تهران ميزبان بهداشت خانواده
جشنواره آسيايي بهداشت خانواده دي ماه امسال در تهران برگزار مي شود. به گزارش خبرگزاري فارس اين جشنواره به سعي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران اجرا مي شود. رئيس جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي دانشگاه ايران در اين باره مي گويد: در راستاي تحقق برنامه هاي پژوهشي مندرج در برنامه توسعه فرهنگي، اقصادي و اجتماعي جمهوري اسلامي ايران مبتني بر مشاركت بخش خصوصي و با عنايت به استقبال كم نظير پژوهشگران ايراني از نخستين جشنواره علمي بهداشت خانواده ، اين جشنواره در دومين سال با گسترش حوزه جغرافيايي به صورت آسيايي برگزار مي شود.
كاظمي آشتياني معتقد است كه تلاش براي استفاده از تجربيات علمي - پژوهشي كشورهاي آسيايي در حوزه سلامت و تشويق محققان و پژوهشگران حوزه سلامت با گسترش پژوهش هاي كاربردي از ديگر اهداف برگزاري اين جشنواره است.
او هدف جشنواره را برقراري ارتباط بين پژوهشگران داخلي و خارجي در حوزه سلامت، ارتقاي سطح آگاهي هاي عمومي در اين حوزه و ايجاد زمينه برقراري ارتباط علمي بين پژوهشگران ايراني و خارجي دانسته و معتقد است با دعوت از كليه انديشمندان و پژوهشگران رشته هاي بهداشت، عفوني، تغذيه، پزشكي اجتماعي و ... براي شركت در اين جشنواره در واقع اهداف جشنواره، عملي مي شود.
گفتني است كه مجموع جايزه پنج نفر برتر بخش آسيايي جشنواره، 15 هزار دلار است و در بخش نفرات برتر ملي نيز به سه نفر مجموعا 15 سكه بهار آزادي به همراه لوح يادبود هديه مي شود.
۲۰ هزار نفر خانواده يكجانشين
معاون توسعه و عمران سازمان امور عشايري كشور گفت: تا پايان برنامه چهارم توسعه، 20 هزار خانوار عشايري در كانون هاي عشايري 23 استان كشور اسكان مي يابند. دكتر حسين عباسي معروفان، عصر روز دوشنبه در ماكو افزود: از اين تعداد خانوار عشايري، 4 هزار نفر در سال جاري و بقيه نيز تا پايان برنامه چهارم در كانون هاي عشايري خودجوش و برنامه ريزي شده اسكان داده خواهند شد.
وي اضافه كرد: در سالهاي گذشته اسكان عشاير در كانون ها و سايت هاي برنامه ريزي شده موفق تر از كانون هاي خودجوش بوده است.
وي گفت: در 10 سال گذشته 45 هزار خانوار عشايري در 450 كانون عشايري اسكان داده شده اند كه 260 سايت از اين سايت ها را كانون هاي برنامه ريزي شده تشكيل داده است.
عباسي معروفان همچنين از آغاز مرحله دوم مطالعات جامع مناطق عشايري خبر داد و افزود: در اين مرحله نيز طرح مطالعه براي شناسايي كانون هاي اسكان عشاير در 23 استان كشور ادامه مي يابد.
وي ادامه داد: با تكميل مطالعات، عمليات اجرايي ساخت كانون هاي اسكان عشاير در طول برنامه چهارم توسعه آغاز مي شود.
وي اعتبار اختصاص يافته براي مرحله دوم مطالعات جامع مناطق عشايري كشور را 7 ميليارد ريال ذكر كرد.
بزرگترين هتل ايران لب كارون
عبدالحميد حرمتي، رئيس اتحاديه هتلداران اهواز در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: بزرگترين هتل ايران كه 32 طبقه و 506 اتاق دارد و 9 طبقه آن براي خدمات عمومي ساختمان و 23 طبقه ديگر براي اسكان مسافران در نظر گرفته شده در هر طبقه 22 اتاق خواهد داشت.
حرمتي خاطرنشان كرد: اين هتل در ساحل كارون روي پلي معلق و قديمي ساخته خواهد شد و براي ديده شدن چشم انداز شهر اهواز و رودخانه كارون، آسانسورهايي شيشه اي در نظر گرفته شده است. همچنين رستوران گردان در آخرين طبقه از ديگر زيبايي هاي اين هتل خواهد بود.
وي با اشاره به اينكه براي طراحي اين هتل، شركت هايي از هنگ كنگ، آلمان و استراليا اعلام آمادگي كرده اند، گفت: مجوز اوليه ساخت اين هتل از شهرداري و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري اخذ شده و ما منتظر دريافت مجوز نهايي از سوي شهرداري هستيم.
رئيس اتحاديه هتل داران اهواز افزود: 85 درصد منابع اجرايي ساخت اين هتل از محل اعتبارات ذخيره ارزي و تسهيلات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و 15 درصد از سوي بخش خصوصي فراهم مي شود. وي با اشاره به اينكه بر اساس برآوردهاي اوليه هزينه ساخت اين هتل 20 ميليارد تومان در نظر گرفته شده است، افزود: در حال حاضر رقم پيش بيني شده براي ساخت اين هتل 20 ميليارد تومان است، اما ممكن است شركت كنندگان در مناقصه قيمت هاي كمتر يا بيشتري را پيشنهاد دهند.
خوزستان با وجود پتانسيل بالاي گردشگري و مصائبي كه در هشت سال جنگ تحميلي بر آن رفته به هواي تازه اي براي تنفس و بالندگي احتياج دارد.