رويكرد خارجي در اخبار IT رسانه ملي
مدير گروه دانش شبكه 4 سيما گفت: در بازتاب اخبار IT در رسانه ملي بايد به رويكرد بومي سازي آن توجه كرد. سيد محمد علي عمادي به ايسنا، درباره فرهنگسازي IT در صدا و سيما گفت: تنها ساخت يكسري برنامه در حوزه فن آوري اطلاعات سبب نهادينه شدن فرهنگ IT در كشور نخواهد شد، بلكه اين حوزه نياز دارد ابتدا چالش هاي پيش روي آن شناسايي و سپس با طرح اين مشكلات و رفع آنها به فرهنگسازي بپردازيم.
به اعتقاد او براي نهادينه كردن فرهنگ IT در كشور بايد تمام نهادهاي درگير با اين حوزه با يكديگر همكاري كنند، به طور مثال طرح تكفا كه براي توسعه كاربري فن آوري اطلاعات در داخل كشور برنامه ريزي شده است، بايد مشخص شود كه جوابگوي نيازهاي اين حوزه بوده است و تا چه حد از اين بودجه براي توسعه سخت افزاري و نرم افزاري IT استفاده شده است.
وي درخصوص بازتاب خارجي اخبار IT در صدا و سيما نيز گفت: در اين رابطه بخش خبري با عنوان فن آوري برتر هرشب از شبكه 4 سيما پخش مي شود كه اختصاص به بازتاب اخبار خارجي و داخلي كشور دارد، اما در حوزه داخلي دريافت اخبار از سوي منابع همواره با مشكلات فراواني روبه رو بوده است كه اميدواريم با همكاري نهادهاي درگير با اين حوزه، اين مشكلات برطرف شود، چراكه پيشرفت فن آوري اطلاعاتي در كشور نياز به بومي سازي آن دارد.
حضور راديو در انتخاب نهم
انتخاب نهم عنوان ويه برنامه اي است كه به صورت زنده در روز 27 خردادماه 84 از ساعت 8:30 تا 22 از گروه فرهنگ و جامعه راديو فرهنگ پخش مي شود.اين برنامه ويه انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري با موضوع بررسي و بيان جايگاه و اهميت رياست جمهوري و انتخابات براي حضور آگاهانه و حداكثري مردم كشورمان در پاي صندوق هاي راي است.
در اين برنامه در حدود 25 كارشناس و 10 نفر هم به صورت تلفني از شوراي نگهبان در برنامه حاضر مي شوند.
وبلاگ در خدمت انتخابات
در حال حاضر كه به زمان برگزاري انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري نزديك مي شويم، تبليغات اينترنتي كانديداها افزايش يافته است.
شايد روزگاري تبليغات كاغذي، تنها ابزار تبليغاتي و اطلاع رساني ممكن بود، اما اكنون تبليغات كاغذي به صورت يكبار مصرف است. استفاده از وب سايت، هزينه ها را به حداقل مي رساند و موجب صرفه جويي در هزينه ها مي شود. تبليغات براي نهمين دوره رياست جمهوري در فضاي سايبر كه براي نخستين بار در ايران به اين گستردگي انجام مي شود، باعث شگفتي است به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، با نگاهي به سايت هاي نامزدهاي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري مي بينيم كه مهدي كروبي با سايت vefagh.com ، علي لاريجاني با larijani.ir ، محسن رضايي با rezaee.ir، محمدباقر قاليباف با ghalibaf.ir، اكبر هاشمي رفسنجاني با hashemi Rafsanjani.ir، محمود احمدي ناد با mardomyar.com ، محسن مهرعليزاده با mehrnevesht.com و مصطفي معين با moeen.ir به معرفي خود پرداخته اند. همچنين در بين كانديداها مصطفي معين به طور مستمر به وبلاگ نويسي مي پردازد.
در برابر باد نخستين وبلاگ تبليغاتي رياست جمهوري در ايران است كه قسمت بالايي آن ،كه در صدر وبلاگ قرار دارد، مربوط به لينك هاي خبرهاي انتخاباتي است و در پايين آن خبرهايي مستقيم كه بيشتر در ارتباط با معين باشد، منتشر مي شود.
همچنين در بين كانديداها، محمود احمدي ناد، مهدي كروبي و علي لاريجاني داراي وبلاگ هاي طرفدار و حامي هستند. وبلاگ ها و سايت هاي شخصي افراد، صورت ديجيتالي افراد هستند كه از اين طريق حتي مي توان به هويت افراد و سوابق شخصيت ها پي برد.