|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مجمع تشخيص مصلحت طرح اصلاح قانون نظام وظيفه را رد كرد
مجمع تشخيص مصلحت نظام در جلسه ديروز خود با رسيدگي به دو مصوبه اختلافي ميان مجلس شوراي اسلامي و شوراي نگهبان، طرح اصلاح قانون خدمت نظام وظيفه عمومي را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، مصوبه مجلس ششم شوراي اسلامي در خصوص طرح اصلاح موادي از قانون خدمت نظام وظيفه عمومي مصوب سال ۱۳۶۳ كه شوراي نگهبان به دليل مخالفت دولت با اين مصوبه بدليل بار مالي آن و مغايرت با اصل ۷۵ قانون اساسي با آن مخالفت كرده بود ابتدا در دستور كار مجمع قرار گرفت.
در اين جلسه، ابتدا گزارش كميسيون سياسي، دفاع و امنيتي مجمع تشخيص مصلحت نظام ارائه شد. سپس رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور مخالفت دولت را با مصوبه مجلس شوراي اسلامي به دليل عدم تامين بار مالي آن به اطلاع اعضا رساند.
در ادامه رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي، معاون اول رئيس جمهور، نماينده شوراي نگهبان، جانشين فرمانده نيروي انتظامي، نماينده وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، ديدگاه هاي خود را مطرح ساختند.
اعضاي مجمع مقرر كردند: به دليل پيچيدگي موضوع و ضرورت انجام مباحث همه جانبه باتوجه به مخالفت دولت و نيروهاي مسلح و ضمن پذيرفته شدن نظر شوراي نگهبان، از دولت خواسته شد با هماهنگي مراكز ذيربط در نيروهاي نظامي و انتظامي، امنيتي و سياست هاي فرماندهي و پشتيباني كشور، به طور متمركز طرح جامع و مناسب را تهيه و به مجلس شوراي اسلامي پيشنهاد كند.
بررسي طرح برگزاري مناقصات، مصوب مجلس ششم شوراي اسلامي كه شوراي نگهبان به دليل مغاير دانستن با شرع و اصول ۵۷ و ۱۵۷ قانون اساسي با آن مخالفت كرده بود، دومين موضوع مورد بحث در جلسه امروز مجمع بود.
در مورد اين مصوبه، ابتدا نتيجه بررسي هاي كميسيون اقتصاد كلان، بازرگاني و اداري مجمع به اطلاع اعضا رسيد. در ادامه، وزير امور اقتصادي و دارايي، نماينده شوراي نگهبان، رئيس كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي، شهردار تهران و رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور ديدگاه هاي خود را در جلسه مطرح كردند. به دليل طولاني شدن مباحث اين موضوع تصميم گيري به جلسه آتي مجمع محول گرديد.
|
|
|
خاتمي در ديدار فرستاده ويژه كوفي عنان
بايد راهي براي ايجاد حكومت مردمي در عراق و افغانستان پيدا كرد
|
|
اخضر ابراهيمي نماينده ويژه سازمان ملل متحد در امور عراق ديروز با سيد محمد خاتمي رئيس جمهوري ديدار و پيام كتبي كوفي عنان دبيركل سازمان ملل متحد را تقديم وي كرد.
به گزارش دفتر امور رسانه هاي نهاد رياست جمهوري خاتمي در اين ديدار باتشريح وضعيت بحراني به وجود آمده در افغانستان وعراق و هم مرزبودن جمهوري اسلامي ايران با اين دو كشور، تلاش هاي ايران براي همكاري با سازمان ملل متحددر راستاي برقراري ثبات و آرامش در منطقه درعين برخورد غيرمنصفانه و خصمانه برخي قدرت ها را خاطرنشان كرد.
رئيس جمهوري ، اشغال عراق را گرفتاري براي مردم اين كشور، منطقه و خوداشغالگران دانست و گفت : از حضور فعال سازمان ملل در عراق در ارتباط با حل مشكلات اين كشور استقبال مي كند.
وي قطعنامه اخيرسازمان ملل متحد درباره عراق را گامي مثبت درجهت واگذاري سرنوشت عراق به مردم اين كشور دانست .
رئيس جمهوري بر ايجاد تفاهم منطقه اي و بين المللي به عنوان راه حل مناسب براي پايان دادن به مشكلات به وجود آمده در عراق تاكيد كرد.
خاتمي با ابرازنگراني از اوضاع عراق ، اظهارداشت : اشغالگران دچار غرورشده بودند، ممكن است در آغاز از اين جهت كه در برابر ديكتاتور عراق قرارگرفتند با نظر منفي مردم عراق مواجه نشدند.
وي تصريح كرد: اشغالگران به محض سرنگوني صدام به عنوان مسئول امنيت و معيشت مردم و ناتواني در انجام اين مهم مورد خشم قرار گرفتند و حالا هم هرچه زودتر بايد به اشغال پايان دهند كه هم به نفع خودشان و هم به نفع مردم عراق و منطقه است .
رئيس جمهوري با تاكيد بر اينكه ايران از اولين كشورهايي بود كه استقرار دولت انتقالي و تحولات را با نظر مثبت نگريست ، گفت : ايران همواره آماده هرگونه همكاري براي ايجاد ثبات و امنيت در عراق و افغانستان به نفع مردم مظلوم اين دو كشور است .
وي با تاكيد بر ايجاد حكومتي مردم سالار كه بتواند بر تمام ملت عراق باوجود اختلافات ، حكومت كند و با همسايگان نيز رابطه خوبي داشته باشد، پايان اشغال ، فعال تر شدن سازمان ملل متحد در عراق و نيز عزم بين المللي براي ايجاد ثبات و امنيت و بازسازي اين كشور را از جمله اهدافي دانست كه بايدمدنظر سازمان ملل و ساير كشورها قرار گيرد.
خاتمي عملكرد وبرخورد گروه هاي افراطي با اسرا را درعراق به نفع جرياناتي كه خواهان ادامه اشغال در اين كشور هستند، ارزيابي كرد.
رئيس جمهوري لزوم يافتن راهي براي ايجاد حكومت مردمي درعراق و افغانستان را مورد تاكيد قرار داد و خواستار برگزاري انتخابات رياست جمهوري و مجلس افغانستان در زمان مقرر شده از سوي سازمان ملل شد.
نماينده ويژه سازمان ملل نيز در اين ديدار با اشاره به حضور فعال سازمان ملل در امور مربوط به عراق ، گفت : قطعنامه اي از طرف شوراي امنيت وجود دارد كه فضاي گسترده اي براي فرايند سياسي ايجاد كرده و هدف از آن ايجاد صلح و امنيت در عراق است .
وي خواستار حمايت جمهوري اسلامي ايران از اين قطعنامه در ارتباط با پايان اشغال در عراق شد.
ابراهيمي طي تقديم پيام كوفي عنان فرايند انتخابات آتي در افغانستان را تشريح و از نقش جمهوري اسلامي ايران در تحولات افغانستان و عراق و همكاري مستمر تهران با سازمان ملل در جهت استقرار صلح و ثبات در منطقه و جهان قدرداني كرد.
|
|
|
هشدار ايران به وزارت دفاع انگليس
سردار عليرضا افشار معاون فرهنگي و تبليغات ستاد كل نيروهاي مسلح و سردار جزايري سخنگوي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي طي دو اظهارنظر جداگانه با دروغ خواندن ادعاي وزارت دفاع انگليس آن را يك جنجال تبليغاتي عنوان كردند.
به گزارش ايسنا، افشار ادعاي وزير دفاع انگليس درخصوص دستگيري ۸ نفر نظامي آن كشور در آبهاي خارج از سرزمين ايران و بدرفتاري با آنان را كذب محض خواند و گفت: آنها در مختصات جغرافيايي كه مورد تأييدشان مي باشند حضور داشته و دستگير شده اند و مختصات مذكور به هيچ عنوان قابل انكار نيست.
وي گفت: تغيير مواضع انگليس در طرح مطالب بدون سند، ارزش حقوقي ندارد و بيشتر خوراك تبليغاتي رسانه هاي گروهي وابسته به آنهاست.
افشار افزود: نيروهاي انگليسي، در مصاحبه هاي خود از رفتار انساني و اسلامي نيروهاي ايراني به ويژه نيروهاي دريايي سپاه تشكر كردند و بدين ترتيب ادعاي بدرفتاري با آنها كذب است.
سردار جزايري نيز با غيرمنطقي خواندن اظهارات اخير وزارت دفاع انگليس گفت: اينگونه اظهارنظرها مي تواند پيامدهاي ديگري درپي داشته باشد.
ارسال پيام از طريق تلفن همراه
توسط نظاميان بازداشت شده انگليسي
پايگاه خبري پرس اندژورنال فاش كرد: ديويدريد، يكي از هشت نظامي انگليسي كه اخيراً توسط ايران بازداشت شده بود، از داخل محل بازداشت خود به وسيله تلفن همراهش، پيغام هاي سري به پايگاه خود مي فرستاده است.
به گزارش ايلنا، بازداشت كنندگان وي زماني كه او را بازرسي بدني مي كردند تلفن همراه او را نيافته بوده اند.
اين خبر حاكي است: «وي مي دانست اگر او را با تلفن همراهش دستگير كنند به دردسر خواهد افتاد، بنابراين پس از اينكه پيغام هاي خود را ارسال كرد سيم كارت تلفنش را خارج كرد و تلفن همراه را دور انداخت.»
|
|
|
روحاني:پرونده هسته اي ايران نياز به ارجاع به شوراي امنيت ندارد
حسن روحاني دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران در گفت و گو با شبكه العربيه مواضع ايران را در خصوص برخي مسايل از جمله پرونده هسته اي ايران ، انتقال قدرت به دولت عراق ، دستگيري نظاميان انگليسي و حضور نيروهاي اسراييلي در شمال عراق و نيز در مرز با ايران را بيان كرد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران در اين مصاحبه ، همچنين يادآور شد كه توليد قطعات دستگاه سانتريفيوژ را حق قانوني و مسلم تمامي كشورها دانست . وي در مورد وضعيت پرونده هسته اي ايران گفت : «اين پرونده نيازي به ارجاع به شوراي امنيت ندارد زيرا محمد البرادعي ، رئيس آژانس بين المللي اتمي بارها تأكيد كرده كه برنامه هسته اي ايران صلح آميز است ، بنابراين نيازي نيست كشوري كه همواره آماده همكاري با آژانس است پرونده اش به شوراي امنيت ارجاع شود.»
او پرونده هسته اي ايران را تمام شده تلقي كرد و گفت : اگر آژانس تصميم به بستن اين پرونده داشته باشد و آمريكا هم دست از دخالت هاي بي مورد بر دارداين پرونده در اجلاس آينده شوراي حكام به طور كامل بسته خواهد شد.
روحاني در مورد امكان گفت وگوي ايران و آمريكا برسر پرونده هسته اي ايران در آژانس تأكيد كرد: گفت و گوهاي فني در اين زمينه در آژانس بين ايران و آمريكا انجام مي شود زيرا هيأت آمريكايي سئوال هايي را مطرح مي كنند و هيأت ايراني نيز به آنها پاسخ مي دهند و اين گفت وگوهاي فني مانند ديگر گفت وگوهاي ايران با ساير كشورهايي است كه در شوراي حكام حضور دارند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران ضمن تأكيد بر شفاف بودن پرونده هسته اي ايران اظهار داشت : ربط دادن پرونده هسته اي ايران به هر مساله ديگري از جمله مسايل سياسي و مشكلات روابط ايران و آمريكا اين پرونده را پيچيده تر مي كند.
وي امكان توسل آمريكا به استفاده زور عليه ايران را بعيد دانست و گفت : آمريكا در مساله عراق دو درس تاريخي گرفت ، يكي اينكه ايالات متحده فرمانده و رهبر جهان نيست و دوم اينكه اين كشور قدرت بزرگ و بلامنازع جهان محسوب نمي شود.
حسن روحاني در واكنش به اظهارات تند دونالد رامسفلد درمورد وجود فاصله بين دولت و ملت ايران اظهار داشت: رامسفلد داراي افكاري تندتر از جورج بوش رئيس جمهور آمريكاست و اظهارات وي نظرات شخصي است و نه موضع رسمي دولت آمريكا، زيرا واشنگتن هم در مورد مساله افغانستان و هم در مورد مساله عراق بارها از ايران تشكر كرده است .
وي در مورد مساله توقيف قايقها و سربازان انگليسي گفت: ايران تغييري در سياست هاي خود نداده و از ابتداي درگيري نيروهاي اشغالگر با عراقي ها با حساسيت از مرزهايمان مراقبت مي كرده است . اكنون كه ثابت شده سربازان انگليسي بطور عمدي وارد آبهاي ايران نشده اند، تنها مساله تحويل قايقها باقي مانده كه آن هم يك مساله تشريفاتي است و مربوط به چگونگي تحويل اين قايقها است .
روحاني افزود: در طول مدتي كه از اشغال عراق گذشته ، هر زمان كه حريم هوايي ، دريايي و زميني نقض شد، تهران اعتراض خود را رسما اعلام كرده است و حتي چند ماه پيش چند بالگرد انگليسي به مرزهاي ايران نزديك شدند، اما با آتش دفاعي روبرو و مجبور به فرار شدند. اين مساله در رسانه ها مطرح نشد بلكه باگفت و گوهاي دو جانبه فيصله پيدا كرد.
روحاني نظرآيت الله سيستاني در مورد دولت عراق را مورد تأكيد و تاييد قرار داد و گفت : «ايران همانطور كه با شوراي حكومتي همكاري مي كرد با اين دولت نيز همكاري خواهد كرد.»
وي ضمن رد مسايل مطرح شده در روزنامه ها در مورد «احمد چلبي » گفت : «تهران هيچ رابطه ويژه و ممتازي با چلبي نداشته و معتقد است كه مساله احمد چلبي زماني در رسانه ها به اين شكل مطرح شد كه اختلافات درون دولت آمريكا يعني بين وزارت دفاع و «سيا» بالا گرفت زيرا اين دو، با يكديگر رقابت دارند.»
|
|
|
گزارش نخستين جلسه علني دادگاه آقاجري در تهران
|
|
اولين جلسه محاكمه علني سيدهاشم آقاجري پس از احاله ي پرونده اش از دادگستري همدان به تهران، با قرائت كيفرخواست از سوي معاون دادستان تهران، در شعبه ي ۱۰۸۳ دادگاه عمومي تهران برگزار شد.
به گزارش ايسنا در اين جلسه كه صبح ديروز با حضور خبرنگاران و به رياست قاضي محمد اسلامي، رييس شعبه ي ۱۰۸۳ و نيز با حضور آقاجري و وكيل مدافع وي برگزار شد، رضا جعفري، معاون دادستان تهران و نماينده مدعي العموم به قرائت كيفرخواست ۲۱ صفحه اي خود عليه آقاجري پرداخت. وي با اعلام اين كه آقاجري متهم به «توهين به مقدسات مذهبي و دين مبين اسلام»، «تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي ايران»، «نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي» است به قسمت هايي از سخنراني ها و مصاحبه هاي او كه در برخي از مطبوعات نيز درج شده بود، اشاره كرد.
جعفري با بيان اين كه «آقاجري صريحا و بي پروا به مقدسات و باورهاي ديني جامعه توهين كرده است»، اظهار داشت: متهم بخشي از سخنان ماركس درباره ي دين را تاييد كرده و اظهار داشته كه «دين افيون توده هاست»، «در حكومت هاي ديني معمولا به نام خدا، انسان ها را به قربانگاه مي برند و قرباني مي كنند، به نام دين، خرد، عقل و دين را ذبح مي كنند»، «حكومتي كه به نام دين، علم و خرد را سركوب كند، نه تنها حكومت ديني نيست حتي حكومت اسلامي هم نيست».
نماينده مدعي العموم در قسمت ديگري از كيفرخواست تنظيمي خود عليه آقاجري گفت: متهم ولايت فقيه را ولايتي غيرپاسخگو عنوان كرده است. معاون دادستان تهران با تاكيد بر اين كه آقاجري آگاهانه و عامدانه به دين و مقدسات اهانت كرده است، گفت: متهم آشكارا به ائمه ي اطهار اهانت كرده و در سخنراني هاي خود اظهار داشته كه «امامان و پيامبران را نبايد به عنوان موجودات فراانساني نگاه كنيم، در حالي كه آنها نيز مانند بقيه از شكم مادر بيرون آمده و دو چشم و دو پا دارند، نه چهار چشم» بر همين اساس و با توجه به مراتب فوق، استعمال برخي جملات از سوي آقاجري نوعي اهانت و مسخره كردن ائمه ي اطهار است.
نماينده مدعي العموم در ادامه با استناد به مواد ۴۷ و ۵۱۳ قانون مجازات اسلامي خواهان تعيين مجازات مناسب براي آقاجري نسبت به اتهام اهانت به مقدسات اسلام شد.
در ادامه اين جلسه معاون دادستان «تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي» و «نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي» را از ديگر موارد اتهامي آقاجري عنوان كرد و اظهار داشت: از آن جايي كه هرگونه فعاليت تبليغي عليه اركان تشكيل دهنده ي نظام به هر شكلي جرم است، متهم در سخناني شوراي نگهبان را اجزاي اجراي ديكته ي يك گروه خاص معرفي كرده است. بنا به گزارش ايسنا پس از قرائت كيفرخواست از سوي نماينده مدعي العموم، آقاجري به دفاع از خود پرداخت.
آقاجري گفت: پس از دو سال زندان و فشار روحي خود و شكنجه روحي خانواده ام و مادرم كه هنوز داغدار فرزند شهيد ۱۸ ساله خود است، به نام كفر و بي ديني و زندقه مرا به عنوان مرتد دو سال در زندان نگه داشتند، خوشبختانه مي بينيم اولا دادگاهي تشكيل شده و به من فرصت داده شده است كه در يك جلسه علني در مقابل انبوه تهمت هايي كه در طول دو سال بر من وارد شد دفاع كنم. وي گفت: در اينجا از قاضي اسلامي تشكر مي كنم كه اين فرصت را در خصوص علني بودن دادگاه براي اينجانب فراهم كردند. آقاجري در ادامه دفاعيات خود با بيان اين كه تا زماني كه در دادگاه حاضر نشده بود از برگزاري علني يا غيرعلني آن هيچ اطلاعي نداشت، خاطرنشان كرد: اين دادگاه در شرايط خاصي برگزار مي شود و من صريحا به شما (قاضي اسلامي) مي گويم با ماجراهاي پرفراز و نشيبي كه براي اين پرونده رفته است و با فشار زياد قدرتمندان گروه فشار، من نااميدانه در اينجا سخن مي گويم. نااميد از اينكه اين دادگاه و شخص شما به عنوان قاضي بتوانيد بي طرفانه قضاوت كنيد. وي در ادامه تصريح كرد: حاضرم به تمام مطالبي كه نماينده مدعي العموم فرمودند به طور مشروح پاسخ دهم و ذهن دادگاه و افكار عمومي را روشن كنم. بسياري از مطالبي كه در متن ادعانامه قرائت شد، برگرفته از روزنامه ها بود لذا حتما براي اين كه بتوانم دفاع مستدلي از خود داشته باشم، بايد متن ادعانامه و موارد استنادي آن را مطالعه كنم.
پس از اتمام دادگاه در ساعت ۱۲ قاضي اسلامي با درخواست استمهال آقاجري براي مطالعه پرونده و ادعانامه موافقت و جلسه آتي رسيدگي به اين پرونده را ۱۵ تير ماه اعلام كرد. گفته شد كه دادگاه آتي نيز علني خواهد بود.
|
|
|
پايان ديدار خرازي از كوبا
كمال خرازي وزير امورخارجه ايران عصر روز جمعه به سفر يك روزه خود به كوبا پايان داد و هاوانا را ترك كرد.
رسانه هاي خبري كوبا گزارش دادند كه خرازي پيش از ترك كوبا سفر خود به اين كشور را بسيار موفقيت آميز توصيف كرد و ديدارش با فيدل كاسترو رئيس جمهوري كوبا را جالب ترين بخش اين سفر دانست .
روابط كوبا وايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي درسال ۱۹۷۹ عادي شد واز آن زمان تاكنون دو كشور در زمينه هاي مختلفي با هم همكاري مي كنند.
|
|
|
بشار اسد امروز به ايران مي آيد
بشار اسد رئيس جمهوري سوريه امروز وارد تهران مي شود.
به گزارش فارس، محمد خاتمي رئيس جمهوري ايران بعدازظهر امروز در مجموعه سعدآباد از بشاراسد به طور رسمي استقبال خواهد كرد. بشار اسد در مدت اقامت خود در تهران با مقام رهبري، رئيس جمهوري و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار و گفت وگو خواهد كرد. كارشناسان و صاحب نظران مسايل سياسي اين سفر از پيش اعلام نشده را مهم توصيف مي كنند.
|
|
|
كوتاه از سياست ايران
فعاليت احزاب افغاني در مشهد غيرقانوني اعلام شد
معاون امنيتي انتظامي استاندار خراسان هرگونه فعاليت دفاتر احزاب وتشكـل هاي سياسي مهاجران افغان را در مشهد غير قانوني اعلام كرد.
علي محمد گلستاني فر ديروز به ايرنا گفت : سال گذشته به مسئولان دفاتر، ممنوعيت كاركرد آنها ابلاغ شده است و براين اساس مي بايست تمام دفاتر احزاب و تشكل هاي سياسي افغان در اين شهر فعاليت خود را تعطيل مي كردند.
وي دليل غيرقانوني اعلام شدن فعاليـت دفاتر احزاب و تشكل هاي سياسي افغان در مشهد را نوع برخوردهاي سياسي اين تشكل ها با دولت افغان اعلام كرد.
ايگور ايوانف امروز به تهران مي آيد
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري نووستي گزارش داد: ايگور ايوانف، دبير شوراي امنيت روسيه قرار است روزهاي ۱۴ و ۱۵ تير به دعوت حسن روحاني، دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران به تهران سفر كند.
اين گزارش با اشاره به وقايع اخير مربوط به برنامه هسته اي ايران ادامه داد: مسكو معتقد است ايران حق دارد به توسعه انرژي هسته اي با اهداف صلح آميز بپردازد. با اين وجود فناوري غني سازي اورانيوم كم اهميت تر از اين است كه مذاكرات ايران با جامعه بين المللي را پيچيده كند؛ در عين حال اين كه گفته شود موضع جامعه بين المللي در خصوص ايران براساس پيشداوري مطرح مي شود، نيز نادرست است.
بيانيه خانواده چهار ديپلمات ايراني ربوده شده در لبنان
همزمان با بيست و دومين سالگرد ربوده شدن چهار ديپلمات ايراني در لبنان، خانواده اين ربوده شدگان ديروز با صدور بيانيه اي خواستار روشن شدن وضعيت آنان شدند.
به گزارش ايرنا در بيانيه خانواده ديپلمات هاي ربوده شده، آمده است: متأسفانه بعد از گذشت اين مدت طولاني كليه تلاش هاي صورت گرفته براي روشن شدن سرنوشت و آزادي اين افراد بي نتيجه مانده است.در بيانيه خانواده چهار ديپلمات ربوده شده در عين حال از تلاش هاي انجام شده توسط مسئولان جمهوري اسلامي و مسئولان دولت لبنان براي روشن شدن وضعيت اين عزيزان قدرداني شده است.
دستوري براي عدم صدور مجوز برگزاري مراسم ۱۸ تير صادر نشده است
مديركل سياسي انتظامي استانداري تهران، اعلام كرد: تاكنون هيچگونه دستوري درباره عدم صدور مجوز براي برگزاري مراسم بزرگداشت ۱۸ تير صادر نشده است.
علي تعالي در گفت وگو با ايسنا، تصريح كرد: سال گذشته شوراي عالي امنيت ملي مصوبه اي را درباره عدم صدور مجوز براي برگزاري مراسم روز ۱۸ تير در خارج از دانشگاه صادر كرده بود اما تا به حال اين مصوبه از نظر زماني تجديد نشده است.
رويكرد حزب اعتدال و توسعه براي انتخابات رياست جمهوري
حزب اعتدال و توسعه سه رويكرد فعالانه براي انتخابات رياست جمهوري دنبال مي كند كه رويكرد اول انتشار روزنامه اعتدال و توسعه است. محمدرضا طوراني عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه در گفت وگو با ايسنا، افزود: رويكرد دوم اين حزب براي انتخابات رياست جمهوري، فعال كردن دفاتر استاني است. تاكنون ۶۰ درصد دفاتر استاني خود را آماده كرده ايم كه در آينده اي نزديك به انجام كار تشكيلاتي اقدام خواهند كرد و در انتخابات رياست جمهوري به عنوان دفاتر تبليغاتي حزب حضور فعالانه خواهند داشت. وي ادامه داد: رويكرد سوم ما براي انتخابات رياست جمهوري راه اندازي كميته هاي تخصصي از جمله در امور دانشجويان، دانشگاهيان، فرهنگيان و هنرمندان است. طوراني خاطرنشان كرد: ما قبل از اين كه شخص خاصي را براي انتخابات رياست جمهوري معرفي كنيم، به دنبال تدوين شاخص ها و ملاك ها و معيارهاي يك رئيس جمهور مطلوب و معقول از نظر مردم هستيم و در حال حاضر فرد خاصي را معرفي نمي كنيم، ولي معيارهاي خود را به مردم ارايه خواهيم كرد.
كنگره حزب اسلامي كار و حزب مشاركت
كنگره فوق العاده سراسري حزب اسلامي كار در نيمه اول مهرماه و كنگره هاي استاني اين حزب در تمامي استانها در ايام تابستان امسال برگزار مي گردد.
«محسن سرخو» رئيس شوراي سياسي حزب كارگر با اعلام اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: در اين كنگره ها استراتژي حزب تدوين خواهد شد. عضو شوراي مركزي حزب اسلامي كار همچنين بحث در مورد انتخابات آتي رياست جمهوري را از ديگر مباحث مطرح شده در نشست شوراي مركزي اين حزب دانست و افزود: در مورد رياست جمهوري ضوابط، شرايط و انتظارات از دولت آينده در جلسه اخير مطرح شد. همچنين دبير شوراي اجرايي حزب مشاركت گفت كه كنگره اين حزب ۳۱ تيرماه برگزار مي شود.
|
|
|
مرحله نهايي رزمايش تندر ۵ برگزار شد
روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد: مرحله نهايي رزمايش تندر ۵ كه از روز پنجشنبه در منطقه دشت عباس و فكه در شمال خوزستان آغازشده ديروز تحت نظارت مستقيم امير سرلشكر محمد سليمي فرمانده كل ارتش جمهوري اسلامي ايران برگزار شد.
در اين مرحله از رزمايش اجراي آتش هاي طرح ريزي شده دقيق و پر حجم پدافندي بر روي ستون هاي در حال پيش روي دشمن فرضي ،انجام رزم دقيق و قطعي درمواضع پدافندي ، اجراي پدافند در جبهه وسيع و نيز پدافند متحرك و تحميل نبرد قطعي به دشمن در شرايط نامطلوب اجرا شد.
همچنين دراين مرحله كه فرماندهان نيروي زميني و هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز حضور داشتند مانور تانك ها، شليك توپ و نيز بمباران هواپيماهاعليه مواضع دشمن فرضي به مرحله اجرا گذاشته شد.
رزمايش نظامي تندر ۵ با شركت بيش از ۲۰ هزار نيروي نظامي از روز پنج شنبه با رمز يا زهرا در رزمگاه هاي منطقه دشت عباس و فكه در شوش در شمال خوزستان آغاز شد.
|
|
|
اخبار مجلس
دستور كار اين هفته مجلس
مجلس شوراي اسلامي گزارش شور اول كميسيون حقوقي و قضايي در مورد طرح ثبت اختراعات طرح هاي صنعتي علائم و نام هاي تجاري را در جلسات علني اين هفته خود بررسي خواهد كرد. به گزارش خبرنگار پارلماني همشهري همچنين اصلاح موادي از قانون مدني اعاده شده از شوراي نگهبان، گزارش كميسيون تحقيق درباره اعتبار نامه كورش نيكنام نماينده زرتشتيان و همچنين انتخاب ناظران مجلس در مجامع و شوراها در دستور كار مجلس شوراي اسلامي قرار دارد. همچنين قرار است حجت الاسلام اسماعيل شوشتري وزير دادگستري، اين هفته براي پاسخ به سئوال پيرموذن نماينده اردبيل در زمينه سرانجام پرونده جزايري و ساير پرونده هاي مفاسد اقتصادي در مجلس حاضر شود.
بيژن نامدار زنگنه وزير نفت و معاونان وي، حبيب الله بي طرف وزير نيرو و غلامرضا آقازاده رئيس سازمان انرژي اتمي نيز در كميسيون انرژي مجلس حاضر خواهند شد. داود دانش جعفري رئيس كميسيون تلفيق مجلس نيز اعلام كرد اين كميسيون از روز دوشنبه كار خود را آغاز خواهد كرد. محسن كوهكن كارپرداز مجلس نيز با اشاره به آخرين جلسه هيات رئيسه از نهايي شدن موضوع دريافت امكانات و هزينه هاي نمايندگي در هيات رئيسه مجلس خبر داد.وي اعلام كرد براي خريد خودرو و موبايل نمايندگان اعتباري در نظر گرفته نشده است. محصل همداني رئيس كميسيون حقوقي و قضايي مجلس هم اعلام كرد مجلس شوراي اسلامي با همكاري قوه قضاييه شكايتي عليه صدام تنظيم خواهند كرد.
مجلس هفتم بايد جلوي ريخت و پاش ادارات را بگيرد
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس هفتم بايد با تقويت بعد نظارتي خود، از ريخت و پاش ادارات و وزارتخانه ها جلوگيري كند.
جواد آريانمنش در گفتگو با خبرگزاري فارس، افزود: يكي از ضروريات مجلس هفتم تقويت بعد نظارتي است، براي اينكه برخي دستگاهها به خاطر ضعف مجلس در اين وظيفه با سوء استفاده از اين ضعف، بودجه خود را صرف تشريفات و هزينه هاي جانبي مي كنند. وي اظهار داشت: مجلس براي جلوگيري از شيوع اشراف گرايي و تشريفات در ادارات بايد با قوانين محكم و قوي در مقابل برخي افراد كه بدنبال منافع خود هستند بايستد.
وي تصريح كرد: متاسفانه مكانيزم نظارتي مجلس، مشكلات و ايراداتي دارد و بايد مكانيزم جديدي براي اعمال نظارت و كنترل دستگاهها و ادارات اتخاذ گردد، براي اينكه صرف تحقيق و تفحص نمي تواند ابزار كافي براي نظارت نمايندگان مجلس باشد.
فراكسيون جوانان شكل مي گيرد
فراكسيون جوانان در مجلس تشكيل مي شود. غلامحسين مظفري، نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با ايسنا با بيان اين مطلب افزود: اين فراكسيون از سوي تعدادي از جوان ترين نمايندگان دوره هفتم ايجاد خواهد شد تا بتواند پيگيري مسائل جوانان را با همكاري دستگاه هاي مرتبط دولتي و تشكل هاي غيردولتي انجام دهد. وي با بيان اينكه فردا در همين باره جلسه اي با حضور تعدادي از نمايندگان تشكيل خواهد شد، خاطرنشان كرد: نگاه اصلي ما حل مسائل جوانان فارغ از شعارهاي تبليغاتي كه تاكنون داده شده، مي باشد.
|
|
|