ليلا آرمان
گردو سرشار از چربي و پروتئين است.
داراي ويتامين «آ» و «ب» و «ث» و املا حي شامل كلسيم، فسفر،آهن، روي، مس، پتاسيم، سديم و منيزيم است.
گردو بسيار مغذي و پركالري است. افرادي كه از كرم كدو رنج مي برند مي توانند از مغز كهنه آن به عنوان دارو استفاده كنند.
براي جلوگيري از بيدزدگي مي توانيد از برگ درخت گردو استفاده كنيد و همچنين براي مبارزه با مورچه مي توانيد آن را مورد استفاده قرار دهيد.
از گردو روغني به دست ميآيد كه براي كودكاني كه استخوان هاي نرمي دارند بسيار مفيد است و مي توان با اين روغن آنها را مالش داد.
اگر مي خواهيد از يك غذاي مقوي استفاده كنيد مي توانيد شير را همراه با گردو و يك قاشق عسل مخلوط كرده و معجون بسيار مقوي به دست آوريد.
مغز گردو مقوي، تقويت كننده معده و تفكر است.
براي سلامتي كودكان مي توانيد نان و پنير همراه با گردو استفاده كرده و هنگام رفتن به مدرسه ساندويچ نان و پنير و مغز گردو با مقداري سبزي همراه آنها كنيد كه يك غذاي كامل است.
همچنين از مغز گردو غذاهاي بسيار لذيذي مانند فسنجان تهيه مي شود.
گردوهايي كه در معرض هوا قرار مي گيرند و يا به اصطلا ح باد مي خورند باعث جوش بدن و دردگلو مي شوند.
به علت كالري بالاي گردو آن را مي توان يكي از بهترين خوراك هاي زمستاني نام برد. خوردن بيش از حد مغز گردو باعث جوشهايي در قسمت سقف دهان مي شود.
در هر ۱۰۰ گرم گردو خشك شده