پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۳ - سال دوازدهم - شماره - شماره۳۴۹۷
بازار۲
ماه رمضان، سهميه شيرزياد مي  شود
016212.jpg
سهميه شير خانوار ها در آستانه ماه مبارك رمضان در صورت موافقت شوراي اقتصاد با افزايش 100 هزار تني بيشتر مي شود.
مديركل تامين و توزيع كالاي وزارت بازرگاني در گفت و گو با خبرگزاري مهر گفت: سهميه مصوب شير خانوار درشش ماهه اول سال جاري حدود يك ميليون و 200 هزار تن بود كه در صورت موافقت شوراي اقتصاد با پيشنهاد افزايش 100 هزار تني ، اين رقم براي شش ماهه دوم به يك ميليون و 300 هزار تن مي رسد.
حسين مدرس خياباني ميزان يارانه پرداختي دولت براي شير خانوار و مدارس را در سال 83 حدود 196 ميليارد تومان ذكر كرد و گفت : در سال 83 ميزان يارانه پرداختي از سوي دولت براي هر كيلو شير خانوار 100 تومان و براي هر كيلو شيرمدرسه 250 تومان بوده است.
وي شير عرضه شده در مدارس را در قالب طرح توزيع رايگان شيرمدارس 112 هزار تن اعلام و تاكيد كرد: امسال تمامي مدارس مقطع ابتدايي استانهاي كشور تحت پوشش توزيع شير رايگان مدارس قرار مي گيرند. مدرس خياباني با اشاره به اينكه براساس روند توليد شير، ميزان توليد اين محصول در شش ماهه دوم سالجاري افزايش مي يابد، تصريح كرد: اين در حالي است كه در اين مقطع زماني حدود 112 هزار تن شير در قالب شير مدارس عرضه مي شود. وي تعداد غرفه هاي عرضه كننده مواد لبني را درميادين ميوه و تره بار در ماه مبارك رمضان حدود 120 غرفه ذكر كرد و گفت: اميد است با توجه به افزايش مصرف شير در ماه مبارك رمضان با مشكل مواجه نشويم .

بازار 1
كوپن  ويژه  ماه رمضان نداريم!
016221.jpg
دبير ستاد بسيج اقتصادي كشور گفت: بزرگترين سوء استفاده و جعل سند دريافت يارانه كالاهاي اساسي برخي از مديران يك كارخانه روغن نباتي با همكاري اين ستاد و وزارت اطلاعات كشف و پرونده آن تحويل دستگاه قضايي شد.
در اين جعل يكي از كارخانه هاي توليدي روغن با جعل سند قصد داشت كه بدون تخصيص روغن به مردم، يارانه اي حدود 2 ميليون و 100 نفر براي  هر نفر 900 گرم روغن را از دولت دريافت كند.
ارزش يارانه اين ميزان روغن نباتي حدود 20 ميلياردريال بود كه خوشبختانه با همكاري وزارت اطلاعات از پرداخت اين ميزان يارانه از سوي دولت، به اين كارخانه جلوگيري شد.
همچنين با 500 عامل توزيع كالابرگ مختلف جعلي برخورد قطعي شده است. پس از روغن نباتي بحث تسويه حساب پنير را در خود ستاد، سازماندهي كرديم كه با تاييد سازمانهاي بازرگاني و در نهايت ستاد بسيج اقتصادي دستگاه مباشر توزيع پنير مي تواند يارانه خود را از سازمان حمايت دريافت كند. دبير ستاد بسيج اقتصادي كشور درمورد كالابرگهاي ماه مبارك رمضان نيز گفت: ما در برنامه  توزيع كالابرگ، كالا برگ ويژه ماه مبارك رمضان نداريم.
وي ادامه داد: چنانچه كالا برگ فوق العاده، يا ويژه هم داشته باشيم، درمناطق محروم كشور خواهد بود، ولي سعي مي شود كالا برگهاي ساير ماههاي سال مثل روغن، قند و شكر در ماه مبارك رمضان اعلام شود.

بازار كار
كارگاه هاي كوچك بايد ادغام شوند
016224.jpg
با ادغام كارگاه هاي كوچك و ايجاد كارگاه هاي بزرگ و بكارگيري تكنولوژي روز بايد زمينه خروج از اقتصاد سنتي فراهم شود.
رضا اسفندياري - رئيس اتحاديه خياطان زنانه و مردانه تهران - گفت: زمينه براي ادغام كارگاه هاي كوچك وجود ندارد، زيرا فرهنگ مردم ايران بر انجام كارها به صورت انفرادي است. براي رقابت با كشورهاي جهان و پيوستن به سازمان تجارت جهاني نمي توانيم مصرف كننده باقي بمانيم بعد توقع پذيرفتن ايران در اين سازمان را هم داشته باشيم. تا زماني كه كارگاه هاي كوچك توليدي در هم ادغام نشوند و با همكاري و حمايت دولت كارگاه هاي بزرگ ايجاد نشود، نمي توانيم از اقتصاد بسته دولتي استوار بر روش هاي سنتي خارج شويم.
دولت بايد قانون كار را به گونه اي تصويب كند كه منافع كارفرما و كارگر را توامان در خود داشته باشد. پيشنهاد ادغام كارگاه هاي كوچك درجه يك صنف را به برخي از اعضا ارايه كرديم، ولي به علت فراري بودن مردم از كارهاي تشكيلاتي با وجودي كه يك سال از پيگيري آن گذشته، موفقيت چنداني نداشته است. اين پيشنهاد را به مانتو دوزان صنف هم ارايه كرديم، آن هم به دليل جلوگيري از استثمار توليدكنندگان اين صنف، ولي آنان نيز استقبالي نكردند. او مشكلات ديگر 12 هزار توليدكننده صنف را افزايش بي ضابطه سرقفلي و اجاره بهاي مغازه ها دانست كه در كنار افزايش سالانه ماليات، حق بيمه، آب، برق، سوخت و تلفن سال به سال توليدكننده را گرفتارتر مي كند.

تمام مقصدها را با نگاهي تازه ببينيد
سفرهاي گروهي، ارزان تر است 
016227.jpg
ايمان مهدي زاده 
سفر تازه چه خبر؟ بارها و بارها اين سوال را كه بين دوستان و همكاران رد و بدل مي شود شنيده ايم. معمولا اينگونه پرسش ها از كساني پرسيده مي شود كه زياد سفر مي روند و اطرافيانشان نيز اين را مي دانند. همه مردم بر اين قولند كه سفر هزينه بر است. آنها درست مي گويند. شكي نيست. اما اينكه آيا تبعات و پيامدهاي آن كه مزاياي زيادي به شمار مي رود به هزينه اش مي چربد يا نه، مستلزم بررسي سفرهاي متعدد و مختلف است.

عصر حاضر را عصر ارتباطات مي ناميم. سفريكي از بهترين شيوه هاي برقراري ارتباط و ارتقاي اطلاعات است. شهرها و كشورهاي زيادي وجود دارد كه ما نديده ايم. مي توانيم تقاضاهايي كه از سفرمان داريم، مورد بررسي قرار دهيم و راجع به عرضه هر شهر و مقصد تطبيق دهيم. برخي سفرها را سفرهاي كاري مي ناميم. اگر تمام زندگي بر اساس نظم و حساب و كتاب باشد، آن وقت تمام سفرهاي ما كاري خواهد بود. با اين روش با هر سفر مي توانيم سود زيادي در گنجه اندوخته هايمان جمع كنيم. پس از اين مرحله، نوبت بررسي و تجزيه و تحليل تمام اين پس انداز است. آنها را طي چيدماني در ذهن ارزيابي كرده و براي به دست آوردن منافع جديد اقدام كنيد.
نيازمندي هاي سفر
مقصدتان كجاست؟ براي چه اين مكان را انتخاب كرديد؟ نحوه اقامتتان چگونه است؟ خورد و خوراكتان چيست؟ اين عوامل را بررسي كنيد و پاسخ هايتان را بنويسيد. چقدر مي مانيد؟ با خودتان چه سوغاتي مي آوريد؟
سپس هزينه هايشان را تقريبي جمع كنيد. مراقب باشيد كه براي سفر رفتن، شما سقف خرجتان را با كف دخلتان مقايسه كنيد. يعني بيش از آنچه خرج مي كنيد، بايد سود ببريد. در اين صورت است كه سفر رفتن به نرفتنش مي چربد. كل هزينه تان چقدر مي شود؟ آيا پول كافي براي اين بخش زندگي كنار گذاشته ايد؟
سفر از نيازمندي هاي زندگي است، نمي توان به شكل تفنن به آن نگاه كرد. گرچه سفر رفتن روح را طراوت مي بخشد و صيقلي به هسته وجود مي اندازد، ولي بايد باور كرد، مسافرت از ملزومات زندگي است، براي اينكه بتوانيم در دوران پرشتاب مدرنيته دوام بياوريم و همپاي ديگر جوامع به رقابت در عرصه هاي مختلف بپردازيم، به آرامش و تامل نياز داريم. تفكر كردن و انديشيدن مي تواند در رسيدن به آرامش خاطر، ياري مان كند.
سفر، ضرورت زندگي 
پس پول كافي از دخلتان به سفر اختصاص دهيد. در هر هفته حداقل 24 ساعت به گونه اي ديگر زيستن از ملزومات زندگي در روزهاي پرطبل و تپش صنعتي است. مردم بسياري از كشورهاي دنيا دو روز آخر هفته را تعطيلات آخر هفته مي نامند. بسيار كم پيش مي آيد آنان در اين دو روز در خانه بمانند. برنامه معمول بيرون زدن از محل معمول زندگي براي تفريح است. پس از اين ايام آنها با انرژي و قدرت خلاقيت بيشتري به كار مشغول مي شوند. كما اينكه ساعت بازدهي بسيار بالايي دارند، بر خلاف ايرانياني كه روزانه يك ساعت كار مفيد انجام مي دهند.
هر روز بسياري از شهروندان رنگ روزهاي ديگر است. با كمي تفاوت در زمان هاي مرده  گير افتاده در ترافيك و صفوف طولاني و به هم فشرده. وقتي خبري مي شنويم مبني بر تعطيلي يكي دو روز آينده، نخستين چيزي كه در ذهن تداعي مي شود، خواب زياد است. بسياري از همشهريان روزهاي تعطيل را روزهايي كسالت بار كه تنها خوابيدن و تلويزيون ديدن اوقاتشان را درهم خواهد پيچيد مي دانند. نظافت عمومي خانه نيز از كارهايي به شمار مي رود كه به اين روزها اختصاص پيدا مي كند. اگر اين نظافت به شكل دوره اي و هر روزه انجام شود، ديگر براي بيرون زدن چنين بهانه اي به جا نمي ماند.
تنبلي را رها كنيد
كساني كه وقتشان را درخواب مي گذرانند خودشان معترفند به كسالت بار بودن اين فعل شان. آنان به خاطر تنبلي كوچك صبحگاهي، بقيه ساعات مفيد روزشان را از دست مي دهند. كسالت عصرهاي تعطيل در محيط خانه اصلا به يكي دو ساعت خواب بيشتر در صبح نمي ارزد.
وقتي تمام زندگي و حتي لحظه هايمان حساب و كتاب پيدا كند، در مي يابيم سفر رفتن در روزهاي تعطيل و گذراندن روز به شكل متنوع تا چه اندازه انرژيمان را براي روز جديد شروع كارافزايش مي دهد. از سويي، رسمي زيبا وجود دارد و آن صله رحم است. بسياري از اقوام و دوستان در اين روزها گرد هم جمع مي شوند و از حضور در كنار يكديگر لذت مي برند و تعاملات خويشاوندي صورت مي گيرد.
مي توان ضمن حفظ اين رسم كه رو به انقراض گذاشته، آنان را نيز در لذت هايمان شريك كنيم. سفرهاي گروهي تا حد زيادي هزينه ها را كاهش مي دهد.
بسياري از مردم رفت و آمدهايشان به خاطر مسايل اقتصادي كمرنگ شده است. حق دارند، وقتي ميوه كيلويي۲ هزار تومان و گوشت و مرغ ... تومان باشد، هر ميهماني خودش را سبب بالا بردن هزينه هاي ميزبان به شكل ناعادلانه اي مي داند، از اين رو ترجيح مي دهد به خانه او نرود.
صله رحم همگام با سفر
با مسافرت هاي گروهي ضمن انجام صله رحم و ديدن دوستان و اقوام با هزينه اي كم، سفر را نيز در چنته  اندوخته هايتان ريخته ايد. تورهاي گروهي مختلفي كه برگزار مي شود. بسيار در نوع نگاه به مقصد وكاستن از مخارج كمك مي كند. هنگامي كه اطلاعاتي از مقصدتان داشته باشيد،  با نگاه بهتري جزئيات را مي بينيد. اقامتتان آسان تر است. معمولا چادر گره گشاي خوبي براي اين سكونت ها به حساب مي آيد. البته بسته به فصل و مقصد.
بسياري از شهرها ظرفيت پذيرش مسافران گروهي را دارند. شهرهاي مقدس مشهد وقم، نخستين ميزبانان به شمار مي روند. مردم از سال ها پيش مسيرهاي مذهبي را در قالب كاروان طي مي كردند. اكنون نيز مناسك حج و زيارت هاي ديگر به همين شكل و در قد و قواره هاي بزرگتر برگزار مي شود. اگر از تمام مقصدها به صورت گروهي ديدن كنيم، مخارجمان تا حد زيادي كاهش مي يابد.

درد دل
به ما زنگ بزنيد
۲۰۴۷۳۳۶ تماس 9 الي 12
داروي 350 هزار توماني
توي داروخانه سيزده آبان بودم كسي نسخه اي آورد. مسوول داروخانه به او گفت قيمت يك دارويش مي شود 350 هزارتومان. طرف وقتي فهميد قيمت اين دارو اينقدر است از داروخانه بيرون رفت. خب اين يعني بيمار اين خانواده اين دارو را مصرف نمي كند و معلوم نيست چه بلايي سر او بيايد. آخر دارو يك كالاي تشريفي نيست كه اينقدر گران باشد.
هنرستان موسيقي شهريه مي گيرد
دخترم را در تنها هنرستان موسيقي دخترانه تهران ثبت نام كرده ام. وجه سنگيني را از ما گرفته اند، مگر هنرستان ها از مدارس كشور جدا هستند؟ مگر نگفته اند گرفتن شهريه غير قانوني است؟ اين هنرستان هم دولتي است و زير نظر وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد كار مي كند.
2 بچه مدرسه اي
2 بچه مدرسه اي دارم و با حقوق كارمندي وگراني لوازم التحرير و كتاب درسي، چه طوري از پس خرج اين زندگي بر بيايم؟
سرباز كارمند
آقا تصويب شده كه خدمت سربازي جزو سنوات شخصي كارمندان قرار بگيرد. چرا ترتيب اثر نمي دهند؟ به ما گفته اند بايد در نوبت باشيد.
چرا ارزان نمي شود؟
چند ماه است مي گويند ميوه ارزان مي شود ولي چرا قيمت ميوه هيچ تغييري نكرده ؟
جليلي
جواب ما را نمي دهند
در سال پاسخگويي مسوولان به مردم، چرا بعضي ادارات و سازمان ها مانند گزينش صدا و سيما جوابگوي مردم و به خصوص كاركنان حق الزحمه اي اين سازمان نيستند؟ كاركناني كه پس از سال ها كار و تلاش، تنها همين در آمد اندك، منبع تامين مخارج زندگي خود و خانواده شان هست. آنها به سوالات اين كاركنان براي روشن شدن تكليف كارشان پاسخ درستي نمي دهند و به تقاضاي آنها رسيدگي نمي كنند.
از اصفهان
حقوق كارگري
حقوق كارگران پايين است و كفاف زندگي آنها را نمي دهد. لطفا مسوولان ترتيب اثر دهند.
قيمت سيب
15 مرداد از اردبيل به سمت تهران مي رفتم. در بندر انزلي سيب مشكين شهر را مي فروختند 600 تومان و درشت 800 تومان و در تهران 1500 تومان. چه كسي عامل اين گراني ميوه است؟
فقط 700 نفر
در آزمون استخدامي بانك تجارت حدود 128 هزار نفر شركت كردند. از ديپلم ها 3500 تومان گرفتند و از ليسانس ها و فوق ليسانس ها 5500 تومان . حدود۵۷۰ ميليون تومان مي شود. همه اين پول ها را گرفته اند تا 700 نفر را استخدام  كنند. هر دفعه به شكلي از مردم پول مي گيرند.
فيش تلفن همراه
حدود يك ماه ديگر مخابرات اولين سري ثبت نامي ها را مي خواهد اعلام كند ولي هنوز مشخص نشده كدام سري از فيش ها را مي خواهند اعلام كنند. 6 ماه از ثبت نام گذشته ولي هنوز نحوه ثبت نام را اعلام نكرده اند. كساني كه مي خواهند فيش ها را بفروشند هنوز بلاتكليف هستند و نمي دانند چه كار كنند.
كار پيدا نمي شود
ليسانس حسابداري هستم از دانشگاه دولتي. با ماهي 80 هزار تومان هم كار برايمان پيدا نمي شود. يك سال است دنبال كار مي گرديم.
سهام بانك پارسيان
اعضاي سهامداران بانك پارسيان از مرداد 1380 چند هزار سهم خريداري كرده اند. ولي هنوز بانك پارسيان وارد بورس نشده. هر وقت تماس مي گيريم امروز و فردا مي كنند و مي گويند معلوم نيست چه زماني اقدام كنند.
زنان بيوه و مطلقه
فكري به حال زن هاي مطلقه و بيوه بكنيد. لااقل آنها را بيمه كنيد تاكمك حالشان باشد.
وام خريد لوازم منزل
بانك ها اعلام كردند 1 ميليون وام خريد لوازم منزل مي دهند، ولي به هر بانكي مي رويم اقدامي نمي كنند و ما را به جاهاي ديگر مي فرستند. مي خواهيم لوازم منزل بخريم ولي نمي توانيم. چرا با مردم اين كار را مي كنند.
شير خانلو - تهران
تلفن 3 ساله
وزير مخابرات مي گويد دادن تلفن ثابت را مي خواهيم به روز كنيم. ولي من 3 سال است ثبت نام كرده ام و هنوز به ما تلفن نداده اند منزلمان هم در توانير است.
پاركومتر و باز هم جريمه
در خيابان قائم مقام پارك كرده بودم و 100تومان هم در پاركومتر ريخته بودم ولي وقتي برگشتم 7هزار تومان جريمه ام كرده بودند. هيچ كس جوابگو نيست.
شما صرفه جويي نكرديد!
دو خانواده هستيم و فيش آبونمان 1800 تومان آمده ولي روي قبض نوشته شما بيشتر از ميزان مجاز آب مصرف كرده ايد!

بازار۴
قيمت دفترچه تا 30 درصدگران شده 
016218.jpg
در حالي كه اتحاديه نوشت افزار تهران از ثابت بودن قيمت لوازم التحرير در بازار تهران خبر مي دهد، گزارش ها از بازار لوازم التحرير تهران حكايت ازافزايش قيمتها از 5 تا 30 درصد دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در ميان اقلام مورد نياز دانش آموزان، بيشترين افزايش مربوط به دفترچه تحصيلي است.
فروشندگان سطح شهر مي گويند:  افزايش بهاي دفتر دانش آموزان به دليل كمبود كاغذ و گراني  آن در بازار تهران بوده است.
افزايش قيمت دفتر موجب شده است تا بسياري از دفترهاي توليد شده به دليل ناتواني خريد از سوي برخي از متقاضيان در فروشگاه هاي سطح شهر باقي بماند.
 از آنجا كه دولت چند روزي است، طرح فروش فوق العاده اقلام مورد نياز دانش آموزان را آغاز كرده است، انتظار مي رفت تا حداقل اين طرح موجب كاهش يا ثبات قيمت برخي از اقلام مورد نياز دانش آموزان به خصوص لوازم التحرير در سطح شهر شود.
قيمت برخي از اقلام لوازم التحرير بسيار گران و البته بي كيفيت است.
فروشندگان سطح شهر و مستقر در فروشگاههاي زنجيره اي نيز از گراني قيمت لوازم التحرير به خصوص دفتر اظهار نارضايتي مي كنند و مي گويند: قيمت دفتر فانتزي در سال جاري نسبت به سال گذشته 30درصد رشد نشان مي دهد كه اين افزايش موجب شده است تا بسياري از دفترهاي خريداري شده از شركتهاي مختلف در فروشگاهها باقي بماند.
براساس اين گزارش، قيمت برخي از انواع دفترچه هاي تحصيلي در فروشگاههاي زنجيره اي كه رشد 30 درصدي نسبت به سال گذشته داشته است، بدين شرح است: دفتر 40 برگ كارتي 200 تومان، دفتر 60 برگ كارتي 250 تومان، دفتر فانتزي 80 برگ 600 تومان، دفتر فانتزي جلد پلاستيك معمولي 500 تومان، دفتر فانتزي 200 برگ 1800 تومان، دفتر سيمي 100 برگ 1300 تومان،دفتر سيمي نهال 100 برگ 950 تومان، دفتر سيمي نهال 200 برگ 2300 تومان است.
البته بايد گفت كه قيمت  دفترهاي نقاشي و دو خط نيز با مشخصات اعلام شده در بالا به همان قيمت بود.
قيمت خودكار، مداد، پاك كن، و... در سطح فروشگاههاي زنجيره اي نيز هر كدام با 5 تا 10درصد افزايش نسبت به سال گذشته بدين شرح است: خودكار آبي و قرمز با مارك استدلر 100 تومان، مداد مشكي استدلر 75 تومان، مداد قرمز استدلر 90 تومان، پاك كن با مارك فابركاستن از 150 تا 700 تومان، مداد تراش از 100 تا 350 تومان، تراش روميزي چيني 5 هزار تومان و تراش روميزي آلماني 15 هزار تومان.
به رغم اين كه بهاي بسياري از محصولات دولتي در اين فروشگاه با قيمت ارزان به چشم مي خورد، اما بايد گفت كه اين محصولات از كيفيت پاييني برخوردارند.
بنابراين گزارش، دفترچه 40 برگ يك خط 57 تومان، دفترچه 40 برگ نقاشي و يك خط جلد مقوايي گلاسه 60 تومان، دفترچه 60 برگ يك و دو خط فانتزي جلد گلاسه 100 تومان، دفترچه 80 برگ يك خط 100 تومان، دفترچه 80 برگ يك خط جلد گلاسه 110 تومان، دفترچه 100 برگ جلد پشت طوسي 125 تومان بود.
در اين فروشگاه خودكار استابيلو آلمان 130 تومان، خودكار در پي كره 100 تومان، مداد استدلر ايران 60تومان و اتريش استدلر ايران 60 تومان است.

بازار 3
گوشت ارزان مي  شود؟
016215.jpg
مركز عرضه مستقيم دام خورين با ظرفيت 10 هزار راس دام سبك و سنگين، با حضور فرماندار ورامين در شهرك خيرآباد ورامين افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري فارس در اين ميدان 15 غرفه به صورت رايگان دراختيار دامداران قرار مي گيرد تا نسبت به عرضه مستقيم در اين ميدان اقدام كنند.
محمد مرادي، مديرعامل شركت كشت و صنعت اميدان پارس، گفت: اين اقدام به منظور كاهش قيمت گوشت، عرضه مستقيم دام و حذف واسطه ها[ي غير ضروري] صورت مي گيرد كه نتيجه آن ايجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضاي گوشت قرمز است.
روزانه هزار راس گوسفند، 200 راس گوساله و 70 نفر شتر درهر شيفت در كشتارگاه اين مركز ذبح و به بازار عرضه مي شود.
در اين مركز روزانه 18 تا 20تن گوشت قرمز به صورت بسته بندي به بازار مصرف عرضه مي شود. با بسته بندي گوشت در اوزان 100۵۰۰،۲۰۰،و 1000 گرمي،  مصرف كنندگان در انتخاب ميزان خريد گوشت آزاد خواهند بود.
همچنين جهاندار، مديرعامل اتحاديه دامداران ايران نيز از توافق دولت و اتحاديه دامداران در حمايت از بخش خصوصي در زمينه دامپروري خبر داد و گفت: بنابه تاكيد وزارت بهداشت اگر اهميت پروتئين در كشور ناديده گرفته شود، نسل حاضر با كاهش بهره هوشي و كاهش قد مواجه خواهد شد. با توليد و عرضه گوشت بهداشتي دراين مركز، در آينده شاهد كاهش قيمت گوشت و عرضه در بسته بنديهاي جديد بر اساس استانداردهاي روز دنيا باشيم.

فروشگاه
كرايه تاكسي هاي خطي  در سال 1383

ميدان ولي عصر-ميدان ونك 270 تومان 
ميدان ولي عصر- پل سيدخندان 210 تومان 
ميدان ولي عصر- فلكه دوم صادقيه 280 تومان 
ميدان ولي عصر- رسالت 320 تومان 
ميدان تجريش- ميدان آزادي 420 تومان 
ميدان تجريش- ميدان انقلاب 370 تومان 
ميدان تجريش- ميدان ولي عصر 320 تومان 
ميدان تجريش- ولنجك 180 تومان 
ميدان تجريش- چيذر 120 تومان 
ميدان تجريش- دربند 120 تومان 
ميدان تجريش- آصف 120 تومان 
ميدان تجريش- كرج 850 تومان 
ميدان ونك - كرج 750 تومان 
ميدان ونك- اكباتان 320 تومان 
ميدان ونك- ميدان توحيد 270 تومان 
ميدان ونك- ميدان امام خمينيره 320 تومان 
ميدان قدس- پاسداران 280 تومان 
ميدان قدس- نياوران 130 تومان 



ميدان قدس- امامزاده قاسم 100 تومان 
ميدان قدس- پيچ شميران 320 تومان 
ميدان قدس- ناصرخسرو 410 تومان 
ميدان راه آهن- اول حافظ 210 تومان 
ميدان راه آهن- ياخچي آباد 160 تومان 
ميدان راه آهن- ميدان شوش 100تومان 
ميدان رسالت- پاسداران 210 تومان 
ميدان رسالت- سه راه افسريه 270 تومان 
ميدان رسالت- شميران نو 100 تومان 
ميدان رسالت- اوقاف 100 تومان 
ميدان رسالت- ميدان امام خميني ره 190 تومان 
ميدان امام خميني ره - پل سيدخندان 250 تومان 
ميدان امام خمينيره - ميدان شوش 180 تومان 
ميدان امام خمينيره - ميدان هفت تير 240 تومان 
ميدان امام خمينيره - ميدان انقلاب 160 تومان 
ميدان امام حسين- ميدان انقلاب 220 تومان 
ميدان امام حسين- فلكه دوم تهرانپارس 270 تومان 
ميدان كلاهدوز- افسريه 160 تومان 




ميدان آزادي- ميدان انقلاب 150 تومان 
ميدان آزادي- شهريار 350 تومان 
ميدان آزادي- ميدان تجريش 420 تومان 
ميدان آزادي- ميدان ونك 270 تومان 
ميدان آزادي- بيمارستان شماره 2 210 تومان 
ميدان آزادي- ميدان امام  خميني ره 280تومان 
ميدان آزادي- ميدان امام حسين 400 تومان 
ميدان آزادي- فلكه دوم صادقيه 100 تومان 
ميدان شوش- دولت آباد 160 تومان 
ميدان شوش- ميدان امام خميني ره 180 تومان 
ميدان شوش- ميدان راه آهن 100 تومان 
ميدان شوش- ميدان شهر ري 210 تومان 
ميدان آذري- فلاح 120 تومان 
ميدان  آذري- ميدان امام خميني ره 270 تومان 
ميدان فردوسي- خيابان ايرانشهر 90 تومان 
ستارخان- دريان نو 100 تومان 
ابتداي نجات اللهي- انتهاي نجات اللهي 100 تومان 
خيابان وصال- خيابان حجاب 90 تومان 



فلكه سوم تهرانپارس- شهرك طالقاني 80 تومان 
فلكه چهارم تهرانپارس- ميگون 540 تومان 
فلكه چهارم تهرانپارس- فشم 540 تومان 
فلكه دوم تهرانپارس -ميدان امام حسين 270 تومان
فلكه دوم تهرانپارس-پل سيدخندان 250 تومان
پارك وي-ميدان هفت تير 270 تومان
پل سيد خندان-ميدان انقلاب 270 تومان
پل سيد خندان-خيابان بهار 210 تومان
پل سيد خندان-ميدام امام خمينيره 250 تومان
پل سيد خندان-فلكه دوم تهرانپارس 250 تومان
پل سيد خندان-تجريش 260 تومان
شهرك غرب-ناصر خسرو 350 تومان 
شهرك غرب-قائم مقام فراهاني 300 تومان 
جمالزاده-كرج 750 تومان 
شهر ري-ميدان راه آهن 240 تومان 
پيچ شميران-پاسداران 300 تومان

دخل و خرج
ايرانشهر
تهرانشهر
خبرسازان
در شهر
سفر و طبيعت
عكاس خانه
|  ايرانشهر  |  تهرانشهر  |  خبرسازان   |  دخل و خرج  |  در شهر  |  سفر و طبيعت  |  عكاس خانه  |  
|   صفحه اول   |   آرشيو   |   چاپ صفحه   |