به دام انداختن حيوانات دريايي و نمايش آنها در پارك ها و نمايشگاههاي آبي به تجارتي پرسود تبديل شده است؛ ظاهراً صاحبان اين مراكز نه تنها هيچ اهميتي براي آسيبي كه اين موجودات مي بينند قايل نيستند بلكه به هشدارهاي سازمان هاي طرفدار محيط زيست نيز اهميتي نمي دهند و در اين ميان استقبال عمومي مردم و درآمد فزاينده بر پافشاري ايشان بر ادامه روند مي افزايد. مركز آموزش اجتماعي و تحقيق پيرامون حيوانات اعلا م كرده است نمايشگاه«» Dolphin Lagoon بايد شش دلفين خود كه واكنش هاي عصبي شديدي به شرايط جديد نشان مي دهند را آزاد كند در غير اين صورت آنها به زودي جان خود را از دست خواهند داد.
دو كشاورز بر تپه اي كه از سبوس برنج شكل گرفته نشسته اند.
در مصر نيز چون بسياري از كشورهاي جهان سوم، كشاورزان به بازيافت محصولا تي نظير سبوس برنج نمي پردازند و تنها آنها را به شعله هاي
آتش مي سپارند.
هر ساله با فرا رسيدن فصل پاييز، با سوزانده شدن پوشال هاي برنج ابرسياهي فضاي مناطق اطراف نيل را مي پوشاند كه خود منظره اي متفاوت را شكل مي دهد.
بيماري فلج اطفال به ندرت در كشورهاي پيشرفته ديده مي شود اما به تازگي دانشمندان درباره بروز مجدد آن در كشورهاي جهان سوم، خصوصاً آفريقا هشدار داده اند. افرادي كه به اين عارضه دچار مي شوند، غالباً در طول عمر خود قادر به انجام هيچ كاري نخواهند بود و تنها هزينه اي اضافي براي خانواده هاي خود در بر خواهند داشت؛ از اين رو سازمان هاي بهداشت جهاني با برنامه اي دقيق تنها در جريان سه روز، پانزده ميليون كودك را در آفريقاي مركزي و جنوبي واكسينه كردند تا از بروز دوباره فلج اطفال پيشگيري كنند.
تجارت عاج فيل، عليرغم تمامي ممنوعيت ها و مجازات هاي تعيين شده، هنوز در آفريقا رواج فراوان دارد.
پس از اينكه گروه حفظ فيل ها در سال ۱۹۹۹ به آفريقاي جنوبي اجازه فروش پنجاه تن عاج را داد، قصد دارد از سال آينده سهميه فروش ناميبيا، بوتسوانا و آفريقاي جنوبي در بازار جهاني را سي تن افزايش دهد.
اخذ چنين تصميماتي و ازسوي ديگر قاچاق عاج كه رونق فراواني يافته، خشم گروه هاي طرفدار محيط زيست كه نگران از ميان رفتن فيل ها هستند را برانگيخته است