پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۳ - سال دوازدهم - شماره - ۳۴۳۱
بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو
Front Page

چاي ايراني با خواص دارويي
علي اكبر فرقاني
واردات بيش از حد چاي خارجي به كشور در سال هاي اخير باعث شده كه عده بي شماري از خانواده ها تمايلي به استفاده از چاي داخلي نداشته باشند؛ چراكه به علت افزودن رنگ و اسانس هاي غيرمجاز به چاي هاي خارجي طعم اين نوع چاي تغيير مي كند. اين تغيير طعم هرچند مطلوب است؛ ولي به دليل اين كه مواد افزودني مواد غيرمجاز هستند در دراز مدت شرايط بروز برخي بيماري ها را فراهم مي كند.
اين در حالي است كه در شرايط فعلي كشورهاي حوزه خليج فارس چاي ايراني را با قيمت نازل خريداري و بعد از فرآوري و افزودن اسانس ها با چند برابر قيمت آن را با نام هاي متفاوت وارد كشور مي كنند و هموطنان نيز به دليل ناآشنا بودن با نوع توليد و تهيه اين نوع چاي را مي خرند.تمام اين اتفاقات در شرايطي به وقوع مي پيوندند كه چاي ايراني طبيعي و كاملا ً بهداشتي است (به غير از چند نوع نامرغوب) و با گذشت زمان تغيير رنگ نمي دهد علا وه بر اين كه از اسانس هاي شيميايي نيز در تهيه آن خبري نيست.به همين دليل بعد از چند ساعت ماندن تغيير رنگ نمي دهد و طعم آن نيز عوض نمي شود.اخيراً برخي از شركت هاي توليد كننده چاي با ايجاد مركز فرآوري چاي به محصولات خود تنوع بخشيده اند و محصولات خود را باتوجه به ذائقه هاي مختلف ايرانيان توليد مي كنند.
در حالي كه استفاده از چاي حاوي مواد شيميايي زيان هاي مختلفي به همراه دارد استفاده از چاي طبيعي ايراني خواص دارويي نيز دارد كه از آن جمله مي توان به خواصي چون ضدسرطان بودن، مقابله با عفونت هاي انگلي و قارچي، كاهش كلسترول خون و ويتامين «ث» اشاره كرد.

|  بازارچه خوراك  |   بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو  |   بازارچه آخر هفته  |   بازارچه حمل و نقل  |    گوناگون  |

|   صفحه اول   |   آرشيو   |   بازگشت   |