هند و استراليا
عكس فوق گارد رياست جمهوري هند را در مراسم استقبال از جان هوارد نخست وزير استراليا به تصوير كشيده است.
جان هوارد در صدر يك هيأت اقتصادي يكشنبه شب براي انجام يك ديدار چهار روزه از هند وارد دهلي نو شد.
نخست وزير استراليا در سخناني در محل نشست صاحبان صنايع و تجار هند از امضاي يادداشت تفاهم بين هند و استراليا براي همكاري مشترك در بخش دفاعي ابراز رضايت كرد و از تمايل كشورش بر گسترش روابط دوجانبه با هند در ديگر زمينه هاي مورد علاقه سخن گفت.
سوئيس و كارناوال
تصوير فوق به برگزاري مراسم كارناوال فانوس ها در سوئيس اختصاص يافته است.
اين كارناوال طي سه روز در شهر باسل سوئيس برگزار مي شود.
سوئيس يكي از ثروتمندترين كشورهاي دنياست و در مركز اروپا قرار دارد. بانك هاي بزرگ و كارخانه هاي عظيم شكلات و قهوه اقتصاد اين كشور را از رونق خاصي برخوردار كرده است.
البته بانك هاي اين كشور نسبت به ساير مؤسسات اقتصادي آن از شهرت بيشتري برخوردارند، زيرا اغلب سرمايه داران و صاحبان صنايع بزرگ از سراسر جهان در بانك هاي سوئيس داراي حساب هاي بانكي ويژه اي هستند.
نخست وزير و روستائيان
دو نفر از شهروندان چيني در حال مطالعه روزنامه به تصوير كشيده شده اند.
اين روزنامه چيني سخنان نخست وزير اين كشور در اجلاس ساليانه كنگره ملي خلق چين را انتشار داده است.
طي هفته اخير ون جيابائو نخست وزير چين در حضور 3 هزار نماينده كنگره ملي خلق اين كشور گفت: بودجه مربوط به ساخت تأسيسات زيربنايي در مناطق روستايي افزايش قابل توجهي خواهد يافت.
او اذعان كرد كه درآمد مناطق روستايي چين در حال كاهش است و گفت روستائيان از اين كه زمين هايشان براي برنامه توسعه از آنها گرفته شده، ناخشنود و عصبي هستند.
مردم و رئيس جمهور
تصوير فوق يكي از معترضان فيليپيني را در حال آتش زدن تصويري از رئيس جمهوري اين كشور نشان مي دهد.
برخي از مخالفان گلوريا آرويو مي كوشند با تشويق مردم به شركت در تظاهرات وسيع خياباني، شرايط مشابه سال هاي 1986 و 2001 را در كشور ايجاد كنند. در اين دو سال ذكر شده فرديناند مارگوس و جوزف استراد (دو تن از رئيسان جمهوري سابق فيليپين) بر اثر فشار افكار عمومي ناگزير به كناره گيري از سمت خود شدند.
فيليپين مجمع الجزايري است در جنوب شرق آسيا، اين كشور تا سال 1898 مستعمره اسپانيا و از آن سال به بعد استعمار آمريكا با شكست دادن اسپانيا بر فيليپين سلطه يافت.
زنان و جنگ هاي قديمي
در عكس فوق زنان افغاني كه همسرانشان را در زمان جنگ از دست داده بودند، در اجتماعي اعتراض آميز در برابر يكي از مراكز تقسيم مواد غذايي در كابل به تصوير كشيده شده اند.
زنان افغان طي سال هاي اخير و در زمان حاكميت طالبان در افغانستان، از محروميت هاي بسياري رنج برده اند.
در زمان طالبان زنان افغان از هر گونه فعاليت اجتماعي منع شده بودند و حتي بدون همراه نمي توانستند به بيرون از خانه پاي بگذارند، طي اين سال ها زنان ياد شده بيشتر در داخل منازل به سر برده و حق حضور در عرصه اجتماعي را نداشتند.
اما پس از سقوط طالبان، زنان افغان توانستند مجدداً در عرصه هاي اقتصادي حضور يافته و هم پاي مردان كشورشان به بازسازي افغانستان بپردازند.
هنگ كنگ و آنفلوآنزاي مرغي
آنفلوآنزاي مرغي و بازرسي هاي شديد در هنگ كنگ براي جلوگيري از رشد و شيوع آنفلوآنزا براي موضوع عكس فوق برگزيده شده است.
در پي شيوع اين بيماري مرگبار در ميان پرندگان زنگ خطر براي اكثر كشورهاي جهان به صدا درآمده و مقامات كشورهايي نظير چين تدابير بهداشتي گسترده اي را به منظور جلوگيري از شيوع اين بيماري اتخاذ كرده اند.
ناگفته نماند كه آنفلوآنزاي مرغي اغلب از طريق تنفس پرندگان به بشر انتقال مي يابد و در صورتي كه گوشت مرغ خوب پخته شود و خام نباشد، آنفلوآنزا به انسان سرايت نمي كند.