كوروش باقري، قهرمان وزنه برداري جهان:
براي عمل زانويم به آلمان مي روم
كوروش باقري قهرمان وزنه برداري جهان در سال ۲۰۰۱ در حال حاضر از ناحيه زانوي پا دچار آسيب ديدگي است و درصدد درمان آن مي باشد.
وي مي گويد: براي عمل جراحي به كشور آلمان اعزام مي شوم و برنامه هاي آمادگي خود را به بعد از عمل موكول كرده ام.
باقري بازگشت خود به دوره اوج را منوط به موفقيت آميز بودن عملش دانست و افزود: اميد و توكلم به خداست.
ملي پوش وزن ۹۴ كيلوگرم وزنه برداري كشورمان، در مورد مسابقات ليگ اظهار داشت: ليگ وزنه برداري حركت شايسته اي است كه از چند سال گذشته برگزار مي شود، ما اولين كشور و يا جزو اولين كشورهايي هستيم كه اين مسابقات را برگزار كرده ايم و باعث مي شود كه وزنه برداران فقط به مسابقات قهرماني كشور كه سالي يكبار برگزار مي شود دل خوش نكنند و هميشه در فرم آمادگي مطلوبي باشند، ليگ جايگاهي است كه جوانها خودشان را نشان مي دهند و به تيم ملي مي رسند.
قهرمان وزنه برداري جهان، برگزاري ليگ را از نظر اقتصادي براي وزنه برداران مفيد خواند و خاطرنشان كرد: مسلما با توجه به موقعيتي كه وزنه برداران ما در دنيا دارند، دستمزدي كه دريافت مي كنند قابل مقايسه با ساير كشورها نيست، مثلا دستمزدي كه حسين رضازاده به عنوان بهترين وزنه بردار دنيا دريافت مي كند فكر نكنم نسبت به رشته هاي ديگر چندان قابل توجه باشد.
وي در مورد نحوه برگزاري مسابقه هاي ليگ عنوان كرد: اگر اين مسابقه ها چند ماه قبل از مسابقه هاي جهاني به پايان برسد بهتر است، نبايد شتابزده آن را به پايان رساند تا وزنه برداران فرصت كافي براي استراحت داشته باشند. برگزاري مسابقه ها تا الان خوب بوده است و از نظر علمي هم نه تنها من بلكه كارشناسان وزنه برداري هم اذعان مي دارند كه بسيار مفيد بوده است و با توجه به اينكه وزنه برداري يك ورزش ركوردي است لازم است كه وزنه برداران همواره در اوج بمانند.
قهرمان وزنه برداري جهان در سال ۲۰۰۱ در پايان با اشاره به مشكلات وزن كم كردن اظهار داشت: مسئله وزن كم كردن بسيار قابل اهميت است و به خود ورزشكار بستگي دارد، مثلا من كه در مسابقات ملي در دسته ۹۴ كيلوگرم وزنه مي زنم در مسابقات ليگ در دسته ۱۰۵ كيلوگرم شركت مي كنم، ولي اگر وزن كم كردن در ليگ همانند اردوهاي تيم ملي باشد، مسلما هم من و هم هر وزنه بردار ديگري دچار مشكل مي شود.
|