نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه قزوين و استاندار قزوين با صدور بيانيه مشتركي از استقبال پرشور مردم اين استان از رهبر معظم انقلاب تقدير كردند.
به گزارش ايرنا، در اين بيانيه آمده است: از اقشار مختلف مردم فهيم و آزادانديش استان قزوين كه با حضور گرم و عاشقانه خويش در مراسم استقبال از رهبر حكيم و دلسوز انقلاب اسلامي و همچنين ديدارهاي مختلف با ايشان شور و شعور انقلابي خود را يك بار ديگر به نمايش گذاشتند، سپاسگزاري مي نماييم.
ديدار خاتمي و آقايف
رئيس جمهوري، روابط ايران و قرقيزستان را رو به توسعه خواند و گفت: براي گسترش هرچه بيشتر روابط تهران بيشكك هيچ مانعي اساسي وجود ندارد.
به گزارش ايرنا سيد محمد خاتمي رئيس جمهوري ديروز پس از استقبال رسمي از عسگرآقايف همتاي قرقيزي خود در گفت و گو با خبرنگاران آمادگي تهران را براي صدور خدمات علمي و مهندسي به قرقيزستان اعلام كرد.خاتمي با نامناسب خواندن حجم و سطح مبادلات اقتصادي و تجاري دو كشور از كندي روابط بوروكراتيك ميان ايران و قرقيزستان به عنوان مشكلي كه در گسترش روابط دو كشور وجود دارد، ياد و ابراز اميدواري كرد روابط ايران و قرقيزستان در عرصه هاي سياسي و اقتصادي و اجتماعي گسترش يابد.
رئيس جمهوري قرقيزستان نيز در مورد هدف خود از سفر به تهران گفت: قرقيزستان براي گسترش روابط در همه زمينه ها با جمهوري اسلامي ايران اهميت قائل است و طي ده سال اخير ما تمام زمينه هاي لازم براي توسعه روابط با تهران را فراهم كرده ايم.
ديدار سفير بوسني با رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در ديدار سفير بوسني و هرز گوين با يادآوري مقاومت مردم اين كشور براي كسب استقلال گفت : جهاد مردم بوسني و هرز گوين تحسين برانگيز و باعث افتخار مسلمانان است و قطعا ايمان و پايمردي مردم اين كشور در تاريخ دنياي اسلام ثبت خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام ، آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به كمكهاي جمهوري اسلامي ايران به مردم بوسني و هرز گوين درخلال جنگ اين كشور، افزود: كمكهاي ايران در راستاي وظايف اسلامي و انقلابي صورت گرفت و پس از جنگ نيز با توجه به تجربه بازسازي كشورمان ، آماده همه گونه همكاري بوديم ولي برخي مشكلات مانع از رشد اين همكاري ها شد.
نيروگاه بوشهرسال ۲۰۰۶ به بهره برداري مي رسد
آلكساندر روميانتسف وزير انرژي اتمي روسيه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينكه زمان امضاي موافقت نامه مربوط به بازگرداندن سوخت هسته اي بوشهربر عهده ايران است گفت: از تاخير در امضاي آن نگران نيستيم چون سوخت هسته اي در آينده نزديك مورد نياز ايران نيست.
وي در اين گفت و گو با اعلام اينكه راه اندازي فيزيكي و امدادي نيروگاه بوشهر كه به معني انتقال سوخت هسته اي به آن مي باشد در سال ۲۰۰۵ صورت خواهد گرفت گفت: اين نيروگاه در سال ۲۰۰۶ وارد ساختار انرژي ايران خواهد شد.