گروه ورزشي: بيست و دومين دوره پيكارهاي بين المللي كشتي فرنگي جام جهان پهلوان تختي امروز و فردا در سالن آزادي شهرستان سنندج برگزار مي شود.
اين دوره از رقابت ها اگر چه باز هم به دليل حضور تيم هايي از كشورهاي سوريه، آذربايجان و آمريكا تا حدودي از سطح يك رويداد داخلي خارج شده است، اما عدم استقبال تيم هاي مطرح در كشتي فرنگي دنيا و حضور گسترده مدعيان طراز اول داخلي به دليل شناخته شدن استخوان بندي مردان تيم ملي جهت حضور در مسابقه هاي جهاني و آسيايي شرايطي را فراهم ساخته است كه عمق توجه علاقمندان و كارشناسان اين رشته را به اندازه فراواني از برپايي يك رويداد مهم بين المللي دور ساخته است.
اين نكته خود دقيقاً عارضه بزرگي است كه امروز كشتي فرنگي در ايران دچار آن شده است.
اين كه در حال حاضر هيچكس به درستي نمي تواند از موجوديت و قدرت موجود در ميان فرنگي كاران حال حاضر سرزمين ما سخني بر زبان آورد به اين دليل است كه در دوره سازندگي اين قهرمانان، همواره عارضه رويارويي اين عده با مردان طراز اول و جهاني كشتي فرنگي وجود داشته و دارد كه البته هميشه دلايل خاصي هم براي اين عدم رويارويي عنوان شده است.
هم اينك نيز كه قرار است براي بيست و دومين بار باز هم ميزبان مرداني از كشتي فرنگي دنيا باشيم، به وضوح مي بينيم كه اين بار هم در اين ميدان هيچ ردپايي از نخبگان جهاني اين رشته ديده نمي شود كه البته اين بار هم همچون هميشه دلايلي براي آن وجود دارد.
بارها ثابت شده است كه قدرت و توانايي مردان فرنگي كار ايراني به همان اندازه و مقداري است كه در ميان مردان كشتي آزاد وجود دارد و اگر در جذب عناوين و افتخارات بين المللي فاصله اي ميان اين دو ديده مي شود، ناشي از برنامه ريزي ها و ناتواني در شيوه آموزشي و تداركاتي آنها است. حضور تك ستاره هايي همچون حسن رنگرز، پرويز زيدوند، علي اشكاني و... خود مبين اين نكته است كه توشه كشتي فرنگي ايران بسيار پربارتر و تواناتر از آن چيزي است كه نشان داده مي شود.
شايد اگر در ميدان سنندج حكم بر انتخاب بهترين نمايندگان كشتي فرنگي كشورمان صادر نمي شد، اين دوره از پيكارهاي جام تختي همچون بسياري از دوره هاي خود داراي كيفيتي نازل مي شد و همه كوشش ها و تلاش ها به يكباره هدر مي رفت.
هشدار ما اين است كه سطح و اعتبار و منزلت كشتي ايران امروز در همه جهان زبانزد خاص و عام است و برگزاري تورنمنت هايي اين چنيني نه تنها نمي تواند سودآفرين باشد، بلكه ضايعات و تبعات جبران ناپذيري را نيز نصيب آن خواهد كرد.
اگر تا ديروز گفته مي شد كه كشتي فرنگي در ايران در سايه كشتي آزاد نمي تواند صاحب موفقيت و اعتبار بشود، امروز ديگر چنين تفكري وجود خارجي ندارد و اين رشته داراي تشكيلات و مرداني مخصوص به خود است و بايد كه داراي وسعت نظر و انديشه هايي پوياتر و بزرگ تر باشد.
آمريكا با دوكشتي گير
|
|
كشتي گيران امريكا هنگام ورود به ايران
|
|
|
كشتي گيران شركت كننده در بيست و دومين دوره پيكارهاي جام تختي از كشور هاي ايران ، سوريه ، آذربايجان و آمريكا عصر ديروز به روي باسكول وزن كشي رفتند تا از ساعت ۹ صبح امروز مبارزات خود را در سالن آزادي شهرستان سنندج آغاز كنند.
آمريكايي ها تنها با دو كشتي گير به اسامي مايكل الزورت و تي سي دنزلر در سنندج حاضر شده اند. اين دو كشتي گير در اوزان ۶۶ و ۷۶ كيلوگرم به ميدان مي آيند.
مربي تيم آمريكا دانيل راسل است. پيش از اين قرار بود تيم آمريكا با
۴ فرنگي كار در اين مسابقه ها حاضر شود.
طالقاني: به دنبال وروشنين
و اسكندريان هستيم
رئيس فدراسيون كشتي مي گويد: اين فدراسيون فعلاً قصد ندارد از مربيان خارجي در سطح تيم ملي بزرگسالان كشتي فرنگي ايران استفاده كند.
«محمدرضا طالقاني» افزود: ما قصد داريم از مربيان خارجي در رده هاي سني پايه و تيم هاي شهرستاني استفاده كنيم.
وي گفت: در بين مربيان خارجي بيشتر به دنبال «وروشنين» و «اسكندريان» هستيم.
اسامي كادر مربيان
تيم ملي كشتي فرنگي
فدراسيون كشتي اسامي كادر مربيگري دومين مرحله از اردوي مقطعي تيم ملي كشتي فرنگي ايران را به شرح زير معرفي كرد:
رحيم علي آبادي سرپرست ، رضا سيم خواه مسئول فني، حسين نيك نژاد مربي، علي اللهياري مربي، امرالله ايوبي مربي، محمدعلي چمباني مربي، محسن طاهري مربي، عبدالكريم كاكاحاجي مربي، كيانوش دارش مربي، دكتر بهمن ميرزايي مربي
بدن سازي .
زمان شروع دومين اردوي آمادگي تيم ميلي كشتي فرنگي، بعد از مسابقات بين المللي جام جهان پهلوان تختي از سوي فدراسيون كشتي اعلام خواهد شد.