نيروي انتظامي براي تأمين امنيت داخل كوي دانشگاه با انتظامات دانشگاه همكاري مي كند
امنيت درون و بيرون كوي دانشگاه تهران به نيروي انتظامي سپرده شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران: اطلاعات دريافتي حاكيست براساس مصوبه شوراي تأمين استان، امنيت داخل كوي دانشگاه به نيروي انتظامي سپرده شده است و اين نيروها در داخل كوي مستقر شده اند.
گزارش هاي مربوط به وقايع دو روز گذشته كوي دانشگاه در صفحه ۲ از نظرتان مي گذرد.
گروه سياسي: يك تجمع دانشجويي كه پنجشنبه شب در كوي دانشگاه تهران برگزار شد، به تشنج گراييد و تبعات آن به خيابان هاي اطراف كوي كشيده شد.
صدها دانشجوي ساكن در مجتمع كوي دانشگاه تهران ، به دعوت انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران در ميدان اصلي اين مجتمع جمع شده بودند.
به گزارش ايرنا در اين تجمع ، رئيسان دانشگاه هاي تهران و علوم پزشكي تهران در ميان دانشجويان حضور يافتند تا به پرسش هاي آنان درباره رويدادهاي اخير كوي دانشگاه و مسايل صنفي پاسخ دهند.
دانشجويان و رئيسان دانشگاه هاي تهران و علوم پزشكي در اين تجمع مسايل صنفي دانشجويان و جريان هاي چهارشنبه شب و روز پنجشنبه در كوي دانشگاه را بررسي كردند.
فرجي دانا رئيس دانشگاه تهران از دانشجويان خواست تا شرايط حساس كشور را درك كنند و از دامن زدن به مسايل پرهيز كنند و به دنبال نفي خشونت و حل مشكلات صنفي و اجتماعي خود با شيوه هاي مناسب باشند.
هنوز تجمع پايان نيافته بود كه حدود ۲۰۰ تن از دانشجويان جلسه را ترك كرده و باخواندن سرود ياردبستاني ، به طرف در اصلي كوي دانشگاه حركت كردند.
نيروي حراست و انتظامات كوي از خروج اين دانشجويان جلوگيري كردند واين گروه پس از مواجه شدن با انتظامات ، از پشت نرده هاي كوي شعارهايي سردادند.
در خارج از محوطه كوي نيز گروهي به اعلام حمايت از شعاردهندگان داخل كوي پرداختند و اين امر به درگيري اين عده و گروه موسوم به لباس شخصي ها در خارج از كوي منجر شد و تحركات به خيابان هاي اطراف كشيده شد و نيروي انتظامي از پليس ضد شورش براي كنترل اوضاع استفاده كرد.
مأموران نيروي انتظامي در اين تنش ها كه چند ساعت ادامه يافت ، از رفت و آمد موتورسواران به محل تجمع در خيابان كارگر شمالي جلوگيري كرده و براي متفرق كردن افراد از گاز اشك آور استفاده كردند.
در حوادث پنجشنبه شب گذشته و بامداد ديروز در مقابل كوي دانشگاه و خيابان هاي اطراف ، گروه هاي مختلف اقدام به سنگ پراني به سوي يكديگر كردند كه شماري مجروح شدند و شيشه برخي از مغازه ها و منازل اطراف شكست .
بنابر يك گزارش ديگر، دانشگاه شهيد بهشتي نيز پنجشنبه شب و بامداد ديروز شاهد اعتراض شماري از ساكنان خوابگاه هاي اين دانشگاه بود و تعدادي از مأموران نيروي انتظامي براي آرام كردن اوضاع اين منطقه ، در محل مستقرشدند.
اين رويدادها تا بامداد ديروز ادامه يافت و اوايل صبح اوضاع در كوي دانشگاه تهران آرام شد.
از تعداد افراد مجروح و بازداشت شده در اين حوادث تاكنون گزارش دقيقي در دست نيست.
بازتاب ناآرامي هاي دانشجويي
غلامرضا ظريفيان معاون دانشجويي وزير علوم ، تحقيقات و فناوري در گفتگو با ايرنا از دانشجويان خواست كه اجازه ندهند ديگران ، در اصالت و هويت حركتهاي دانشجويي دخالت كنند.
وي در اين گفتگو در عين حال ، بر ضرورت جلوگيري از خودسري ها در رويارويي با حركتهاي اعتراضي دانشجويان تأكيد كرد. ظريفيان گفت : هر سال در آستانه حادثه كوي دانشگاه تهران ، شاهد برخي تحركات دانشجويي بوديم كه نهايتاً به برگزاري نشست ها و مراسم مختلفي محدود مي شد اما امسال با توجه به شرايط منطقه اي و نيز جريانهاي ضدانقلاب خارج از كشور و كساني كه منافع خود را در تحركات دانشجويي دنبال مي كنند، به نظر مي رسد فعاليتهاي مربوط به سالگرد ۱۸ تير زودتر آغاز شده است .
معاون وزير علوم گفت : اصل آنچه كه در روزهاي گذشته در كوي دانشگاه تهران اتفاق افتاد صنفي بود اما شبكه هاي ماهواره اي ضد انقلاب خارج ازكشور با اطلاع رساني نادرست به آن دامن زدند و از سوي ديگر گروه هاي راديكال داخلي دخالت كردند و ما در اين رويدادها با عناصري مواجه شديم كه عملكرد رفتار و منش آنها نشان مي داد كه به دنبال مسايل ديگري غيراز مطالبات دانشجويان هستند.
علي تاجرنيا عضو مجمع نمايندگان جنبش دانشجويي در مجلس با اشاره به حوادث اخير كوي دانشگاه در گفتگو با ايسنا گفت: برخي مسائل ايجاد شده در جامعه و همچنين سوء استفاده هايي كه از طرف برخي جريانات خارج از دانشگاه، از دانشجويان مي شود، باعث حوادث اخير شده است. وي در همين زمينه افزود: علت اين كه مطالبات صنفي دانشجويان با مسائل سياسي آميخته مي شود اين است كه شرايط خاص جامعه و ترويج روحيه راديكاليسم چه از طرف مخالفين اصلاحات چه از طرف مجموعه هايي كه هدف آنها براندازي نظام جمهوري اسلامي است، فضايي را فراهم كرده كه عملا اين مساله را تشديد كرده و اين شرايط را در كشور بوجود آورده است.
تاجرنيا جلوگيري از برگزاري برخي تجمعات و نشست هاي انتقادي دانشجويان را در تبديل شدن اعتراضات صنفي به اعتراضات سياسي مؤثر دانست و خاطرنشان كرد: وقتي از يك طرف جريان افراطي به هر دليل مي توانست با به هم زدن تجمعات و حمله به نمايندگان يا اصحاب مطبوعات و قلم، فضاي رعب و وحشت را در جامعه ايجاد كند، در تحركات صنفي دانشجويي نيز افرادي با اهداف سياسي وارد مي شوند و مطالبات خود را بيان مي كنند و در حقيقت بر موج خواسته هاي صنفي سوار مي شوند كه بهترين جايگاه آن از نظر آنها جريانات دانشجويي است. رضا يوسفيان عضو ديگرمجمع نمايندگان جنبش دانشجويي نيز خطاب به دانشجويان گفت: توصيه مي كنم مراقب باشيد كه بهانه به دست خشونت گرايان نيفتد، زيرا كساني هستند كه مي خواهند جو را بسته نگه داشته و جريان اصلاحي را مسدود كنند، بنابراين نبايد به دست اين گروه ها بهانه داد تا به بهانه ايجاد امنيت، اغتشاش ايجاد كنند.