|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
كوفته برنجي (براي۶ تا۸ نفر)
هزينه تقريبي(ريال)
|
مقدار كالري يا انرژي
|
مقدار
|
مواد
|
۲۰۰۰۰
|
۸۵۰
|
نيم كيلو
|
گوشت چرخ شده
|
۲۵۰
|
۱۲۵
|
۳ عدد(۲۵۰ گرم)
|
پياز ساطوري
|
۲۶۴۰
|
۸۴۰
|
يك پيمانه
|
برنج خيسانده
|
۹۰۰
|
۴۲۰
|
نيم پيمانه
|
لپه خيسانده
|
۱۴۰۰
|
۵/۳۳
|
۳ پيمانه
|
سبزي ساطوري
|
۲۰۰
|
-
|
۱-۲ قاشق چايخوري
|
زردچوبه
|
۴۸۰
|
۵۴۰
|
۴-۵ قاشق
|
روغن
|
۵۰
|
-
|
به ميزان لا زم
|
نمك و فلفل
|
۲۵۹۷۰
|
۵/۳۰۷۸
|
-
|
جمع
|
|
اين غذا داراي فيبر، پروتئين، ويتامين ۱۲B۲،B۱،B، ويتامين E ، نشاسته و اسيد پانتوتنيك است كه در متابوليسم چربي ها و كربوهيدارت بدن نقش دارد.
|
|
|
قيمت سوسيس و كالباس
مصرف كننده
|
عمده فروش
|
درب كارخانه
|
نوع و نام محصول
|
۹۰۰/۱۹
|
۲۰۰/۱۸
|
۵۰۰/۱۷
|
كالباس مارتادلا با %۴۰ گوشت
|
۵۰۰/۲۰
|
۷۲۰/۱۸
|
۰۰۰/۱۸
|
سوسيس آلماني با %۴۰ گوشت
|
۰۰۰/۲۵
|
۸۰۰/۲۲
|
۰۰۰/۲۲
|
ليونر با %۵۵ گوشت
|
۲۰۰/۲۶
|
۹۲۰/۲۳
|
۰۰۰/۲۳
|
كوكتل ( سوسيس) با%۵۵ گوشت
|
۶۰۰/۲۹
|
۰۴۰/۲۷
|
۰۰۰/۲۶
|
كالباس خشك با %۶۰ گوشت
|
۳۰۰/۳۵
|
۲۴۰/۳۲
|
۰۰۰/۳۱
|
كالباس خشك با %۷۰ گوشت
|
۲۰۰/۳۰
|
۵۶۰/۲۷
|
۵۰۰/۲۶
|
كوكتل ويژه با %۷۰ گوشت
|
۰۰۰/۲۹
|
۵۲۰/۲۶
|
۵۰۰/۲۵
|
ليونر ممتاز با %۷۰ گوشت
|
۶۰۰/۳۷
|
۳۲۰/۳۴
|
۰۰۰/۳۳
|
كالباس خشك با %۸۰ گوشت
|
۳۰۰/۴۳
|
۵۰۰/۳۹
|
۰۰۰/۳۸
|
كالباس خشك با %۹۰ گوشت
|
۹۰۰/۳۵
|
۷۶۰/۳۲
|
۵۰۰/۳۱
|
كالباس خشك ممتاز با %۹۰ مرغ
|
|
۱- سه درصد تجميع عوارض به قيمتهاي فوق اضافه مي شود ( در ذيل فاكتورها )
۲ -ب ه قيمت عرضه محصولات با واكيوم هر كيلو ۲۵۰۰ ريال اضافه مي گردد .
|
|
|
|
|
قيمت انواع كنسرو ماهي
۵۶۰۰
|
كنسرو تن ماهي بندر عباس ۱۸۰گرمي
|
۵۶۰۰
|
كنسرو تن ماهي سامل ۱۸۰ گرمي
|
۵۵۰۰
|
كنسرو تن ماهي ۱۸۰ گرمي
|
۶۰۰۰
|
كنسرو تن ماهي پولك ۱۹۰ گرمي
|
|
|
|
|
طبقه بندي انواع سوسيس و كالباس
|
|
محدوده طبقه بندي سوسيس و كالباس در دنيا به علت كثرت تنوع، دامنه گسترده اي دارد و به ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نوع مي رسد ولي در ايران حداكثر ۳۰ نوع آن توليد مي شود.
گوشت يكي از اجزاي مهم تشكيل دهنده اين فرآورده ها در ايران است كه دراين بحث، طبقه بندي را براساس ميزان درصد گوشت مطرح مي كنيم و در فرصت هاي آينده طبقه بندي هاي مختلف ديگر را مورد بحث قرار خواهيم داد.
در حال حاضر اين طبقه بندي به شرح زير است:
محصولا ت با ۴۰ درصد گوشت، با ۵۵ درصد گوشت،با ۶۰ درصد گوشت،با ۷۰ درصد گوشت،با ۸۰ درصد گوشت با ۹۰ درصد گوشت كه همگي شامل سوسيس و كالباس مي باشند.
نكته قابل توجه اين است كه درصد تركيب مواد اوليه مصرفي به سليقه مصرف كنندگان و ابتكار توليدكننده ها بستگي دارد و براي انواع مختلف سوسيس و كالباس نمي توان فرمول دقيق و ثابتي ارائه نمود.
تشكيل و ثبات خمير سوسيس و كالباس به مقدار و نوع پروتئين هاي قابل حل در گوشت بستگي دارد همچنين قدرت جذب آب گوشت در لطافت نهايي محصول نقش عمده اي بازي مي كند.
نوع و كيفيت گوشت اثر زيادي در طعم، بافت و ظاهر و سلا مت محصول دارد به همين دليل توليدكننده سعي مي كند از بهترين گوشت استفاده كند تا محصول توليد شده آن از كيفيت بهتري برخوردار گردد. در مباحث آينده نسبت به معرفي ساير مواد تشكيل دهنده فرآورده هاي گوشتي مطالبي را مطرح خواهيم نمود.
|
|
|
|
|
رواج غذاهاي آماده در برنامه غذايي خانواده ها
سوسيس و كالباس از جمله محصولا تي است كه در الگوي مصرف مردم به عنوان غذاي آماده قرار دارد. با توسعه شهرنشيني و افزايش مصرف غذاهاي آماده به تدريج مصرف اينگونه محصولا ت رايج شده است.
سوسيس و كالباس رقيبي براي انواع مختلف گوشت هاي سفيد و قرمز و ساير فرآورده هاي گوشتي است كه سهولت طبخ و طعم مطبوع و تنوع وويژگي هاي خاص آن شرايط مناسبي را در برنامه غذايي خانواده ها به خصوص خانواده هاي شهري فراهم نموده است.
چگونگي ساخت و تركيبات: در ساخت سوسيس و كالباس موادمختلفي با منشأ حيواني شامل گوشت گاو و گوساله و مرغ و بوقلمون، كازئينات، سيرخشك و نباتي: شامل روغن، آرد، نشاسته، سويا و افزودني هاي مجاز، شامل انواع ادويه، چاشني ها و پلي فسفات ها، نيتريت ها، اسيد اسكوربيك(ويتامين ) و نمك و آب به كار مي رود و به دليل بالا بودن كيفيت ارگانولپتيكي و بهداشتي و داشتن ماشين آلا ت مدرن و دانش فني و كنترل هاي مختلف بهداشتي محصولي مطلوب و بهداشتي و سالم تهيه مي شود كه با توجه به دقت خريداران در تهيه انواع آن مي توان از كيفيت آن آگاه شد و مصرف نمود.
|
|
|