سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۳ - سال دوازدهم - شماره - ۳۳۶۱
گوجه سبز
002946.jpg
ليلا  آرمان 
گوجه سبز يا گوجه گيلا ني و يا گيلا ن گوجه جزو اولين ميوه هاي بهاري است كه به بازار ميآيد.
گوجه انواع و اقسام مختلفي دارد كه داراي رنگ سبز و گاهي اوقات با رنگ قرمز آميخته است.گوجه سبز داراي ويتامين آ، ب و ث است و املا ح موجود در آن عبارتند از آهن، كلسيم، فسفر، منيزيم، پتاسيم، سديم و منگنز.
به علت وجود ويتامين آ در رشد و شب كوري مؤثر بوده و براي اعصاب نيز مفيد است.
گوجه سبز از جمله ميوه هاي خنك است كه اين خاصيت در انواع ترش آن بيشتر است. اين ميوه ادرارآور است و در بهبود نقرس، رماتيسم، تصلب شرائين و تنظيم اعمال كليه مي تواند تأثير داشته باشد. هم چنين خوردن آن به افرادي كه مبتلا  به يبوست هستند، توصيه مي شود.

روغن زيتون را فراموش نكنيد
محمد نريمان فرد
002970.jpg

استفاده از روغن زيتون با تمام فصول متناسب بوده و وجود آن در غذاهاي خام و پخته بهترين انتخاب است.
- مصرف روغن زيتون باعث كاهش كلسترول و فشارخون مي شود.
- روغن زيتون داراي اسيد چرب اشباع نشده (اسيد سينولنيك) است كه شبيه شير مادر است. اين اسيد از اسيدهاي چرب ضروري است كه قابل سنتز در بدن نبوده و بايد از طريق موادغذايي تأمين شود.- اين روغن باعث جلوگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي، سنگ كيسه صفرا، پوكي استخوان و يبوست هاي مزمن مي شود.
- مصرف اين روغن باعث افزايش طول عمر و كاهش خطر مرگ مي شود.
- روغن زيتون خوش طعم، خوش خوراك و داراي هضمي آسان است.
002949.jpg
002952.jpg
002955.jpg
002958.jpg
002961.jpg

بازارچه خوراك
بازارچه ارتباطات
گوناگون
|  بازارچه خوراك  |  بازارچه ارتباطات  |   گوناگون  |
|   صفحه اول   |   آرشيو   |   چاپ صفحه   |