تبليغات در مدارس
فرانكفورتر روندشو: امروزه تبليغات سمت و سويي جديد پيدا كرده و به مدارس هم راه پيدا كرده است. شركت هاي توليدي معتقدند كه دانش آموزان به اين دليل كه حداقل نصف روز خود را در مدارس مي گذرانند نمي توانند تبليغات آنها را آن طور كه مورد نظر است دنبال كنند. توليد كنندگان كشورهاي اروپايي اين روزها به دنبال روش هايي هستند كه از طريق آنها تبليغات خود را با دانش آموزان به سر كلاس هاي درس ببرند.
به تازگي يك موسسه تبليغاتي در اروپا راه اندازي شده كه حوزه تبليغاتي آن فقط به مدارس محدود است و در واقع مي توان اين موسسه را روزنامه تبليغاتي مدارس ناميد.
عكس ها نيز در اين تبليغات نقش قابل توجهي دارند و با گرفتن عكس هاي جذاب، كار را ساده تر مي كنند. اگر فكر مي كنيد چنين فعاليتي سود چنداني به همراه نخواهد داشت بايد گفت كه كاملا در اشتباه هستيد، چون دانش آموزان جزو بهترين مصرف كنندگان هستند.
دست اندركاران قدرت خريد دانش آموزان 10 تا 19 ساله را مبلغي بالغ بر 5/14 ميليون يورو تخمين زده اند. در واقع كودكان و نوجوانان با همين پول توجيبي ها مي توانند سرنوشت شركت هاي توليدي را كاملا تغيير دهند، البته به شرطي كه اين مسئله در آينده آنها تاثير منفي نداشته باشد.
سرنوشت زنان كويتي و مشكل حق راي
در كشور كويت، زنان نه تنها حق انتخاب شدن ندارند، بلكه حتي حق انتخاب كردن را نيز ندارند.
مخالفان اعطاي حقوق سياسي به زنان در كويت، معتقدند كه اعطاي چنين حقوقي باعث ناديده گرفتن وظايف شوهرداري، بچه داري و خانه داري توسط زنان مي شود. در هفته هاي آتي قرار است انتخابات شهرداري ها در كويت انجام شود، به همين دليل زنان فعال كويتي تلاش مي كردند كه بتوانند در اين انتخابات نقشي خارج از خانه داشته باشند، اما لايحه اعطاي حقوق سياسي به زنان در مجلس كويت راي نياورد.
نمايندگان اقوام بيابانگرد و عشاير عرب مخالف چنين طرحي هستند و با وجود اينكه رئيس مجلس كويت گفته دو هفته اي ديگر مجددا راي گرفته مي شود، اما به نظر مي رسد كه تا آن موقع دير شده باشد و زنان حق شركت در انتخابات آتي شهرداري ها را از دست بدهند.
زبان و تاثير آن در جذب توريست ها
ديلي تلگراف - توريست هايي كه مي خواهند از ايرلند ديدن كنند بايد يك فرهنگ لغت به همراه داشته باشند. دولت اين كشور قانوني تصويب كرده كه طبق آن در تابلوهاي مختلف از زبان محلي استفاده مي شود. از آنجايي كه همه نشانه هاي موجود به زبان محلي است، صدها توريستي كه به اين كشور مي روند ناچارند زبان محلي ياد بگيرند. طبق گزارش هاي موجود، خارجي ها گاهي 100 كيلومتر مسير را طي مي كنند بي آنكه بتوانند مسير موردنظر خود را پيدا كنند.
دولت ايرلند اين تدبير را به كار گرفته تا زبان محلي مردم را از هجوم زبان انگليسي محافظت كند، اما اين روش هم ممكن است صنعت توريسم را به نابودي بكشاند.
وزير توريسم ايرلند معتقد است كه به اين زودي نمي توان نتيجه را پيش بيني كرد، چون هيچ بعيد نيست كه اين زبان زيباي محلي هم باعث جذب توريست ها شود.