زياري: مي توان با راه اندازي مراكز تجاري در نقاط مختلف شهر از تجمع واحدها در يك نقطه از شهر جلوگيري به عمل آورد
واعظي آشتياني: هرگونه تخلفي در پرداخت اين بدهي ها از سوي مردم و مجموعه دولت، باعث اخلال در روند اداره شهر خواهد شد
خزانه دار شوراي اسلامي شهر تهران گفت: بر اساس آخرين محاسبات، دولت در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۶۰۳ ميليارد ريال، به شهرداري تهران بدهكار است.
مهندس اميررضا واعظي آشتياني، خزانه دار و عضو هيات رئيسه شوراي اسلامي شهر تهران، در گفت و گو با ايلنا، خاطرنشان كرد: اين ميزان از بدهي، مربوط به بدهكاري تمامي نهادها، سازمان ها و وزارتخانه هاي دولتي است.
وي با تأكيد بر اين نكته كه ابرشهري مانند تهران، از طريق اخذ عوارض و ساير مسائل اداره مي شود، تصريح كرد: آنچه مسلم است، اين كه دولت نيز بايد مانند مردم عوارض مربوطه را به شهرداري بپردازد.
به گفته مخبر كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران، هرگونه تخلفي در پرداخت اين بدهي ها از سوي مردم و مجموعه دولت، باعث اخلال در روند اداره شهر خواهد شد.
آشتياني يادآور شد: اين ميزان بدهي دولت به شهرداري تهران، به دليل انجام ساخت و سازها و يا تغيير كاربري زمين هاي دولتي است.
وي با تأكيد بر اين نكته كه ريز بدهي تمامي سازمان ها و وزارتخانه هاي دولتي به شهرداري تهران، موجود است، گفت: دولت بايد نسبت به پرداخت اين بدهي ها با توجه به تعيين هاي مالي اقدام كند.
خزانه دار شوراي شهر تهران در ادامه به نشست هاي مسئولان شهرداري با نمايندگان دولت اشاره كرد و گفت: در اين نشست مقرر شده تا دولت بخشي از بدهي خود را در سال ۸۳ به شهرداري تهران پرداخت كند.
عضو هيات رئيسه شوراي شهر تهران گفت: اخذ اين بدهي در بودجه سال ۸۳، پيش بيني شده و ما اميدواريم دولت نسبت به اين پرداخت اقدام كند.
آشتياني در پايان با اشاره به آغاز تعدادي پروژه جديد و نيز پروژه هاي نيمه كاره شهرداري در سال۸۳، گفت: انتظار
مي رود دولت همكاري لازم را در رابطه با پرداخت بدهي خود به شهرداري تهران به عمل آورد تا اين پروژه ها هرچه سريعتر به مرحله بهره برداري برسد.
كار بري نمايشگاه
رئيس كميسيون شهرسازي، فني و معماري شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به انتقاداتي كه نسبت به تعطيلي محل فعلي نمايشگاه بين المللي مطرح مي شود، گفت: مطالعاتي بر روي بازار تهران نيز در دست انجام است تا نسبت به ساماندهي آمد و شد در اين محدوده اقدام شود.
به گزارش مهر دكتر حسن زياري با اعلام اين مطلب در پاسخ به منتقدان تعطيلي نمايشگاه تهران كه معتقدند شوراي شهر بهتر است براي مشكل ترافيك بازار تهران چاره اي بينديشد،گفت: بحث بازار تهران با نمايشگاه تفاوت دارد و طرح اين موضوع مثل اين مي ماند كه بگوييم چرا بافت فرسوده تهران اصلاح نمي شود.
وي با عنوان اين مساله كه در حال حاضر نيز بر روي معضل ترافيك محدوده بازار مطالعاتي در حال انجام است، افزود: تاريخچه فعاليت بازار با احداث شهر تهران همخواني دارد و در اين مكان افرادي به عنوان مالك مشغول فعاليت هستند كه نمي توان به آساني آنها را راغب كرد از فعاليتشان در اين محدوده دست بردارند، اما شوراي شهر نيز معتقد است بايد طرحي اجرا شود تا نسبت به ساماندهي و بازسازي بازار تهران با توجه به موقعيت آن در كشور اقدام شود.
عضو شوراي شهر تهران گفت: مي توان با راه اندازي مراكز تجاري در نقاط مختلف شهر از تجمع واحدها در يك نقطه از شهر جلوگيري به عمل آورد.
وي در ارتباط با تعطيلي و تغيير مكان بازار در شرايط حاضر گفت: نمي شود تعطيلي يا تغييري در خصوص مكان بازار صورت داد اما شهرداري منطقه ۱۲ در حال حاضر طرح مطالعاتي را در اين خصوص در دست دارد.
رئيس كميسيون شهرسازي شوراي شهر تهران تاكيد كرد: مصوبه اي از سال ۷۶ وجود دارد كه براساس آن نمايشگاه بايستي از مكان فعلي منتقل شود.
زياري افزود: تغيير كاربري بر عهده كميسيون ماده پنج است اما مالكين نمايشگاه مي توانند طرح هاي خود را در اين خصوص پيشنهاد بدهند.