وزير كشور پاكستان اعلام كرد: سوءقصد روز پنجشنبه به جان ارتشبد پرويزمشرف در شهر راولپندي، باعث كشته شدن ۱۶ نفر و زخمي شدن ۵۲ تن شد.
به گزارش ايرنا صالح ظفر حيات در گفت وگو با خبرنگاران گفت : اين حملات به وسيله دو خودروي بمب گذاري شده انجام گرفت .
به گزارش منابع داخلي ، چهار پليس راهنمايي و رانندگي و دو فرد حمله كننده به كاروان همراه مشرف ، در ميان كشته شدگان هستند.راننده دو وانت بار بمب گذاري شده حوالي ساعت ۴۵/ ۱۳ بعدازظهر پنجشنبه با حمله انتحاري به كاروان حامل رئيس جمهوري پاكستان قصد ترور وي را داشتند.
پليس محلي ، ميزان مواد منفجره هر كدام از خودروها را بين ۲۵ تا ۳۰كيلوگرم اعلام كرده است .هنوز هيچ فرد يا گروهي مسئوليت اين انفجارها را نپذيرفته است، اما رئيس جمهوري پاكستان احتمال داد تروريست ها و افراط گرايان در اين حمله دست داشتند.
ارتشبد مشرف در مصاحبه با تلويزيون دولتي پاكستان گفت : هر چند قاطعانه نمي توانم بگويم ، ولي ظاهرا تروريست ها و افراط گراها عامل اين حادثه بودند.
وي همچنين با اعلام اينكه افراط گراها حيثيت پاكستان ، دين اسلام و امت اسلامي را خدشه دار كرده اند، تأكيد كرد: بعد از اين حادثه ايمان من محكم تر و توكل من به خداوند بيشتر شده است . ما مصمم هستيم افراط گرايي را از جامعه پاك كنيم .
شهر راولپندي كه حملات روز پنج شنبه در آن رخ داد، مركز استقرار ستادفرماندهي ارتش پاكستان است .
يكشنبه دو هفته قبل نيز بمبي در مسير عبور كاروان حامل ارتشبد مشرف رئيس جمهوري پاكستان در راولپندي منفجر شد، كه وي از آن جان سالم بدربرد.
از سوي ديگر خبرنگار شبكه تلويزيوني الجزيره در اسلام آباد به نقل از يكي از مقامات امنيتي پاكستان كه نخواست نامش فاش شود اعلام كرد: پرويز مشرف روز پنجشنبه بيشترين جوانب احتياط و هوشياري را برگزيد و كاروان رياست جمهوري را به سه گروه تقسيم كرد و در هر يك از اين گروهها يك خودروي ويژه رياست جمهوري قرارداد ولي با اين وجود مهاجمان توانستند گروه خودرويي را كه مشرف در آن بود مشخص و به آن حمله كنند و همين مسأله شك و ترديدهاي زيادي برانگيخته است مبني براينكه عناصر داخلي حضور پرويز مشرف را در آن خودرو فاش كردند.
اين مقام امنيتي پاكستان افزود: عمليات روز پنجشنبه تا حد زيادي به عملياتي كه در خاورميانه بويژه در عراق روي مي دهد شباهت دارد و احتمال دارد سازمان القاعده دراين حمله دخالت داشته باشد. بنابراين ممكن است عناصر داخلي با كمك خارجي ها اين عمليات را سازماندهي كرده باشند.
خبرنگار شبكه الجزيره در اسلام آباد درباره واكنش احزاب و گروههاي پاكستاني به ترور نافرجام مشرف گفت: همه احزاب و گروههاي اسلامي وغير اسلامي درباره اين حادثه اتفاق نظر دارند و آن را محكوم كردند.
در همين حال، مجلس پاكستان ديروز براي بررسي پيشنهاد روز چهارشنبه مشرف مبني بر اينكه تا پايان سال ۲۰۰۴ از سمت فرماندهي ارتش پاكستان كناره گيري خواهد كرد تشكيل جلسه داد. مجلس پاكستان اعلام كرده است چنانچه مشرف از سمت نظامي خود كناره گيري كند، زمينه استمرار رياست جمهوري او تا سال ۲۰۰۷ را فراهم خواهد كرد.