داستاني با نقاشي قهوه خانه اي
«طوطي و بازرگان» نخستين كتابي است كه با بهره گيري از هنر اصيل و مردمي نقاشي قهوه خانه اي توسط كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مصور شده است.
اين كتاب، برگرفته از داستان طوطي و بازرگان مثنوي مولوي با بازنويسي مرجان فولادوند و نقاشي احمد خليلي منتشر و روانه بازار كتاب شده است. طراحي گرافيك اين اثر را كوروش پارسانژاد و صفحه آرايي آن را نگين حاج زوار بر عهده داشته است. كتاب طوطي و بازرگان كه با هدف آشنا ساختن كودكان و نوجوانان با متون كهن ادبي و گونه اي از نقاشي قهوه خانه اي منتشر شده است در مقدمه كوتاه خود به اهميت و جايگاه اين شيوه در برقراري ارتباط نزديك و مؤثر با مردم عادي و پرداختن به روايات، داستان هاي ديني و حكايات مندرج در متون كهن ادب فارسي به زبان ساده و گويا پرداخته است. اين كتاب براي دانش آموزان دوره راهنمايي سال هاي نخست دبيرستان مناسب است و با قيمت ۱۶۰۰ تومان با شمارگان ۳۰۰۰ نسخه منتشر شده است.
جادو در شهر بازي
كتاب مصور «جادو در شهر بازي»، كودكان دبستاني را با شيوه اي جذاب با نيروي جاذبه زمين آشنا مي سازد.
به گزارش روابط عمومي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، اين كتاب از مجموعه ماجراهاي استاد «م» به تازگي توسط انتشارات كانون با نويسندگي مهدي ميركياني و تصويرگري فرهاد جمشيدي منتشر شده است. استاد «م» كه بچه ها را خيلي دوست دارد و از دانشش براي آموزش و شاد كردن بچه ها استفاده مي كند، اين بار يك شهر بازي جادويي ساخته كه در آن نيروي جاذبه زمين تغيير مي كند. اين كتاب با قيمت ۶۰۰ تومان و با شمارگان ۱۰ هزار نسخه براي كودكان علاقه مند به داستان هاي تخيلي منتشر شده است.
نقد استورياس در ادبيات داستاني
هفتاد و هفتمين و هفتاد و هشتمين شماره نشريه ادبيات داستاني- اولين و تنها مجله تخصصي ادبيات داستاني در ايران- ويژه اسفند ۸۲ و فروردين ۸۳ منتشر شد. در اين شماره مي خوانيم: ادبيات زنان زيبارو نوشته كامران پارسي نژاد، داستان و داستان كوتاه نوشته سيد قطب ترجمه دكتر صابر امامي، سيري در تاريخچه نقد ادبي نوشته دكتر جهانگير ميرزا احسايي، اين يك منطق عاشقانه است(حلقه نقد)، بچه هاي بهشت(درباره رمان استخوانهاي دوست داشتني اثر اليس سبالد)، كارلوس فوئنتس؛ انقلاب ستيزي نئوليبرال نوشته شهريار زرشناس، ديوانه اي از قفس پريد، قرائتي افلاطوني از رمان «در جستجوي زمان از دست رفته»، نظري بر داستان كوتاه «مادريك خائن»، نقد ترجمه داستان «خانم بريل» نوشته يوسف نوري زاده و...