به آدرس پست الكترونيك dispatch@McAfee.com اعتماد نكنيد
واحد پشتيباني فني شركت بين المللي پاندا شيوع كرم ۳۲ بيتي اينترنتي را بنام Holar.H گزارش كرد.
به گفته كارشناسان شركت بين المللي پاندا كرم ۳۲ بيتي Holar.H از طريق پشت الكترونيك و برنامه هاي به اشتراك گذاري فايل ها با سرعت بسيار بالا در حال انتشار مي باشد. اين كرم اينترنتي كه با آدرس پست الكترونيك دروغين و استفاده از روانشناسي اجتماعي كاربران را وادار به بازكردن ضميمه نامه الكترونيك مي كند، كاربران را آلوده مي سازد.
اين كرم اينترنتي اگر ۳۰ بار اجرا شود، تمامي فايل هاي رايانه آلوده را حذف مي كند. بدين سان اين كرم اينترنتي خطوطي را به رجيستري سيستم عامل جهت شمارش دفعات شروع راه اندازي ويندوز (windows startup)،بارگذاري مي كند.
آدرس فرستنده اين نامه الكترونيكي dispatch@mcafee.com مي باشد. كه با نام شركت McAfee كاربران را فريب مي دهد. فايل ضميمه اين نامه الكترونيك با پسوند PIF مي باشد.
در صورت دريافت اين نامه الكترونيك مي توانيد بدون باز كردن فايل ضميمه نامه را كاملاً حذف نمائيد.اين كرم ۳۲ بيتي اينترنتي با زبان برنامه نويسي Visual Basic 5.0 و حجم ۵۶۶۱۴ بايت به نگارش در آمده است.
كليد طلايي جستجو در اينترنت
كتاب كليد طلايي جستجو در اينترنت نوشته آلفرد و اميلي گلاسبرنر ترجمه دكتر رضا مجري، ليلا ملكان و عبدالله تباره توسط انتشارات خليج فارس (پخش سها رايانه) و در تيراژ ۳ هزار نسخه وارد بازار نشر گرديده است.
در اين كتاب خوانندگان با روش هاي آسان و سريع جستجو در اينترنت آشنا شده و معروف ترين سايت هاي جستجو همراه با تصاوير و نكات آموزشي به آنها ارائه مي گردد. سعي شده است تا در نگارش اين كتاب حداقل زبان فني مورد استفاده قرار گيرد.
تلاش براي كسب حق كپي رايت لينوكس
شركت آمريكايي اس سي اي، كه در صنايع رايانه اي تخصص دارد در تلاش است حق كپي رايت سيستم عامل لينوكس را از آن خود كند.
به گزارش شبكه يورونيوز، ۱۵ درصد رايانه ها در غرب اروپا به سيستم عامل لينوكس به جاي ويندوز مجهز هستند.
دستيابي به لينوكس آزاد و رايگان است.
انجمن آلماني لينوكس تاگ تهديد كرده است در صورتي كه شركت آمريكايي اس سي اي نرم افزار لينوكس را به مشتريان بفروشد از آن شركت شكايت مي كند.
اينترنت در پروازهاي لوفت هانزا
شركت لوفت هانزا هواپيماهاي خود را مجهز به امكانات دسترسي به اينترنت مي كند.
به گزارش شبكه تلويزيوني يورونيوز، شركت هواپيمايي لوفت هانزا تمامي ۸۰ پرواز دوربرد خود را به امكانات دسترسي به اينترنت مجهز مي كند.
لوفت هانزا قرارداد تجهيز هواپيماهاي خود به اينترنت را با شركت بوئينگ امضا كرد. اين شركت از ماه ژانويه به اين سو، به صورت آزمايشي اين امكان را در پروازهاي مسير فرانكفورت واشنگتن امتحان كرده بود.
معاون مدير عامل لوفت هانزا در اين خصوص گفت : با توجه به آن كه بسياري از مسافران خواستار دسترسي به اينترنت بوده و لوفت هانزا اولين شركتي است كه چنين امكاني را فراهم مي كند برآوردن چنين امكاني لوفت هانزا را در صحنه رقابت با شركت هاي هواپيمايي بسيار جلو خواهد انداخت .
مسافران در طول پرواز به كمك اين پديده ضمن دسترسي به آخرين اطلاعات و اخبار خواهند توانست نامه الكترونيك فرستاده و دريافت كنند. هزينه وصل به اينترنت در هواپيما براي هر مسافر۳۰ تا ۳۵ يورو خواهد بود.
كنترل سرعت خودرو با رايانه
خودروهاي جديدي كه به بازار عرضه شده اند، قادرند سرعت خود را كنترل كنند.
به گزارش واحد مركزي خبر از لندن، روزنامه گاردين در مطلبي به قلم اندو كلارك نوشت، خودروهايي كه در نمايشگاهي در دانشگاه ليدز به نمايش درآمدند قادرند با استفاده از اطلاعات ماهواره اي، ميزان مجاز سرعت را در هر جاده و خيابان تشخيص دهند و رايانه اي كه در صندوق عقب خودرو تعبيه شده است، ميزان سرعت را كنترل كند و درصورت تخطي راننده از سرعت مجاز اين رايانه پدال گاز را از كار خواهد انداخت و راننده نخواهد توانست بيش از ميزان مجاز پدال گاز را فشار دهد.
براساس مقاله اين روزنامه، توليد خودروهاي جديد پس از دو سال پژوهش وبا هزينه اي بالغ بر دو ميليون پوند صورت گرفته است، اما برخي سازمانهاي ذي ربط معتقدند چنين پروژه هايي باعث خواهند شد خودروها، خودكار هم بشوند و اختيار آنها از دست رانندگان، خارج شود. مسئولان دولتي اميدوارند با نصب ساز و كارهاي جديد و كنترل سرعت رانندگان ، ميزان مرگ مردم در جاده ها را كه سالانه ۳۵۰۰ مورد است، به يك سوم كاهش دهند.
سايت هاي برتر اينترنت- فهرست طلايي اينترنت
كتاب دايره المعارف موضوعي سايت هاي برتر اينترنت نوشته مهندس رامين مولاناپور، مهندس امير مجدي و مهندس مهديار ترابي توسط انتشارات تخت سليمان (پخش سها رايانه)و در تيراژ ۳ هزار نسخه به چاپ رسيده است.
اين كتاب در چهارده فصل تأليف شده و هر فصل شامل موضوعات و طبقات متعددي است كه روي هم نزديك به سيصد طبقه و ۲۵۰۰ سايت گردآوري شده است. در هر طبقه سايت ها به ترتيب اهميت آورده شده است. در تهيه مطالب اين كتاب از موتورهاي جست وجو نظير about،yahoo و google استفاده شده است.
جلد دوم اين كتاب كه در حقيقت نگارش ۲۰۰۳ آن مي باشد نيز ترجمه كتابي است نوشته هارلي هان كه توسط مهندس رامين مولاناپور و مهندس هدايت الله اسديان ترجمه شده و انتشارات خليج فارس در تيراژ ۳ هزار نسخه آن را به چاپ رسانيده است. نام اين كتاب فهرست طلايي اينترنت مي باشد. اين كتاب شما را در مورد هزاران منبع اينترنت و وب منتخب راهنمايي مي كند.