صدور شناسنامه رايانه اي در عراق
يك منبع آگاه در مديريت صدور شناسنامه عراق گفت: براي نخستين بار در اين كشور صدور شناسنامه با استفاده از تجهيزات رايانه اي انجام مي شود.
وي كه خواست نامش فاش نشود، گفت: صدور شناسنامه با استفاده از تجهيزات رايانه اي همچنين امكان ثبت و ذخيره اطلاعات درخصوص احوال شخصي افراد را در رايانه فراهم مي كند تا در صورت نياز در اسرع وقت دستيابي به آن ممكن باشد.
اين مسئول افزود: در سه ماهه گذشته و پس از سقوط رژيم صدام بيش از ۱۴ هزار و ۹۵۰ جلد شناسنامه جديد در اين كشور به صورت دستي صادر شده است. عراق در دوران حكومت صدام بشدت از پيشرفت و فناوري دنيا عقب ماند به طوري كه در كنار افغانستان از كشورهاي عقب افتاده جهان در اتصال به شبكه جهاني اينترنت محسوب مي شود.
آموزش گام به گام ADO.NET
اين كتاب نوشته ربكا ريوردان است كه توسط آقاي ماني قاسم نيا همداني ترجمه شده و انتشارات ناقوس آن را در تيراژ ۲ هزار نسخه به چاپ رسانده است.
در اين كتاب مباحثي چون: شروع كار با ADO.NET، برقراري ارتباط با پايگاه داده و دسترسي به داده ها با استفاده از شيء Data Adapter، كار كردن با Dataset و Data Table ، كنترل نماهاي يك جدول با استفاده از Data View، خواندن و نوشتن XML با استفاده از ADO.NET، استفاده از XMLD Designer براي تغيير دادن ساختار داده ها، ويرايش و به روز درآوردن داده ها و بسياري نكات ديگر آمده است.
حمله يك هكر به بانك مسكن انگليس
بانك هاليفكس بزرگترين اعطا كننده وامهاي مسكن در انگليس سومين بانك بزرگ اين كشور است كه اين ماه هدف دزدي رايانه اي قرار گرفت .
به گزارش شبكه تلويزيوني بي بي سي هفته گذشته پس از آن كه مشتريان بانك هاليفكس پيامهاي الكترونيكي دريافت كردند كه از آنها مي خواست تا با اتصال به پايگاه اينترنتي ويژه اي ، جزئيات محرمانه مربوط به حسابهاي خود را وارد كنند، مسئولان بانك هاليفكس خط خدمات مستقيم خود در اينترنت آن لاين را موقتاً تعطيل كردند، آنها به مشتريان خود اطمينان داده اند، هرگونه ضرري را كه متعاقب بسته شدن خط مستقيم خدمات اينترنتي متحمل شده اند، جبران خواهند كرد.
گفتني است اين پيامهاي الكترونيك كه به فيشينگ معروف است ، سال گذشته نيز بسياري از بانكهاي آمريكا، استراليا، نيوزيلند و اروپا را هدف قرار داد.
آموزش گام به گام ASP.NET
كتاب آموزش گام به گام ASP.NET نوشته اندرو داتي بوده و توسط آقاي ماني قاسم نيا همداني ترجمه گشته و انتشارات ناقوس آن را در تيراژ ۲ هزار نسخه وارد بازار نشر كرده است.
در اين كتاب خواننده مطالبي چون استفاده از ابزارهاي توسعه ASP.NET ، ساختن برنامه هاي كاربردي مبتني بر وب با استفاده از اين زبان، پيكربندي برنامه هاي كاربردي ASP.NET ، سيستم هاي امنيتي، استفاده از كنترل هاي سرور، ساختن كنترل هاي سرور سفارشي و رديابي و اشكال زدايي برنامه هاي كاربردي را خواهد خواند.
ارزيابي تصاوير شبكيه به كمك نرم افزارهاي رايانه اي
پژوهشگران مركز تحقيقات چشم به روشي ساده براي ارزيابي متغيرهاي تصاوير شبكيه دست يافتند.
دكتر عليرضا رمضاني مجري طرح در مصاحبه با خبرنگار واحد مركزي خبر با اشاره به اهميت اندازه گيري هاي دقيق عناصر موجود در تصاوير شبكيه براي تشخيص و پي گيري بيماريهاي مربوط به اين ناحيه گفت: براي اين كار، دستگاههاي پيچيده و گران قيمتي وجود دارد كه با كمك اين ابزارها نيز همه متغيرها قابل اندازه گيري كمي نيست .
وي افزود: در مطالعه اين روش ساده اندازه گيري ، به كمك نرم افزار فتوشاپ ۴۲۰ عدد از عكس هاي رنگي و انژيوگرافي بيماران ديابتي بررسي شد و در مرحله بعد سه استاد رشته شبكيه همين تصاوير را مطالعه كردند و سپس نتايج دو مرحله مقايسه شد. رمضاني ويژگي اين روش را سادگي در ارزيابي برخي متغيرهاي كيفي به صورت كمي ذكر كرد و گفت : با اندازه گيري رايانه مي توان متغيرها را با دقت بسيار تعيين كرد.براساس نتايج اين تحقيق ، نرم افزارهاي گرافيكي براي ارزيابي هاي دقيق كمي تصاوير شبكيه در پي گيري بيماري و طرح هاي تحقيقاتي قابل استفاده است. اين تحقيق در مركز تحقيقات چشم دانشگاه شهيد بهشتي انجام شده است .
ماهاتير محمد، مالزي را به قدرتي رايانه اي بدل كرد
يك كارشناس روابط بين الملل گفت: «ماهاتير محمد كه مالزي را به يك كشور مترقي تبديل كرد سرمايه اي گرانبها براي مالزي و جهان اسلام است.»
محمد باقر بهرامي افزود: ماهاتير محمد با تأثيرگيري از الگوي ژاپن به فكر توسعه اقتصادي مالزي افتاد و در اين امر نيز موفق شد.
بهرامي يادآور شد: ماهاتير محمد، نفوذ زيادي ميان جوانان مالزيايي داشت و از اين نفوذ براي پيشبرد اهدافش براي پيشرفت مالزي استفاده كرد.
وي اضافه كرد: ماهاتير محمد، مالزي را از يك كشور عقب مانده به يك كشور توسعه يافته تبديل كرد. اين كارشناس روابط بين الملل، مالزي را يكي از قدرتهاي بزرگ رايانه اي دنيا دانست و اظهار داشت: تفكر و مديريت صحيح ماهاتير محمد مالزي را به يك كشور مترقي تبديل كرد.
مدارهاي الكترونيكي در ابعاد مولكولي جايگزين تراشه هاي سيليكوني مي شود
دانشمندان موفق شدند يك مدار حافظه الكترونيكي بسيار كوچك از اتم هاي فلز طلا توليد كنند كه ممكن است در آينده جايگزين تراشه هاي سيليكوني امروزي شود.
به گزارش سايت اينترنتي آنانوا، محققان آمريكايي در دو مطالعه جداگانه ، با كنار هم قرار دادن اتم ها، موفق به توليد ترانزيستورها و مدارهاي حافظه الكترونيكي در ابعاد مولكولي شدند.
با توجه به برتري هاي اين مدارهاي الكترونيكي بر تراشه هاي سيليكوني ، نتايج مطالعات اين محققان كه در شماره آينده نشريه «American Chemichal Society» به چاپ مي رسد، انقلابي در فناوري رايانه ها محسوب مي شود.
دانشمندان ، فناوري جديد را كه مي تواند سبب پيدايش رايانه هاي كوچكتر و قدرتمندتر شود، مشابه ساختار برخي بخش هاي مغز انسان مي دانند.