا مركز استان تهران افزود: مبادي حركت اتوبوس هاي شركت واحد، پارك ها و بوستان هاي محلي و مراكز خريد عمومي از جمله مكان هايي هستند كه با توجه به آمد و شدهاي فراوان شهروندان ، احداث سرويس هاي بهداشتي مناسب در اين مكان ها ضروري است .
به گفته وي ، چگونگي نظارت بر نگهداري از اين سرويس هاي بهداشتي نيز بر عهده معاونت خدمات شهري شهرداري تهران گذاشته خواهد شد.
اين مقام مسئول ، صحت و سلامت شهر تهران ، سالم سازي فضاي زيست محيطي و رفاه حال شهروندان و جلوگيري از بروز مشكلات بهداشتي و سلامتي شهروندان را از ديگر اهداف اين طرح ذكر كرد.
|
|
فقط ۳ درصد زباله هاي تهران بازيافت مي شوند
صددرصد زباله هاي تهران قابل بازيافت است
|
|
سرپرست سازمان بازيافت و توليد مواد شهرداري تهران گفت : صد درصد زباله هاي توليد شده در تهران قابل بازيافت است اما فقط سه درصد آن بازيافت مي شود.
ابوالفضل ابراهيمي علت بازيافت نشدن ۹۷ درصد ديگر را نبود آموزش ، امكانات و برنامه ريزي مستمر خواند و افزود: سازمان بازيافت نمي تواند بدون سرمايه گذاري بخش خصوصي در كار بازيافت زباله موفق شود.
وي با بيان اينكه ۷۰ درصد زباله هاي توليد شده در تهران زباله خشك و بقيه زباله تر است ، گفت : روزانه در تهران حدود هفت هزار تن زباله توليد مي شود كه ۵۵۰تن آن كاغذ باطله است .
ابراهيمي با اشاره به اينكه به علت كمبود كارخانه بازيافت كاغذ فقط ده تن كاغذ باطله بازيافت مي شود خاطرنشان كرد: چنانچه بخواهيم تمام كاغذ باطله هاي تهران بازيافت شود بايد ۵۵ باب كارخانه بازيافت كاغذ احداث شود.
وي افزود: سالانه حدود ۵۰۰تن كاغذ به ارزش هر كيلو دو دلار وارد كشور مي شود درصورتيكه هزينه بازيافت كاغذ باطله در داخل كشور از نيم دلار بيشتر نيست .
وي در ادامه تفكيك زباله را در مبدا براي بازيافت مواد مهم خواند و گفت : تحقق اين كار نيازمند همكاري شهروند، شهرداري و بخش خصوصي است .
|
|
جشنواره تابستانه
نخستين جشنواره تابستانه كودكان به منظور غني سازي اوقات فراغت كودكان و نوجوانان در روزهاي ۲۲ تا ۲۸ مرداد ماه در بوستان قيطريه برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه يك در اين جشنواره برنامه هاي مختلف آموزشي، فرهنگي و تفريحي شامل ايستگاه هاي كودك و قرآن، رصد ستارگان، نقاشي، گريم، قصه خواني، نشريات كودك و نوجوان، نقالي و پرده خواني و نمايشگاه هاي كتاب و نوار كودكان، نمايش هاي عروسكي و خياباني و ديدار با هنرمندان به همت معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري منطقه يك و با مشاركت تشكل هاي غيردولتي اجرا مي شود.براساس اين گزارش اجراي تواشيح و موسيقي توسط كودكان و نيز مسابقات مختلف قرآني ويژه اين گروه سني از ديگر برنامه هاي اين جشنواره است.
|
|
محيط زيست ايران صدوچهارم شد
ايران در ميان ۱۴۲ كشور جهان از لحاظ شاخص هاي پايداري زيست محيطي در رديف ۱۰۴ قرار دارد.
پس از ايران، هندوستان، چين، كره جنوبي و كره شمالي به ترتيب در رده هاي ۱۱۶ ، ۱۲۹ ، ۱۳۵ و ۱۴۰ قرار گرفته اند.
به گزارش قلم سبز ايران، از ديدگاه شاخص هاي كلي توسعه پايدار و انرژي، كاهش نشر گازهاي گلخانه اي در رديف ۱۰۱، دي اكسيد كربن در رديف ۲۶، دي اكسيد ازت رتبه ۱۱۳، تركيبات نيتراته در رديف ۱۱۶ و دي اكسيد گوگرد در رديف اول قرار دارد. اين در حالي است كه با اجراي راهكارهاي بهينه سازي مصرف انرژي، آموزش و تغييرات لازم در پتانسيل هاي فني و اقتصادي اين اعداد و ارقام را به راحتي مي توان تغيير داد.
|
|
آيين نامه جديد راهنمايي و رانندگي براي تصويب به هيئت وزيران رفت
دبير شوراي عالي ترافيك شهرهاي كشور اعلام كرد: آيين نامه جديد راهنمايي و رانندگي كه با همكاري وزارت راه و ترابري ، نيروي انتظامي ، قوه قضاييه و شهرداري تهران تنظيم شده است براي تصويب تقديم هيئت وزيران شد.
رئوفي با اشاره به تغييرات اساسي ايجاد شده در اين آيين نامه افزود: آيين نامه راهنمايي و رانندگي آخرين بار در سال ۱۳۴۷ مورد تجديدنظر قرار گرفته بود و تغيير در آن از سال ۷۹ در دستور كار وزارت كشور قرار گرفت و در ۶۸جلسه به مدت سه سال آيين نامه جديد تدوين شد.وي اضافه كرد: در اين آيين نامه تغييراتي در زمينه شماره گذاري خودروها، صدور انواع گواهينامه ، علائم راهنمايي و رانندگي و استفاده از كد ملي و كد پستي در نظر گرفته شده است .وي با بيان اينكه اين
آيين نامه داراي ۲۰۴ ماده است ابراز اميدواري كرد با تصويب آيين نامه جديد مقررات راهنمايي و رانندگي دچار تحول شود.
رئوفي با ابراز اميدواري به اينكه جلسات كارشناسي رسيدگي به آيين نامه جديد راهنمايي و رانندگي هر چه زودتر در هيئت دولت آغازشود گفت : اين آيين نامه پس از تصويب اواخر امسال در سراسر كشوراجرا مي شود.
|
|
حذف بليت در اتوبوسراني غيرمنطقي است
گروه شهري: رئيس شوراي شهر تهران ، حذف دريافت بليت در حمل ونقل عمومي اتوبوسراني تهران را امري غيرمنطقي و نشدني دانست .
«مهدي چمران » گفت : رايگان شدن خدمات شركت واحد اتوبوسراني و افزايش وجهي به قبوض آب بهابابت استفاده از خدمات شركت واحد، طرحي غير منطقي و كارشناسي نشده است وشوراي شهر تهران به هيچ وجه با اجراي اين طرح موافقت نخواهد كرد. وي افزود: بسياري از شهروندان در طول سال حتي يك بار هم از اتوبوس استفاده نمي كنند و افزايش آب بهاي مصرفي آنها بابت استفاده از خدمات شركت واحدامري غير اصولي و اخلاقي بوده و سبب اعتراض آنها خواهد شد. به گفته وي ، اين طرح تنها در حد پيشنهاد از سوي مديريت پيشين شركت واحد مطرح شده است و اجراي آن بستگي به راي و نظر مثبت اعضاي شوراي شهر دارد. به گفته چمران، هزينه دريافتي براي جا به جايي شهروندان از سوي شركت واحد بسيار ناچيز بوده و تقريبا خدمات ارائه شده را رايگان كرده است .
|
|
۲۴۱ مركز فراغتي - فرهنگي تهران
سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران و ۱۵ نهاد فرهنگي در خصوص جوانان و غني سازي اوقات فراغت آنان مسئوليت دارند.
محمدرضا مهرانديش معاون سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران افزود: همه امكانات اين سازمان در ۲۴۱ مركز فرهنگي شهر تهران بسيج شده اند تا با ارائه برنامه هايي با موضوعهاي هنري، مذهبي، اجتماعي، ورزشي و علمي بخشي از اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را پوشش بدهند.
|
|
واگذاري تلفن ثابت به روز مي شود
گروه شهري: مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت: واگذاري تلفن ثابت، سال آينده به روز انجام مي شود.
عليرضا بهرامپور افزود: استفاده از تجهيزات مدرن، سوئيچ هاي پرظرفيت و كابل نوري و تغيير تكنولوژي هاي مخابراتي تحقق اين امر را امكان پذير ساخته است.
وي گفت: امسال دايري تلفن ثابت براي كل كشور يك ميليون و ۴۰۰ هزار شماره پيش بيني شده بود كه با برنامه ريزي هاي انجام شده اين رقم تا پايان سال به ۳ ميليون شماره افزايش خواهد يافت.
بهرامپور همچنين از كاهش وديعه و تعرفه تلفن ثابت تا پايان سال ۸۳ خبر داد و گفت: تا چند سال قبل قيمت تمام شده هر خط تلفن ثابت ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان بود كه ۱۰۰ هزار تومان آن توسط متقاضي و بقيه از طريق سوبسيد تأمين مي شد ولي در حال حاضر با توجه به تغيير تكنولوژي، بالارفتن ظرفيت هاي شبكه و ارزان شدن تجهيزات مخابراتي اين رقم به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان رسيده است كه ادامه اين روند كاهش وديعه و تعرفه هاي تلفن را درپي خواهد داشت.
|
|
شهردار منطقه يك تهران:
مشاركت شهروندان موجب كاهش معضلات شهري مي شود
گروه شهري: شهردار منطقه يك تهران بر مشاركت شهروندان در امور شهري به منظور كاهش مشكلات شهري و محله اي تأكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه يك تهران، «محمدرضا بمانيان» در ديدار با اهالي و معتمدين در مسجد مفتخر قيطريه اظهار داشت : منابع مالي شهرداري براي اداره شهر محدود بوده و شهرداري نيازمند مشاركت و همياري شهروندان در اين زمينه است . وي گفت : با توجه به رشد جمعيت در منطقه يك تهران ، رسيدگي به اموري همچون كاهش ترافيك ، تعريض خيابانها و جلوگيري از ساخت و سازها بدون همياري معتمدين و شهروندان ممكن نيست .
شهردار منطقه يك در زمينه بالا بودن قيمت هر متر مربع زمين در اين منطقه افزود: اعتبارات منطقه براي تملك تمام زمين هايي كه در طرح قرار دارد، محدود است .بمانيان خاطرنشان كرد: طرحهايي كه عموميت دارند، براساس اعتبارات و مصوبات شهرداري اجرا مي شوند. شهردار منطقه يك افزود: در چند سال اخير افزايش ساخت وسازها باعث رشد جمعيت شده كه اين مساله سبب ناتواني شهرداري در ارائه امكانات شهري و خدمات مورد نياز به شهروندان شده است .
وي گفت : با اين روند افزايش جمعيت ، شهرداري با به هم خوردن تعادل در ارائه خدمات روبه رو است .
|