طرز تهيه ميگوي پفكي
تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و به هم زده تا يكدست شود. نمك و ادويه و بكينگ پودر را در شير حل و به تخم مرغ ها اضافه كنيد و خوب بزنيد. سپس ماءالشعير را به مواد مخلوط فوق اضافه نمائيد. در آخرين مرحله آرد را كم كم اضافه كرده و هم بزنيد، طوري كه آرد گلوله نشود. اين خمير بايد صاف و يكدست شود و غلظت ماست را داشته باشد. ميگوها را تميز كنيد ولي دم آنها را نگه داريد. روغن را داغ كنيد و ميگوها را يكي يكي داخل خمير نمائيد سپس در روغن سرخ كنيد تا طلا يي شود.
ميگو بايد داخل روغن شناور سرخ گردد. پياز را حلقه حلقه كرده، حلقه هاي پياز را داخل خمير زده و داخل روغن سرخ و كنار ميگو قرار دهيد.