•خواهر ديوانه من
حنا مخملباف فيلمي به نام «خواهر ديوانه من» را در كابل ساخت. حنا در پاييز ۱۳۸۱ دو ماه در افغانستان بود. او فيلمسازي خواهرش را بهانه اي ساخت تا در پي او كه براي يافتن بازيگر به هر خانه اي در كابل سر مي زد، برود و به راز وحشت و ترس مزمن زن افغان راه يابد. حاصل دوماه ماندن حنا در كابل فيلمي است با نام موقت «خواهر ديوانه من».
• يك جشنواره يك شهر
چهارمين جشنواره موضوعي فيلم هاي اجتماعي از ۴ تا ۶ اسفندماه در شهر آبادان برگزار مي شود. اين جشنواره كه توسط اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان و با همكاري استانداري آن استان و دفتر برنامه ريزي و پيگيري جشنواره هاي موضوعي بنياد سينمايي فارابي در شهر آبادان بر پا مي گردد با توجه به آثاري كه با مضامين اجتماعي امضا مي كند و حضور بزرگان سينماي ايران به يكي از مهم ترين جشنواره هاي سينمايي در ايران تبديل شده است.در اين دوره ۱۴ فيلم اجتماعي به بخش مسابقه راه پيدا كردند كه از مهم ترين آنها مي توان به بماني (داريوش مهرجويي)،نفس عميق (پرويز شهبازي)، واكنش پنجم (تهمينه ميلاني)، صورتي (فريدون جيراني) اشاره كرد. هيأت داوران اين جشنواره متشكل از سعيد پورصميمي، جواد طوسي، كيانوش عياري، اصغر هاشمي و دكتر جلال ستاري است.
• بهمن فرمان آرا مكتوب شد
به تازگي از رضا رستگار و سعيد عقيقي كه جزء منتقدان با سابقه سينماي ايران محسوب مي شوند كتابي با نام بهمن فرمان آرا، زندگي و آثار منتشر شده است. اين كتاب در چهار بخش به كارنامه هنري بهمن فرمان آرا پرداخته است. اين چهار بخش عبارتند از: سه دهه با بهمن فرمان آرا پنج فيلم، پنج روايت گفت وگو با بهمن فرمان آرا و فيلمنامه خانه اي روي آب.
• اديسه دريايي داد به آخر رسيد
اديسه دريايي سيف الله داد به پايان رسيد. فيلم اديسه دريايي يك مستند درباره حمل و نصب سكوي ۶ هزار تني SP1 است. داد در گفت وگويي با خبرنگار سينمايي توسعه درباره رويكرد به سينماي مستند بعد از فيلم داستاني بازمانده گفته است: مسلما فيلم داستاني هم خواهم ساخت. به هر حال فيلمساز وقتي موضوع خاصي توجه اش را جلب كرد، فرقي نمي كند به شكل مستند يا داستاني اين فيلم را مي سازد.