داوران جشنواره فيلم رضوي معرفي شدند
داوران دومين جشنواره سراسري عكس، فيلمنامه و فيلم امام رضا(ع) از سوي ستاد برگزاري اين جشنواره معرفي شدند.
به گزارش ستاد خبري مركزي جشنواره فيلم، فيلمنامه و عكس امام رضا(ع)، فرهاد توحيدي، داوود كيانيان و مهدي رضا زاده فيلمنامه هاي ارسالي به دبير خانه جشنواره را مورد ارزيابي و قضاوت قرار خواهند داد و در بخش فيلم اكبر عالمي، عليرضا شجاع نوري و محمد حسين حقيقي به عنوان داوران جشنواره انتخاب شدند و آثار ارسالي عكاسان نيز توسط جواد پورصمد، ابراهيم بهرامي و رعنا جوادي داوري خواهند شد.
شايان ذكر است، آثار ارائه شده به جشنواره در بخش فيلمنامه نويسي در قالب داستاني، مستند و پويانمايي، در بخش عكس در چهار قالب ديجيتال، رنگي، سياه و سفيد، اسلايد و در بخش فيلم به صورت فيلم هاي داستاني، مستند، پويانمايي و نماهنگ مورد قضاوت و داوري قرار مي گيرند.
رسانه هاي برتر معرفي مي شوند
دومين جشنواره سراسري عكس، فيلمنامه و فيلم امام رضا(ع) در مراسم اختتاميه، رسانه هاي برتر خود را معرفي مي كند.
به گزارش روابط عمومي جشنواره عكس، فيلمنامه و فيلم امام رضا (ع)ستاد برگزاري جشنواره از ميان تمام رسانه هاي جمعي به رسانه فعال كه بيشترين اخبار و گزارشهاي جشنواره را انعكاس مي دهند، تنديس، لوح جشنواره و جوايزي اهدا مي كند و از دو رسانه ديگر نيز تقدير به عمل خواهد آمد.
افتتاحيه اين جشنواره در ساعت ۳۰/۱۸ بعد از ظهر روز سوم دي ماه و مراسم اختتاميه در ساعت ۳۰/۱۸ بعداز ظهر روز پنجم دي ماه با حضور مديران و هنرمندان استاني و كشوري در مجتمع فرهنگي و ورزشي الغدير برگزار مي شود.
فيلم دي منتشر شد
ماهنامه سينمايي فيلم شماره دي ماه خود را با مطالبي در زمينه سينماي ايران و جهان منتشر كرد.
نگاهي به حضور اسپانسرهاي تبليغاتي در سينماي ايران، گزارش جشنواره فيلم كوتاه، گزارش جشنواره فيلم پليس، سينماي ايران در عرصه جهاني، مطالبي به مناسبت بيستمين سالگرد فرانسواتروفو، گزارش چهل وهشتمين جشنواره لندن، نقد فيلم هاي چندتارمو، بله برون، خوابگاه دختران، رستگاري در شاوشنگ، يادداشت هايي درباره زبان اندام، مطالبي درباره فيلم هاي روز جهان، اسكندر، كانديداي منچوري، عروس و تعصب، كاپيتان اسكاي و دنياي فردا از جمله مطالبي است كه در اين شماره مجله فيلم به چاپ رسيده است.
صادق همايوني:
تعزيه يك هنر جهاني است
گروه ادب و هنر: هنر تعزيه به جهت زنده بودن آن و ارتباط زنده اي كه با مخاطب برقرار مي كند و نقشي كه گاه مخاطب در تعزيه ايفا مي كند آن قدر قدرتمند و موثر است كه مي تواند ملل دنيا را به سوي اين هنر جلب كند.
صادق همايوني نويسنده و محقق هنري با بيان اين مطلب در گفت وگو با ستاد خبري همايش هنر و جهاني شدن افزود: تنها چيزي كه در دنياي امروز مي توانيم آن را به جهان عرضه كنيم، هنر تعزيه است. علت آن هم اين است كه تئاتر ما چهره مشخصي ندارد، به دليل آنكه افرادي كه در حوزه هاي كارگرداني تحصيل كرده اند، از كشورهاي مختلف فارغ التحصيل شده اند و تحت تاثير كشوري هستند كه در آن تحصيل كرده اند.
وي در ادامه تاكيد كرد: به همين جهت وقتي كه نمايش ها توسط كارگردان هاي صاحب نام هم اجرا مي شود، در خاطره نمي ماند. چون از هويت اصيلي برخوردار نيستند و لذا معدود كارهاي ماندگاري هم كه در ايران اجرا مي شود به راحتي مي توان از آن چشم پوشي كرد.
وي با اشاره به اينكه تعزيه تنها هنري است كه جنبه هاي غني و متفاوتي دارد، افزود: كارگردان هاي بزرگي چون گروتفسكي بعد از مشاهده تعزيه توانسته اند با الهام از آن نمايشنامه هاي مورد قبول جهاني عرضه كنند يا پروفسور چلكوفسكي رييس بخش شرق شناسي و استاد كرسي هنر دانشگاه نيويورك بسيار خوب به اين پديده توجه داشته است.
خراسان، شاعران برترشعر رضوي را معرفي كرد
گروه ادب و هنر: شاعران برتر سومين جشنواره شعر رضوي در مراسم اختتاميه اين جشنواره معرفي شدند. به گزارش روابط عمومي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان محمد سمرقندي معاون طرح و برنامه اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان در مراسم اختتاميه اين جشنواره با بيان جايگاه شعر ولايي در كشور و خراسان تأكيد كرد: اصولا بايد براي شعر ولايي در خراسان، حركت درستي، برنامه ريزي شود.
در بخش ديگري از مراسم، حجت حسن ناظر، پژوهشگر نيشابوري اظهار داشت: نيشابور با توجه به اين كه قدمگاه حضرت رضا(ع) و محل قرائت حديث شريف سلسلةالذهب است و نيز در كشور به شهري عرفان خيز، ادب پرور و فرهنگ مدار شهره است بهترين محل برگزاري جشنواره رضوي است.
در ادامه دبير استاني سومين شعر رضوي با ارائه گزارشي از روند برگزاري جشنواره يادآوري كرد: امسال اولين سالي بود كه اين جشنواره توسط تشكل غيردولتي در كانون هنر خراسان برگزار شد و با توجه به تازه كار بودن اين تشكل، فرآيند و نتيجه كار مطلوب ارزيابي مي شود. هادي منوري، سپس روند داوري جشنواره را تشريح و اظهار اميدواري كرد اين جشنواره روند رو به رشدي را در سالهاي آتي به خود ببيند. در ادامه مجيد نظافت، سخنگوي هيات داوران نفرات برتر سومين جشنواره شعر رضوي استان خراسان را چنين اعلام كرد:
نفرات برتر بخش شعر رضوي: پريسا مقصودي ،عليرضا بديع (نيشابور) و مهر آذر (قوچان).
نفرات برگزيده بخش شعر رضوي: سعيد كرامتي تولايي (سرخس)، فاطمه تفقدي (مشهد)، محمد صابري تولايي (نيشابور) و مرضيه داوري (كاشمر).
نفرات مورد تقدير بخش شعر رضوي: آرزو شيرين زبان (بجنورد) و حسن دلبري (سبزوار).
پيشكسوتان مورد تقدير: قاسم شرقي،علي اكبر ضيايي و عبدي.
نفرات برگزيده بخش شعر آزاد: اباصلت رضواني (بجنورد)،حسن روشان (بجنورد)، هادي خورشاهيان (نيشابور)، مرتضي آخرئي(كاشمر)، سعيد قربانيان (قوچان)، محمود اكبر زاده (تربت حيدريه) ،سيدهاشم موسوي (كاشمر).
نفرات برگزيده پيشكسوت: صفري زرافشان،غلامرضا شكوهي، امير برزگر، محمد پروانه مه ولايتي، محمد غفور زاده شفق و خدابخش صفادل.