كشف هرم جديد در مكزيك
تصوير متعلق به منطقه اي در مكزيك است كه گفته مي شود باستان شناسان توانسته اند در محدوده آن يك هرم قديمي را كشف كنند.
اين هرم طي اكتشافات باستان شناسي از زير يك تپه در نزديكي شهر مكزيك بيرون آورده شده است.
گفته مي شود اين بناي مخروطي شكل متعلق به يكهزار و 500سال پيش است و توسط همان قومي ساخته شده كه مجموعه تاريخي تئوتيهواكان را بنا كرده اند.آن مجموعه تاريخي به نام شهر خدايان شهرت يافته است. اما هرم جديد مانند اغلب هرم هاي موجود در مكزيك سالم حفظ نشده و به رغم آنكه مدت مديدي زير خاك بوده، بناي آن دچار آسيب هاي فراواني شده است.
استفاده سالانه مردم از منطقه به ويژه از اين تپه باستاني جهت برگزاري مراسم آييني دين مسيحيت و نحوه به صليب كشيده شدن حضرت مسيح(ع) را مي توان از دلايل عمده فرسايش اين بناي باستاني ذكر كرد.
اين هرم كه 150متر (492 پا) ارتفاع دارد، در حدود سال۵۰۰ ميلادي ساخته شده و در سال 800 ميلادي پس از سقوط تمدن تئوتيهواكان به حال خود رها شده است، علت از ميان رفتن تئوتيهواكان ها نيز نامشخص است.
سه سال بدون ديكتاتور
عراق سومين سالگرد سقوط ديكتاتوري را در غرقابي از خون و خشونت هاي فزاينده جشن گرفت.
سال 1382و زماني كه رژيم ديكتاتوري حزب بعث به سركردگي صدام حسين سرنگون شد، كسي تصور آن را نمي كرد كه سه سال بعد موجي از خشونت و بمب گذاري عراق را در گرداب عميقي فرو برد.
همگان در واقع تصور آن را داشتند كه نظاميان نيروهاي ائتلاف پس از آرام شدن اوضاع، عراق را ترك كنند؛ اما چنين نشد و پس از سه سال مردم اين كشور مصيبت زده همچنان شاهد حضور نيروهاي اشغالگر و تداوم ناامني ها هستند. به واقع وضعيت زندگي مردم در عراق از زمان صدام نه تنها بهبود نيافته كه بدتر نيز شده است. مردم شب ها را با استرس و اضطراب سر بر بالين مي گذارند.
آنها شب ها كابوس بمب گذاري هاي دهشتناك روز قبل را مي بينند و روز بعد نيز به هزار دعا و سلام و صلوات به كوچه و خيابان مي روند و هيچ كس نمي داند قرباني بعدي كيست؟
اين رويدادها در حالي اتفاق مي افتد كه مقامات آمريكا و بريتانيا در توجيه اقدامات نابخردانه خود ادعا دارند، توانسته اند سايه سنگين ديكتاتور را از سر مردم عراق كم كنند، آنها حتي حاضر به پذيرش اشتباهات خود نيستند و مدعي شده اند كه مردم عراق را آزاد كرده اند.
خداحافظ جاسوس پير
نيروي هوايي ارتش هند از كنار گذاشتن نسل هواپيماهاي جنگنده ميگ اس- 25 خود خبر داده است.
از اين جنگنده ها در عصر جنگ سرد براي جاسوسي استفاده مي شد.
در همين چارچوب يكي از سخنگويان نيروي هوايي ارتش هند (IAF) گفت آخرين فروند از چهار فروند باقي مانده اين هواپيماها روز يك مه از رده خارج خواهد شد.
جنگنده هاي ميگ اس- 25 قابليت پرواز با سرعت سه برابر صوت را دارا هستند.
اين هواپيماها در سال 1981 از اتحاد جماهير شوروي سابق خريداري شدند.
يكي از فرماندهان ارشد نيروي هوايي هند در اين باره گفت: وداع با اين هواپيما بسيار نوستالژيك خواهد بود و ما قصد داريم به همين منظور يك دور پرواز را با اين نوع جنگنده ترتيب دهيم.
دولت هند طي دهه 80 ميلادي 10 فروند از جنگنده هاي ميگ اس را از شوروي خريداري كرد.
يكي از خلبانان اين جنگنده كه نخواست نامش فاش شود، به خبرگزاري فرانسه در اين باره گفت: من بيش از يك بار با اين هواپيما در ارتفاع 70هزار پايي پرواز كردم.