انگور، انرژي زا
|
|
ليلا آرمان
از قسمت هاي مختلف درخت انگور يا تاك مي توان استفاده هاي فراواني كرد.
شاخه - برگ - ميوه - ميوه خشك شده و روغن دانه هاي اين درخت همه قابل استفاده هستند.
انگور داراي ويتامين واملا ح بسياري است و ارزش غذايي بالا يي دارد.
شباهت بسياري بين شير مادر و انگور است.
از شاخه آن زغال تهيه و در طراحي از آن استفاده مي شود.
همچنين از روغن دانه هاي انگور در تهيه روغن جلا كه در نقاشي كاربرد دارد مورد استفاده قرار مي گيرد.از برگ اين درخت نيز براي تهيه دلمه استفاده مي شود. ميوه خشك آن كه مويز و يا كشمش نام دارد هيچ يك از خاصيت هاي ميوه تازه خود را از دست نمي دهد و بسيار مفيد و انرژي زاست و بهتر است ورزشكاران از آن استفاده كنند. از ميوه نارس يا غوره، آبغوره كه يك نوع چاشني است تهيه مي شود كه ضد نقرس و ضد رماتيسم است. انگور زود هضم - انرژي زا - دفع كننده سموم بدن - ملين و برطرف كننده يبوست است و در رفع چين و چروك پوست تأثير بسزايي دارد. خانم ها مي توانند از آب انگور در شتسشوي صورت استفاده كنند. پنبه را آغشته به آب انگور كرده و به صورت ماليده و بگذاريد تا خشك شود سپس با آب گرم بشوييد.
از خاكستر شاخه هاي آن در فرونشاندن ورم - انواع دمل - كورك مي توان استفاده كرد.
انگور براي افراد مبتلا به كم خوني و افرادي كه كمبود املا ح معدني دارند بسيار مفيد است.
توصيه مي شود افرادي كه دچار ضعف مي شوند و زنان باردار از آن استفاده كنند. از انگور هم در رژيم لا غري، هم رژيم چاقي مي توان استفاده كرد.
|