كنفرانس بين المللي انقلاب اسلامي و چشم اندازه آينده به مناسبت بيست و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري «مهر»، مركز مطالعات فرهنگي بين المللي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با همكاري ستاد برگزاري مراسم بيست و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و سازمانها و نهادهاي علمي و پژوهشي كشور، همايش بين المللي «انقلاب اسلامي و چشم انداز آينده» را با شركت صاحبنظران داخلي و خارجي برگزار مي كند.
صاحبنظران و انديشمندان مي توانند مقالات خود را در محورهاي «انقلاب اسلامي و نظريه هاي علوم اجتماعي»، «انقلاب اسلامي و رويكرد بازانديشي»، «انقلاب اسلامي و جهان امروز» و «دستاوردهاي انقلاب اسلامي» حداكثر تا تاريخ ۲۵ دي ماه ۸۲ به آدرس دبيرخانه كنفرانس واقع در بزرگراه رسالت، روبروي مصلي، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، مركز مطالعات فرهنگي و بين المللي مطالعات ايران معاصر و انقلاب اسلامي ارسال نمايند. گفتني است اين كنفرانس با شركت صاحبنظران و محققان برجسته داخلي وخارجي برپا مي شود و نويسندگان مقالات برگزيده به كنفرانس هاي خارج از كشور اعزام خواهند شد.
نقش عرفان اسلامي در بالندگي فلسفه
بيش از يكصد و سي تن از استادان و فرهيختگان عرب و دانشجويان كويتي در كويت گردهم آمدند تا با ابعاد و انديشه هاي عرفاني و فلسفي امام خميني (ره) آشنا شوند.
به گزارش خبرگزاري مهر، خانم دكتر فاطمه طباطبايي (همسر مكرمه حجت الاسلام والمسلمين سيد احمد خميني) در ميز گرد نقش عرفان اسلامي در بالندگي فلسفه كه به دعوت رايزني فرهنگي سفارت كشورمان در محل دانشگاه ادبيات دانشگاه كويت برگزار شد، به تبيين و تشريح تفكرات و انديشه هاي امام راحل (ره) پرداخت.
دكتر طباطبايي در اين ميزگرد كه با شركت رئيس دانشكده ادبيات، رؤساي گروههاي فلسفه، ادبيات، جامعه شناسي و سفير جمهوري اسلامي ايران در كويت برگزار شد، گفت: تأثير شگرف عرفان از امام راحل كه يك فيلسوف و فقيه اصولي است يك حاكم و رهبر سياسي ساخت كه توانست موانع هدايت را برطرف كند و با ظلم به مبارزه برخيزد تا نظامي بر اساس اخلاق اسلامي بنيان نهد و بستري مناسب براي رشد و تربيت انسانها فراهم سازد. وي افزود: از ديدگاه امام راحل خدمت به خلق سرلوحه كار عارف است و اين خدمت را نوعي عبادت مي شمارد كه بسيار شيرين و گوارا است.