Patch مايكروسافت را كند مي كند
چندي پيش مايكروسافت يك فايل Patch را براي كساني كه از ويندوز XP به همراه سرويس پك استفاده مي نمايند ارائه داد. پس از آن كه اين مشتريان Patch را نصب نمودند از كند شدن سيستم هاي خود به مايكروسافت شكايت كردند.
اكنون اين شركت در حال بازبيني و بررسي اين Patch مي باشد و پس از كامل شدن نسخه جديدتر و آزمايش كامل، آن را ارائه خواهد داد.
بلافاصله پس از انتشار اين فايل Patch از طريق منابع مختلف كاربران از كند شدن سيستم هايشان خبر دادند. برخي از آنها گزارش دادند كه براي اجراي بعضي از برنامه ها بايد بيش از ده ثانيه صبر كنند حال آن كه پيش از نصب اين فايل، چنين تأخيري وجود نداشت. برداشتن Patch از روي ويندوز مجدداً آن را به سرعت اوليه باز مي گرداند.
Iran Developers.com
كمبود سايت هاي تخصصي به زبان فارسي از جمله مشكلات كاربران داخلي مي باشد. سايت Iran Developers.com از جمله سايت هايي است كه سعي نموده تا بخشي از اين مشكل را براي برنامه نويسان برطرف نمايد. وجود مقالات تخصصي در زمينه برنامه نويسي به زبان هايي چون C، دلفي، DHTML، جاوا، VBSCRIPT، SQL، PHP، ASP و... از جمله توانايي هاي اين سايت به شمار مي آيند.
بخش بحث و تبادل نظر نيز با راه اندازي انجمن هاي تخصصي گام مثبتي را برداشته است و بستري مناسب براي گفتگو و مشورت برنامه نويسان و كمك گرفتن از ديگر همكارانشان فراهم آورده است.
امكان جستجو از ديگر مزاياي Iran Developers.com به شمار مي آيد.
مترجم IBM
به گزارش شبكه تلويزيوني يورونيوز، اخيراً شركت IBM رايانه اي را به بازار عرضه كرده كه توان ترجمه شفاهي را دارد.
بدين ترتيب كه كاربر به زبان خود مطلب را بيان مي كند و رايانه با پردازش آنها آن را به زبان مقصد ترجمه و در عين حال به صورت شفاهي بيان مي كند. در حال حاضر اين كار بر روي زبان انگليسي و تبديل آن به زبان هاي ديگر صورت مي گيرد. نحوه كار اين نرم افزار بدين صورت است كه ابتدا زبان اصلي را مي شنود آن را پردازش و سپس به صورت كتبي درمي آورد در مرحله دوم اين نرم افزار مطلب ترجمه شده را به زبان مقصد ترجمه مي كند و در مرحله سوم مطلب ترجمه شده به صورت شفاهي بيان مي شود.
Roboking خانه شما را جارو خواهد زد
يكي از شركت هاي فعال در زمينه ساخت لوازم خانگي مدل جديدي از ربات هاي جاروبرقي را ارائه داده است. اين ربات جاروكش Roboking نام دارد. شركت مذكور رباتش را در شهر سئول كره جنوبي به معرض ديد عموم گذاشت.
Roboking هنگام جارو كردن، موانع و ديوارها را تشخيص داده و از برخورد با آنها اجتناب مي ورزد. سيستم ربات به صورتي است كه براي جارو نمودن يك فضاي از پيش تعيين شده با انجام محاسبات بهترين شيوه جارو زدن را انتخاب مي نمايد.
Roboking پس از اتمام عمل جارو زدن به صورت خودكار به سوي دستگاه شارژش بازمي گردد. اين ربات حاصل چهار سال تلاش گروه تحقيق اين شركت كره اي مي باشد، كه طبق گفته مسئولان شركت به زودي به شبكه بي سيم، تلفن همراه و رايانه جيبي تجهيز خواهد شد.
نگراني از شكاف ديجيتالي در آمريكا
بنابر نتايج تحقيقاتي كه اخيراً در آمريكا انتشار يافته، با وجود آن كه ده سال از اختراع اولين مرورگر وب مي گذرد، هنوز از هر ۵ آمريكايي يك نفر تمايلي به استفاده از وب و اينترنت از خود نشان نمي دهد و برنامه اي هم براي اين كار ندارد.
به گزارش خبرنگار IT خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اين تحقيق، رفع شكاف ديجيتالي بين آمريكايي هاي Online و Offline ظاهراً بيش از مدت پيش بيني شده طول خواهد كشيد؛ چون كم نيستند افرادي كه علاقه اي به وبگردي و چك كردن نامه هايشان ندارند.
براساس اين تحقيق كه CNN آن را گزارش كرده است، در حال حاضر حدود ۶۰ درصد مردم آمريكا از اينترنت استفاده مي كنند.۳۵۰۰ نفري كه در اين تحقيق شركت كرده اند، دلايل مختلفي را براي عدم استفاده از اينترنت ذكر كرده اند. يك سوم آنها هزينه بالاي خريد رايانه و دسترسي به اينترنت و بقيه، ترس از كلاهبرداري، هكرها و تلاش براي حفظ امنيت كارتهاي اعتباري و اجتناب از هرزه نگاري را عامل اين كار خود عنوان كرده اند. عده اي نيز پيچيدگي اينترنت را عامل اين مسأله خوانده اند. بي سوادي، كمبود وقت و معلوليت جسمي از ديگر عوامل اين امر است.
حذف سيم در رايانه هاي شخصي
همه كساني كه درخانه خود رايانه شخصي دارند از زياد بودن سيمهاي گوناگون رايانه به ستوه مي آيند و آرزو دارند اين سيمها كمتر بود يااصلا نبود.
به گزارش شبكه يورونيوز، يك شركت رايانه اي به تازگي اين مشكل را با راه حلي ساده برطرف كرده است . شركت Asus به تازگي آنتني مركزي براي رايانه هاي شخصي ساخته است كه كاربر را از شر همه سيمهاي اضافي خلاص مي كند.
اين آنتن به شكل باله دلفين طراحي شده است و روي جعبه رايانه قرار مي گيرد به اين ترتيب سيمهاي رايانه كاهش مي يابد و بدون هيچ سيمي مي توان به اينترنت متصل شد. اين آنتن هنوز قادر به تامين برق مورد نياز رايانه و نمايشگر نيست و سيم برق اين وسيله همچنان در معرض ديد قرار دارد.
نمايشگاه IT در دمشق
نهمين نمايشگاه بين المللي فناوري ارتباطات ، اطلاعات و رايانه با عنوان شام ۲۰۰۳ در دمشق در حال برگزاري است.
به گزارش واحدمركزي خبر از دمشق در اين نمايشگاه كه در بيش از ده سالن برپا شده است ۴۳ شركت دولتي و خصوصي مراكز پژوهشي ، رسانه اي و دانشگاهي از كشورهاي لبنان، امارات ، عربستان، سوريه، چين ، روسيه ، كانادا، امريكا، سنگاپور، ژاپن ، انگليس، فرانسه ، آلمان ، تركيه و كره جنوبي جديدترين دستاوردهاي خود را در بخش هاي ارتباطات ، اطلاع رساني و رايانه در معرض ديد بازديدكنندگان و علاقمندان قرار داده اند.
همزمان با برگزاري اين نمايشگاه هفت روزه شماري از كارشناسان و محققان در بخشهاي ارتباطات، اطلاعات و رايانه از كشورهاي سوريه و لبنان براي علاقه مندان سخنراني مي كنند.