حضور در جيتكس نگرش شركت هاي خارجي را نسبت به توليد نرم افزار در ايران تغيير داد
ايلنا: ارائه محصولات مطلوب نرم افزاري منطبق با استانداردهاي بين المللي موجب دستيابي ايران به يك جايگاه مهم در منطقه شده است.
مدير عامل شركت داده پردازان دوران با بيان اين مطلب گفت: حضور شركت هاي ايراني در كنار شركت هاي بزرگي چون مايكروسافت و اوراكل باعث تغيير نگرش شركت هاي خارجي نسبت به توان توليد نرم افزاري ايران شد، به عبارتي حضور در اين نمايشگاه، ايران را موفق به دستيابي به يك جايگاه اختصاصي در خاورميانه كرد.
وي تصريح كرد: حضور هفده شركت ايراني باعث معرفي نيروي پتانسيل موجود در كشور در زمينه توليد نرم افزار به تمام شركت هاي خارجي شد.
وي افزود: براي از دست ندادن اين موقعيت جديد و حضور بهتر در نمايشگاه هاي بين المللي، شركت هاي ايراني بايد نكاتي چون مشتري مداري، توان كار در محيط رقابتي، توجه به استانداردهاي بين المللي، افزايش كيفيت محصولات، دانش حقوق بين المللي و بازاريابي خارجي را مدنظر قرار دهند، در غير اين صورت تمام تلاش در جهت جذب بازار خارجي و توسعه توليد نرم افزار بيهوده خواهد بود.
آلوده شدن هزاران رايانه در استراليا
ايسنا: يك حمله شبكه اي كه هزاران دستگاه رايانه را در استراليا آلوده كرد از سوي يك رايانه سنگاپوري راه اندازي شده است.
به گزارش روزنامه استريت تايمز، به گفته يك مقام توسعه اينفوكام يك Server اينترنتي در اقيانوسيه به عنوان رايانه مهاجم در ماه گذشته شناسايي شده است كه باعث آسيب شبكه رايانه يك دانشگاه استراليايي و آلوده شدن ۱۰ هزار رايانه شده است.
مقامات اين كشور نتوانسته اند مهاجم يا محل وي و انگيزه اش را از اين حملات مشخص كنند. يك Server در واقع يك رايانه ميزبان است كه ساير سيستم ها مي توانند از طريق آن به اجراي اطلاعات دسترسي پيدا كنند.اين دانشگاه استراليايي همچنين ردپاي وجود آسيب در شبكه اينترنتي اقيانوسيه را پس از كشف حمله در شبكه دانشگاه، پيدا كرد.اين شبكه استراليايي در يك حمله botnet گرفتار شده است كه در اين نوع حمله شبكه اي تعداد زيادي رايانه قابل كنترل مي شوند در حالي كه صاحبان سيستم ها از آلوده شدن رايانه هاي خود بي اطلاع هستند.
هشدار كره جنوبي در ارتباط با تروريست هاي آن لاين
موج: دولت كره جنوبي در ارتباط با تهديدات تروريستي در اينترنت هشدار داد. پس از آنكه گروه القاعده متحدان آمريكا از جمله كره جنوبي را تهديد به حمله كرد، اغلب شركت هاي امنيتي در اين كشور به شدت تحركات تروريست ها در اينترنت را تحت نظر دارند.
بنابراين گزارش، دولت كره نيز هشدار داده است هكرهاي تروريست مي توانند با نفوذ به سايت هاي استراتژيك دولتي، اطلاعات حياتي موجود در اين سايت ها را به سرقت برده و با استفاده از آن براي انجام حملات تروريستي در اين كشور تدارك ببينند.
هم اكنون شركت هاي امنيتي در كره به منظور مقابله با تروريست ها ترافيك اينترنتي كشورهاي عربي را كنترل مي كنند.