در مقايسه با سال قبل
فرآورده هاي گوشتي ۱۷ درصد گران شد
مديرعامل شركت تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي سراسر كشور گفت: نرخ فرآورده هاي گوشتي به دليل بالا رفتن نرخ تورم و مواد اوليه امسال حدود ۱۷ درصد افزايش يافته است.
سيد محمد موسوي افزايش دستمزد كارگران و خدماتي نظير بيمه، آب، برق، گاز، تلفن و غيره و همچنين كمبود گوشت را از ديگر دلا يل رشد نرخ فرآورده هاي گوشتي ذكر كرد.
وي اظهار داشت: افزايش تعرفه واردات گوشت براي توليد فرآورده هاي گوشتي از ۱۰ درصد به سال ۸۱ به ۵۰ درصد قيمت تمام شده در سال جاري نيز در بالا رفتن قيمت اين محصول نقش موثري داشته است.موسوي تصريح كرد: در صورتي كه امكان تامين مواد اوليه ارزان براي توليد كنندگان فرآورده هاي گوشتي فراهم شود، نرخ اين فرآورده هاي نيز به ميزبان قابل توجهي كاهش خواهد يافت.
مديرعامل شركت تعاوني توليد كنندگان فرآورده هاي گوشتي گفت: افزايش نرخ مواد مصرفي و در نتيجه قيمت فرآورده هاي گوشتي سبب شده تا ميزان مصرف هر خانوار از هفته اي دو تا سه بار، به هفته اي يك بار كاهش يابد.وي خاطرنشان كرد: با وجود افزايش جمعيت، ميانگين توليد كشور به دليل كاهش مصرف سرانه در سال هاي اخير ثابت مانده است.
|