معاون سازمان تأمين اجتماعي:
بيكاري ۳/۵ ميليون نفر، ۵۰۰ ميليارد تومان به تأمين اجتماعي زيان زده است
معاون امور استان هاي سازمان تأمين اجتماعي گفت: بيكاري ۳/۵ نفر در جامعه ۵۰۰ ميليارد تومان به سازمان زيان وارد كرده است.
دكتر حيدري، در گفت وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران افزود: يكي از سياست هاي اصلي سازمان تأمين اجتماعي، توسعه بخش درمان در كشور است كه در اين راه با محدوديت هايي روبه رو هستيم.وي كاهش درآمد سازمان تأمين اجتماعي را از محدوديت هاي توسعه بخش درمان عنوان كرد و افزود: سازمان تأمين اجتماعي با دارابودن ۷۰ بيمارستان، بيش از ۲۷۰ درمانگاه و ۴۵ هزار بيمارستان طرف قرارداد، دومين توليدكننده درمان در كشور است.
دكتر حيدري، معافيت هاي بيمه اي كارگاه هاي زير پنج نفر را مخالف برنامه هاي فراگيرشدن پوشش هاي بيمه اي دانست و گفت: طبق قانون تأمين اجتماعي، سازمان علاوه بر بيمه هاي اختياري و حرف و مشاغل آزاد، مكلف به ارايه بيمه هاي اجباري به كليه مزدبگيران است كه برخي از تصميمات گرفته شده با اين اصول مغايرت دارد.
وي فرار كارفرمايان از پرداخت حق بيمه را موجب خسارت ۵۰۰ ميليارد توماني به سازمان عنوان كرد و افزود: باتوجه به شرايط موجود جامعه، افزايش سن اميد به زندگي و سياست بازنشستگي پيش از موعد، افراد بسياري كه تحت پوشش سازمان بوده اند، زودتر از موعد بازنشسته شده و علاوه بر اينكه حق بيمه اي به سازمان پرداخت نمي كنند مبالغ هنگفتي را به عنوان مستمري از اين سازمان دريافت مي كنند كه اين امر مشكلات جدي را براي سازمان تأمين اجتماعي در گسترش درمان و پوشش بيمه اي ايجاد كرده است.
معاون امور استان هاي سازمان تأمين اجتماعي در ادامه نگرش جدي به موضوع عدالت اجتماعي را از ويژگي هاي برنامه چهارم توسعه دانست و تصريح كرد: يكي از رويكردهاي اساسي و مهم برنامه چهارم توسعه، تدوين اسناد توسعه ملي استان ها است و سازمان تأمين اجتماعي نيز تلاش كرده است تا مديريت تأمين اجتماعي هراستان در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان عضويت يابد تا به وظايف خود بهتر عمل كند.
حيدري با اشاره به پيگيري طرح بيمه روستاييان در لايحه نظام جامع رفاه و تأمين اجتماعي گفت: پيگيري بيمه روستاييان در اولويت اول كاري وزارت رفاه قرار دارد و تنها روستايياني كه در چارچوب قانون كار قرار گيرند، تحت پوشش سازمان هستند.
وي تشخيص شغل و منابع مالي، نحوه اخذ حق بيمه باتوجه به ميزان درآمد و استمرار آن را از چالش هاي اساسي درخصوص بيمه روستاييان عنوان كرد و افزود: سازمان تأمين اجتماعي مطالعات كارشناسي خاصي را در زمينه چگونگي رفع مشكلات انجام داده و عمده ترين فعاليت ها در اين زمينه برعهده وزارت رفاه و تأمين اجتماعي گذاشته شده است و منتظر نظر مجلس در اين خصوص هستيم.
|
|
ورود آموزش مستقيم در مقطع پيش دبستاني نگران كننده است
|
|
يك كارشناس ادبيات كودكان و نوجوانان كشور ورود آموزش مستقيم به مقطع پيش دبستاني را نگران كننده خواند.
به گزارش ايرنا از گلستان، توران ميرهادي ديروز در جمع مديران ، مربيان مهد كودك و والدين گلستاني افزود: ارزشيابي و در نظر گرفتن نمره براي فعاليت هاي كودكان درمراكز پيش دبستاني به مثابه بيماري است كه متاسفانه در حال رشد و شيوع است .
وي با اشاره به روش هاي نادرست آموزشي همچون بخوان و بنويس در مقطع پيش دبستاني اين امر را موجب از بين رفتن توان خلاقيت و آزاد انديشيدن دركودكان دانست .
به گفته وي نظام تعليم و تربيت كشور برغم آن كه متوجه خطاي خود نسبت به آن چه كه در مقطع دبستان در سال هاي گذشته روا داشته ، شده است ، اما در حال انجام اشتباه بعدي است .وي تصريح كرد: نظام آموزش و پرورش كشور ذهنيت غلط مهم بودن موفقيت فردي ، اهميت شاگرد اول شدن ، امتحان و نمره گرفتن را در خانواده ايراني پرورش داده و به اين خطاي خود اذعان دارد.
ميرهادي اعمال روشهاي ناموفق تعليم و تربيت را مسبب بروز معضل كنكور دركشور دانست و افزود: امروزه والدين از مقطع پيش دبستاني دغدغه كنكورفرزندان خود را دارند و توقع دارند كه آنان همه چيز را خوب و خيلي سريع بياموزند.
مولف كتب كار مربي كودك و دو گفتار درباره كتاب و كتاب خواني ادامه داد: امروزه فناوري پيشرفته و ارتباطات اينترنتي نيز نگراني جدي را درسيستم آموزش و پرورش بوجود آورده است .
ميرهادي همگام شدن با عصر تكنولوژي ، ايجاد تعادل بين آموزه هاي نظام وتعليم و تربيت و تلويزيون را براي داشتن جامعه و افرادي متعادل لازم و ضروري خواند.
|
|
يك كارگر ساختماني پس از سقوط از طبقه ۱۱ ساختمان، نجات يافت
يك كارگر ساختماني از طبقه يازدهم يك ساختمان در حال احداث در تهران به پايين سقوط كرد، ولي زنده ماند.
اين كارگر كه در طبقه ۱۱ يك ساختمان در بزرگراه شهيدبابايي تهران مشغول كار بود، به پايين سقوط كرد و جان سالم بدر برد، اما بشدت آسيب ديد.
به گزارش ايرنا، محمود محمدي كارگر ساختماني روز گذشته براثر بي احتياطي و لغزش پا، به داخل چاهك آسانسور سقوط كرد.
در اين حادثه دست چپ اين كارگر قطع شد و دست راست وي بشدت صدمه ديد وهر دو پايش شكست .
رئيس ايستگاه ۳۶ آتش نشاني در اين رابطه گفت : اين مصدوم درحالي كه ۳ ساعت از زمان مجروح شدنش مي گذشت ، از داخل چاهك آسانسور بيرون آورده شد.
اين كارگر توسط بالگرد امدادي حاضر در محل به همراه دست قطع شده پيچيده در ميان پتو، به بيمارستان منتقل شد.
۳ حادثه رانندگي ۸ كشته برجاي گذاشت
وقوع سه حادثه رانندگي در جاده هاي ساوه، آزادراه قزوين - كرج و انديمشك در جنوب كشور ۸ كشته برجاي گذاشت.
به گزارش ايرنا حادثه رانندگي جاده قديم ساوه سه كشته، آزادراه قزوين - كرج دو كشته و حادثه جاده انديمشك سه قرباني داشت.
به گزارش روابط عمومي فرماندهي انتظامي شهرستان ساوه در اين سانحه رانندگي يك دستگاه كاميون به شماره انتظامي «۴۵۲ ق ۱۴ تهران» با يك دستگاه موتورسيكلت برخورد كرد.
|
|
معاون آموزش و پرورش:
بودجه آموزش عمومي در سال جاري ۱۰۰ ميليارد ريال است
مختار موسوي معاون آموزش عمومي و امور تربيتي وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد: بودجه اختصاص يافته براي آموزش عمومي در سال جاري ۱۰۰ ميليارد ريال است كه تاكنون ۳۰درصد آن هزينه شده است .
وي كه براي بررسي وضعيت مدارس ايراني در امارات عربي متحده به اين كشورسفر كرده ، به ايرنا در دوبي گفت : از برنامه هايي كه بطور مستمر دنبال مي شود، افزايش پوشش تحصيلي ، توسعه مهارتهاي زندگي ، رفع بيسوادي ، بهبود كيفيت برنامه هاي درسي ، افزايش مهارتهاي معلمان ، توسعه آموزش پيش دبستاني ،توسعه آموزش دختران ، توسعه آموزشهاي شهروندي و افزايش پوشش بهداشت جسمي ،رواني و سلامت دانش آموزان مي باشد.
وي افزود: يكي از برنامه هايي كه در دستور كار وزارت آموزش و پرورش قراردارد، آموزش براي همه «اي اف اي» است كه بر اساس اين برنامه تا سال ۲۰۱۵ميلادي مطابق با شاخص هاي تعيين شده ، برنامه هاي اين وزارتخانه در حوزه هاي مختلف حركت خواهد كرد.
موسوي اظهار داشت : بازنگري برنامه هاي درسي مدارس خارج كشور در چارچوب سياستهاي تعيين شده در قالب سومين برنامه توسعه كشور انجام مي شود.
|
|
كاهش ساعت كار واحدهاي خدمات رساني معاونت راهنمايي و رانندگي ناجا
معاونت راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با صدور اطلاعيه اي از تغيير ساعت كار واحدهاي خدمات رساني اين معاونت خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، در اين اطلاعيه آمده است: باتوجه به فرارسيدن ماه مبارك رمضان و تقارن ساعت پاياني كار واحدهاي خدماتي معاونت راهنمايي و رانندگي ناجا با زمان افطار، كليه واحدهاي خدمات رساني اين معاونت شامل شماره گذاري، اجرائيات و صدور پروانه هاي رانندگي مستقر در شهرك آزمايش تا ساعت ۱۵ فعاليت دارند.
بديهي است پس از پايان ماه مبارك رمضان مطابق ساير ايام سال، خدمات رساني تا ساعت ۱۷ ادامه خواهد يافت.
|
|
تردد روزانه ۳۰۰ زاير عتبات عاليات از مرز مهران
ايرنا: مسئول سياسي انتظامي فرمانداري مهران گفت : بيشترين ميزان تردد مجاززايران عتبات عاليات از مرز رسمي مهران صورت مي گيرد.
«مجيد خوشخبر» ديروز به خبرنگار ايرنا گفت: با توجه به نزديكي مهران به اماكن مقدسه عراق و امنيت مطلوب منطقه ، اكنون بيشترين حجم تردد زايران از راه خروجي بين المللي اين شهرستان انجام مي شود. وي گفت : اكنون با هماهنگي هاي انجام شده روزانه ۳۰۰ نفر به صورت قانوني از طريق مرز مهران به كشور عراق سفر مي كنند.وي تصريح كرد: اين افراد پس از ورود به مهران با داشتن گذرنامه وپرداخت ۱۰۰ هزار ريال به حساب سازمان همياري شهرداريهاي استان ايلام از مرز خارج مي شوند.
خوشخبر تأكيد كرد: پيش از اين هر دو روز يك بار ۱۰۰ زاير به صورت مجاز به عراق اعزام مي شد.
وي گفت : بازگشايي رسمي مرز مهران و افزايش تعداد زوار عتبات عاليات به نحو چشمگيري از ترددهاي غير مجاز به عراق كاسته است .
|
|
جداكردن معتادان از جامعه امكان پذير نيست
گروه اجتماعي:انتقال معتادان به جزيره، جمع آوري و بازپروري آنها واكنش هاي متفاوتي را در محافل فرهنگي - اجتماعي از جمله نمايندگان مجلس برانگيخت.
فاطمه خاتمي نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با ايسنا، با بيان اين مطلب و مخالفت با طرح نگهداري معتادان در جزيره گفت: سيستم درماني معتادان در حال تغيير است، و همه معتقدند كه معتاد يك مجرم نيست، بلكه بيماري است كه به دليل قرار گرفتن در شرايط نامناسب به سمت مواد مخدر كشيده شده است؛ به همين دليل كسي كه تنها مصرف كننده مواد باشد، مجرم تلقي نمي شود.
وي با اشاره به ايجاد مراكزي از سوي سازمان بهزيستي براي رسيدگي به اين افراد، ادامه داد: اين سازمان در واقع طرح درماني ويژه اي براي معتادان به وجود آورد كه نتيجه كار آنها نيز بسيار مثبت و مفيد بود. تا جايي كه در مواردي معتاداني كه وضعيت خوبي نداشتند با همين سيستم جمع آوري شده و تحت درمان قرار گرفته اند.
نماينده مردم مشهد با بيان اين كه معتادان حتي در وضعيت بسيار وخيم نيز آموزش پذير و اصلاح شدني هستند، تصريح كرد: در واقع رفع مشكل معتادان نيازمند كار بيشتر و جدي تر است؛ به همين دليل جدا كردن آنها از جامعه و نگهداري آنان در يك جزيره كار جالب و درستي نيست.
وي با اشاره به طرح جدا سازي معتادان و نگهداري آنها در يك جزيره تصريح كرد: تعداد معتادان اندك نيست، به همين دليل جدا كردن آنها از مردم امكان پذير نيست.چرا كه آنها انسان هستند و حق زندگي در محيطي عادي را دارند و ما نبايد با اين روش آنان را از زندگي عادي و اجتماعي خودشان طرد كنيم.
سيدمنصور كشفي، نماينده مردم لارستان در مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص طرح نگهداري معتادان در جزيره گفت: اين طرح هنوز به طور رسمي در كميسيون بهداشت و درمان مطرح نشده است.
در هر حال بايد راه حلي براي كمك به معتادان پيدا كرد، و با اين معضل اجتماعي به طور جدي مبارزه و مقابله شود.
كميسيون بهداشت و درمان نيز لازم مي داند كه اين كار را دنبال كند؛ اما اين كه راه حل اصلي و اساسي چيست؟ جاي بحث دارد و هنوز در مورد طرح نگهداري معتادان در جزيره در كميسيون صحبتي نشده است.وي خاطرنشان كرد: بايد دلايل مخالفت و موافقت با اين طرح مورد توجه قرار بگيرد؛ ولي به هر حال براي برخورد با معضل اعتياد يافتن راه كار عملي نيازمند كار بيشتري است.
عضو كميسيون بهداشت و درمان با بيان اين كه بايد به معتاد به عنوان يك بيمار نگريسته شود، نه يك مجرم، اظهار داشت: طبيعي است كه جامعه پزشكي نيز چنين عقيده اي دارد؛ ولي به هر حال اعتياد تنها يك بيماري نيست؛ بلكه در كنار آن ممكن است جرايمي نيز ايجاد شود، بنابراين بايد هر دو جنبه را مدنظر قرار دهيم.
كشفي معتقد است: بايد جامعه را به گونه اي تغيير داد كه معتادان به درمان اميد داشته و از اين كه با آنها برخورد مي شود، ترس و هراسي نداشته باشند.
|
|
تذكر شوراي نظارت به سازمان صدا و سيما
شوراي نظارت بر سازمان صدا و سيما در جلسه اخير خود به اتفاق آرا، ضمن قدرداني از تلاش هاي ارزشمند دست اندركاران و پرسنل متعهد صدا و سيما نسبت به سه موضوع به رئيس سازمان صدا و سيما تذكر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، اين شورا، طي نمابري ضمن بيان مطلب فوق، اين موارد را به شرح زير اعلام كرده است:
الف) عدم تمكين سازمان صدا و سيما نسبت به اصل ۱۷۵ قانون اساسي، نقض مكرر قانون خط مشي كلي و اصول برنامه هاي سازمان صدا و سيما و عدم همكاري مطلوب مديريت اين سازمان با شوراي نظارت در جهت اجراي كامل قانون نظارت.
ب) برخوردهاي بعضا ناصواب صدا و سيما با بعضي از منتقدان و همچنين نحوه پاسخگويي به هيات تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي .
ت) مواردي از استفاده جناحي، انحصاري، اختصاصي و تبليغاتي به نفع بعضي از افراد با گرايش هاي خاص در شبكه هاي مختلف صدا و سيما از جمله شبكه هاي استاني .
|
|
مجوز انتشار ۲۳ نشريه صادر شد
هيأت نظارت بر مطبوعات ديروز با انتشار ۲۳ نشريه موافقت كرد.
۴ روزنامه، ۲ هفته نامه، يك دوهفته نامه، ۱۱ ماهنامه و ۴ فصلنامه به جمع خانواده نشريات كشور مي پيوندند.
چهار روزنامه به نام هاي «صبح اقتصاد» به صاحب امتيازي و مديرمسئولي محمد سلطاني فر، «پاس جوان» به صاحب امتيازي باشگاه فرهنگي - ورزشي پاس و مديرمسئولي مصطفي آجرلو، «فناوران اطلاعات» به صاحب امتيازي موسسه فرهنگي، هنري ديباگران تهران و مديرمسئولي سعيد سعادت صانعي و روزنامه «رايانه و فناوري» به صاحب امتيازي و مديرمسئولي بهبد امامي لنگرودي مجوز انتشار گرفتند.
|