محمد نريمان فرد
استفاده از روغن زيتون با تمام فصول متناسب بوده و وجود آن در غذاهاي خام و پخته بهترين انتخاب است.
- مصرف روغن زيتون باعث كاهش كلسترول و فشارخون مي شود.
- روغن زيتون داراي اسيد چرب اشباع نشده (اسيد سينولنيك) است كه شبيه شير مادر است. اين اسيد از اسيدهاي چرب ضروري است كه قابل سنتز در بدن نبوده و بايد از طريق موادغذايي تأمين شود.- اين روغن باعث جلوگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي، سنگ كيسه صفرا، پوكي استخوان و يبوست هاي مزمن مي شود.
- مصرف اين روغن باعث افزايش طول عمر و كاهش خطر مرگ مي شود.
- روغن زيتون خوش طعم، خوش خوراك و داراي هضمي آسان است.