|
|
|
|
|
|
|
|
|
خريد گندم به مرز ۱۰ ميليون تن نزديك شد
|
|
عضو هيأت مديره سازمان غله كشور اعلام كرد: ميزان خريد گندم از كشاورزان به رقم بي سابقه ۴/۹ ميليون تن رسيد و پيش بيني مي شود تا پايان فصل خريد گندم (آذر ماه ) اين رقم به ۱۰ ميليون تن برسد.
«محسن سرخو» در جمع خبرنگاران گفت : ميزان مصرف گندم در كشور سالانه ۱۱ ميليون تن است كه اكنون ۹۰ درصد آن از داخل تأمين مي شود و ميزان واردات آن به كمترين ميزان رسيده است .
وي ، قيمت جهاني هرتن گندم را بين ۱۵۰ تا ۲۲۰ دلار ذكر كرد و افزود: تا شش سال قبل كه بيش از ۵۰ درصد نياز كشور به گندم از خارج تأمين مي شد، سالانه حدود يك ميليارد دلار ارز براي اين امر اختصاص مي يافت ، اما امسال براي واردات گندم حدود ۲۰۰ ميليون دلار ارز صرف مي شود.
سرخو، ادامه داد: حدود ۴۲درصد نياز كالري روزانه خانوارهاي شهري و۵۸ درصد نياز خانوارهاي روستايي از گندم تأمين مي شود، از اين رو با توجه به افزايش توليد گندم در كشور، تلاش براي بهبود كيفي گندم ضروري است . وي ادامه داد: توليد نان به روش هاي سنتي علاوه بر هزينه بر بودن توليد نان ، كيفيت توليد نان را كاهش و سبب ايجاد ضايعات نان مي شود. وي ، موضوع گندم ، آرد و نان را در ارتباط با يكديگر خواند و گفت : طرح ساماندهي آرد، گندم و نان تهيه و به هيأت دولت ارائه شده كه اكنون توسط يك كميسيون ويژه در دست بررسي است .
سرخو ادامه داد: هر گونه اصلاحات در مورد گندم و نان بايد بر دو محور افزايش كيفي توليد گندم و كاهش هزينه هاي توليد منجر شود.
اكنون ۱۳۰ نوع گندم در كشور توليد مي شود و بهتر است تنوع توليد گندم را كاهش و ارقام مطلوب توليد كرد.
|
|
|
تأكيد خاتمي بر لزوم فراهم كردن زمينه سرمايه گذاري
بخش خصوصي در چهارمحال و بختياري
شهركرد - خبرگزاري جمهوري اسلامي: رئيس جمهوري برلزوم فراهم كردن زمينه سرمايه گذاري بخش خصوصي و جذب سرمايه خارجي در استان چهارمحال و بختياري تأكيد كرد.
سيد محمد خاتمي ظهرشنبه درمراسم بهره برداري از ۲۸۴ طرح دراستان چهارمحال وبختياري ،گفت :با بهره برداري از اين طرحها، دست كم دوهزار فرصت شغلي در استان چهارمحال و بختياري ايجاد شده است .
رئيس جمهوري افزود:براي راه اندازي اين طرحها كه نقش مهمي در تحول اين استان ايفا خواهد كرد، بالغ بر ۴۲۰ ميليارد ريال هزينه شده است .
وي با ابراز تاسف از اينكه استان چهارمحال وبختياري به رغم برخورداري از توانايي ها و ظرفيت هاي بالقوه هنوز از برخي محروميت ها رنج مي برد، اظهارداشت : چهارمحال وبختياري نسبت به جايگاهي كه بايد به آن برسد،هنوز فاصله دارد.
آقاي خاتمي همچنين به افتتاح ۲۷ طرح مخابراتي در استان چهارمحال وبختياري اشاره كرد و گفت :براي راه اندازي اين طرحها، بالغ بر ۱۱ ميلياردريال هزينه شده است .وي ،توسعه ارتباطات را زمينه ساز توسعه اقتصادي و صنعتي كشور دانست واظهارداشت : پس از سالهاي پيروزي انقلاب اسلامي و بويژه در دوران فعاليت اين دولت ، كارهاي مهمي در عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات انجام شده است .
رئيس جمهوري در بخش ديگري از سخنانش ازمردم اين استان به عنوان انسانهايي باايمان ، سلحشور و با صلابت و نجيب يادكرد و گفت :بزرگترين سرمايه اين استان مردم آن هستند و مظهر صداقت ، پاكي ، مهرباني هستند.گزارش خبرنگار سياسي ايرنا حاكيست ، قبل از سخنان رئيس جمهوري ، سيداحمد معتمدي وزير پست و تلگراف و تلفن گزارشي از طرحهاي مخابراتي كه همزمان با سفر آقاي خاتمي به استان چهارمحال و بختياري به بهره برداري رسيد، ارايه كرد.
آقاي خاتمي كه صبح شنبه براي شركت در سيزدهمين اجلاس سراسري نماز و شركت در مراسم بهره برداري از چندين طرح به شهركرد مركزاستان چهارمحال و بختياري سفر كرده بود، بعدازظهر شنبه به تهران بازگشت .
|
|
|
نرخ دلار در بازار آزاد به ۸۶۰۰ ريال رسيد
نرخ دلار آمريكا در بازار آزاد تهران روز شنبه ۱۵ شهريور ۸۲ به مرز ۸۶۰۰ ريال رسيد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، روز شنبه ۱۵ شهريور ۸۲ ساعت ۱۲ نرخ فروش هر دلار آمريكا در بازار تهران به ۸۶۰۰ ريال رسيد.
همچنين يورو از ۹۲۰۰ ريال تا ۹۴۰۰ ريال به فروش مي رسد.
بنابراين گزارش، براساس گفته دلارفروشان، حجم معاملات بازار آزاد راكد شده و مردم بنابر جو رواني نقدينگي خود را به دلار تبديل مي كنند.
خبرنگار ما گزارش داد: اكثر دست اندركاران خريد و فروش آزاد دلار دولت را عامل اصلي افزايش قيمت دلار مي دانند.
براساس اين گزارش، نرخ رسمي (شبكه بانكي) خريد هر دلار آمريكا ۸۳۳۲ ريال و فروش ۸۳۴۷ ريال براساس نرخ روز شنبه ۱۵/۶/۸۲ اعلام شد. همچنين هر يورو، ۹۲۲۲ ريال خريداري و ۹۲۸۷ ريال در بانك ملي ايران به فروش مي رسد.
|
|
|
وزير بازرگاني :
پيش نويس اصلاح قانون اتاق ايران تهيه شده است
وزير بازرگاني گفت : اين وزارتخانه پيش نويس اصلاح قانون اتاق ايران راتهيه كرده وبا توجه به تعيين هيات رييسه اتاق ايران ،در اولين فرصت تقديم هيات نمايندگان اتاق بازرگاني خواهد شد.
محمد شريعتمداري در گفت و گو با ايرنا افزود: اين پيش نويس پس از بررسي توسط هيات نمايندگان اتاق بازرگاني و كميسيون هاي تخصصي دولت به عنوان يك لايحه از طريق هيات دولت به مجلس شوراي اسلامي ارائه خواهد شد. وي گفت : هيات نمايندگان اتاق بازرگاني نيز مي تواند پس از بررسي اين پيش نويس نقطه نظرهاي خود را از طريق ارائه طرح به مجلس تقديم كند.
وزير بازرگاني افزود:اصلاح قانون اتاق بازرگاني مي تواند در آينده موجب تحول بيشتر اين اتاق شود و آن را به عنوان متولي و محور كليه تشكل هاي مختلف در حوزه تجارت خارجي ، قرار دهد. وي اظهار داشت :به دليل ايرادهاي موجود در قانون فعلي اتاق ايران اكنون بسياري از تشكل ها خارج از اتاق ايران به ثبت رسيده اند و فعاليت هاي مستقلي را نيز انجام مي دهند.
وي بااشاره به تغيير بيش از ۵۰ درصد از اعضاي نمايندگان اتاق بازرگاني اظهار اميدواري كرد كه اين تغييرات منجر به يك تحول اساسي در نحوه فعاليت هاي تجاري بخش خصوصي در حوزه تجارت خارجي شود.
شريعتمداري افزود: در قانون فعلي اتاق بازرگاني آمده كه اين اتاق مي تواند نظرات مشورتي خود را به صورت مستقيم به سران سه قوه ارائه كند ،درحالي كه اتاق ايران مي تواند به صورت عضو رسمي در بسياري از مجامع تصميم سازي و تصميم گيري حضور يابد و نقطه نظرهاي خود را نيز اعلام كند. وي با اشاره به اينكه تمام تلاش ها بايد براي ارتقاي نقش اتاق ايران درداخل و خارج و اصلاح قانون باشد، گفت : اگر اصلاح قانون اتاق بازرگاني به سمتي حركت كند كه نقش مشاركتي اتاق را در فرآيند تصميم گيري و تصميم سازي توسعه دهد ، قدم مثبتي در تحول اتاق بازرگاني برداشته خواهد شد.
|
|
|
آزادي اقتصادي در ايران از رتبه ۱۰۸ به ۹۸ بهبود يافت
براساس گزارش مؤسسه فريزر، ايران در رتبه بندي آزادي اقتصادي بين ۱۲۳ كشور جهان رتبه ۹۸ را به دست آورده است.به گزارش خبرگزاري فارس، مؤسسه فريزر، در سال ۲۰۰۳ براي هفتمين بار اقدام به رتبه بندي آزادي اقتصادي ۱۲۳ كشور جهان كرده است.بنا بر اين گزارش، براساس شاخصهايي از جمله حجم دولت، ساختار قانوني، دسترسي به منابع پولي، آزادي تبادل تجاري و قوانين كار و بازرگاني هر يك از ۱۲۳ كشور به حساب آمده امتيازي بين صفر تا ده مي گيرند كه امتياز ۱۰ نشان دهنده بهترين امتياز و صفر نشان دهنده بدترين وضعيت است.بنا بر اين گزارش، ايران با اخذ امتياز ۷/۵ در رده كشورهايي چون نپال قرار گرفته است. بنا بر اين گزارش آمار مربوط به اين رده بندي مربوط به سال ۲۰۰۱ مي باشد.
اين گزارش حاكي است در رده بندي قبلي اين مؤسسه ايران با امتياز ۴/۴ رتبه ۱۰۸ را به دست آورده بود.
در اين گزارش، هنگ كنگ با اخذ امتياز ۶/۸ رتبه اول و ميانمار با امتياز ۸/۳ در بدترين وضعيت قرار دارد.سنگاپور، آمريكا، نيوزيلند، انگلستان، كانادا، استراليا، ايرلند، سوئيس و هلند در رتبه هاي دو تا دهم اين رده بندي قرار دارند.كنگو، زيمبابوه، الجزاير، گينه بيسائو، اوكراين، روماني و مالاوي نيز در رتبه هاي آخر اين رده بندي قرار گرفته اند.
|
|
|
دبيركل بورس اوراق بهادار تهران:
ميدان عمل سفته بازان در بورس تهران محدود مي شود
دبيركل بورس تهران، در جريان بازديد از نمايشگاه بين المللي بانكداري، بيمه و بازار سرمايه، از سبد سهام، اوراق مشاركت و فروش متري مسكن به عنوان سه ابزار جديدي كه كوشش مي شود تا پايان سال جاري به تالار بورس راه يابد، نام برد.
وي گفت: پيش نويس آئين نامه تشكيل سبد سهام نوشته شده و در جلسات آتي شوراي بورس از سوي اين شورا نهايي مي شود. وي افزود: با ورود سبد سهام در بورس، به سهامداران جزء توصيه مي كنيم به جاي خريد تك سهم، به خريد سبد روي آورند و تابلوي جداگانه اي به اين ابزار اختصاص خواهد يافت.
به گزارش ايران بورس، دبيركل بورس اوراق بهادار تهران، در بازديد از غرفه سازمان بورس در محل نمايشگاه، در گفت وگو با خبرنگاران رسانه هاي گروهي در توضيح قواعد جديد نظارت بر قيمتها در بازار تاكيد كرد كه روش فعلي موقتي نيست و استمرار دارد. وي گفت: در شرايطي كه از يك طرف عرضه محدود است و از طرف ديگر تقاضاي عمده اي به سمت بازار سرمايه نشانه رفته است راهكار در آن است كه تقاضاي سفته بازان و معامله گران روزانه را تا حد ممكن از بازار دور كنيم و ميدان عمل سفته بازان را محدود سازيم، بدون اين كه پويايي بازار از بين برود و در نظام قيمتها اخلال ايجاد شود. وي در ادامه تاكيد كرد: بايد از سرمايه گذاراني كه داراييهاي محدود خود را به بازار سرمايه آورده اند، حمايت كرد و در همه بازارهاي جهان هدف مقام ناظر، حمايت از سرمايه هاي كوچك و متوسطي است كه با اطلاعات و دانش كمتري وارد بازار شده اند.
بنابراين، عمده نگرانيها در مورد شتاب بيش از حد شاخص كه منجر به توقف افزايش قيمتها به مدت ۱۵ روز شد، ناشي از نگراني نسبت به منافع سرمايه گذاران كوچك و حقيقي بود كه بورس به عنوان سرمايه گذار واقعي با افق سرمايه گذاري بلندمدت آنها را به رسميت مي شناسد و به دنبال حفظ و نگهداري آنها در بازار سرمايه است.
وي گفت: براي كنترل تقاضا در همه دنيا دو ابزار وجود دارد، يكي كنترل فروش نسيه و ديگري اخذ ماليات بر عايدات سرمايه اي است كه در ايران هيچيك از اين دو روش قابل كاربرد نيست. در مقابل در ايران استفاده از حجم مبنا را مورد توجه قرار داده ايم كه هم مبناي مستدل نظري دارد و هم تجربه روزهاي اخير نشان داده است كه به سرعت توانسته تعادل نسبي را به بازار برگرداند.
|
|
|
يادداشت
سبد سهام؛ گلچين كننده كيست؟
محمد صادق جنان صفت
دبير كل بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته تأكيد كرد: «سهامداران جزء بايد به جاي خريد تك سهام، سبدي از سهام شركتها را خريداري كنند». وي همچنين گفته است «فروش اوراق مشاركت مربوط به فروش متري مسكن به عنوان راهي براي كمبود عرضه سهام شركتها در بورس تهران برگزيده شده است.» به نظر مي رسد، دبير كل بورس تهران بايد به چند پرسش پاسخ دهد:
۱- خريد سهام به صورت سبدي از سهام چند شركت توسط خريداران بورس با منطق اقتصادي به ويژه «آزادي انتخاب» سازگار نيست آيا چنين توصيه اي مانند توصيه و دستوري نيست كه در دوران كمبود به وسيله دكانداران به مشتريان مي شد كه بايد همراه «شير» حتما «خميردندان» هم خريداري كنند؟
۲- فرض را بر اين مي گذاريم كه توصيه دبير كل يك توصيه كارشناسانه و دلسوزانه براي جلوگيري از متضرر شدن سهامداران كوچك باشد، پرسش اين است كه «انتخاب سبد سهام» به وسيله چه كسي انجام خواهد شد؟ آيا دبير كل به همراه مشاوران، معاونان و مديرانش «سبدي از سهام را گلچين» خواهند كرد؟ آيا اين كار خطير بر عهده كارگزاران بورس خواهد بود؟ «سبد سهام» براساس كدام معيار انتخاب مي شود؟ مثلا «سهام خودروسازها» در يك سبد و «سهام سيمان ها» ، «سهام پتروشيمي ها»، «روغن نباتي ها» و... در يك سبد؟ معيار اين گزينش چه خواهد بود؟ آيا به طور مثال «نرخ سود پيش بيني شده شركتها» معيار قابل قبول براي سهامهايي است كه مي خواهند در يك سبد قرار گيرند؟
«فروش متري مسكن» هرگز نمي تواند جاي «سهام» را بگيرد و تنها در خوش بينانه ترين حالت يك گزينه سرمايه گذاري است كه هنوز چيزي از جزييات آن منتشر نشده است. سازندگان، سرمايه گذاران، عرضه كنندگان، محل احداث و... در كجا است؟
|
|
|
سازمان مديريت و برنامه ريزي:
حجم يارانه ها ۴ برابر اعتبارات عمراني است
گروه اقتصادي: تازه ترين گزارش بانك جهاني از ايران نشان مي دهد كه ارزش يارانه سوخت در ايران ۱۱درصد توليد ناخالص داخلي و يكي از بالاترين حجم يارانه ها در ميان همه كشورهاي جهان است.
هدفمند كردن توزيع يارانه ها كه در قانون برنامه سوم از آن به صراحت يادشده به دلايل مختلف تاكنون اجرا نشده است.
محمود عسگري آزاد معاون مديريت و منابع انساني سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور در جمع مديران و معاونان وزارت بازرگاني اعلام كرده است، حجم يارانه اختصاص يافته ۴برابر هزينه اعتبارات عمراني كشور است و بايد براي هدفمندكردن آن تلاش كرد.
وي افزود: امروزه سازمانهاي بين المللي كشورها را براساس ۵۵۰ شاخص ارزيابي مي كنند كه شاخص هاي درآمد سرانه ملي ، نرخ تورم، نرخ بيكاري ، توزيع درآمد، وضع توزيع يارانه ، ميزان خودكفايي در محصولات كشاورزي ، صادرات غيرنفتي و ميزان مصرف انرژي جايگاه واقعي هر كشور را در مناسبات بين المللي مشخص مي كند.
عسگري آزاد يادآورشد با لحاظ كردن اين
شاخص ها كشورمان متاسفانه از وضع مطلوبي برخوردار نيست و در برخي از شاخص ها جايگاه كشورمان در رتبه صدم قرار دارد .
وي گفت : اختلاف درآمد دهك بالا و پايين جامعه ۲۰ برابر است در حالي كه يارانه بطور يكسان به همه پرداخت مي شود .
وي همچنين نرخ بيكاري در كشور را ۶/ ۱۶ درصد اعلام كرد و گفت : بايد تلفيق مناسبي بين منابع انساني و غيرانساني بوجود آوريم تا مشكلات به حداقل برسد .
|
|
|
بورس
|
تغيير قيمت
|
آخرين قيمت
|
تعدادسهام معامله شده
|
نام شركت
|
۲۰۰
|
۴۲۰۰
|
۷۲۰۰۰
|
شهد ايران
|
۱۸۵
|
۳۸۹۸
|
۲۴۱۰۷
|
صنعتي بهشهر
|
۴
|
۲۰۵۳
|
۱۸۹۹۹
|
قند ثابت
|
۴۰
|
۲۵۵۰
|
۷۰۰۰۰
|
شكر شاهرود
|
۰
|
۴۱۰۱
|
۸۰۰
|
صنعتي پارس مينو
|
۰
|
۱۱۹۷
|
۵۷۱۳
|
شوكو پارس
|
۰
|
۱۹۹۹
|
۵۷۴۲
|
چين چين
|
۲۳۲
|
۴۸۷۳
|
۲۸۱۰۰
|
بهنوش
|
۴۵۱
|
۱۰۰۴۴
|
۱۷۸۰۰
|
ساسان
|
۰
|
۱۹۹۰۰
|
۵۸۳۷
|
نفت پارس
|
۰
|
۴۰۹۹۸
|
۱۸۱۸۸
|
نفت بهران
|
۰
|
۸۳۷۰
|
۱۲۸۶۷۲
|
پتروشيمي خارك
|
۳۸۲
|
۱۹۸۰۰
|
۴۰۹۴۷
|
پتروشيمي اصفهان
|
۰
|
۶۴۸۵
|
۷۲۵۵۲
|
پتروشيمي اراك
|
۴۳۱
|
۹۱۸۹
|
۷۹۸۶۶۸
|
پتروشيمي آبادان
|
۸۶
|
۱۸۲۱
|
۵۰۰۰۰
|
شيمي دارويي داروپخش
|
۹۷
|
۲۰۴۹
|
۱۷۰۰۰
|
گلتاش
|
۶۲۵
|
۱۴۴۰۷
|
۵۳۱۱۵
|
كربن ايران
|
۰
|
۱۷۹۰
|
۹۹۸۰
|
ايران تاير
|
۰
|
۵۹۱۱
|
۵۰۲
|
لاستيك دنا
|
۷۸۶
|
۱۷۰۴۱
|
۱۲۱۴۶۹
|
لاستيكي سهند
|
۲۵
|
۹۱۵۸
|
۵۳۰۰
|
كاشي سينا
|
۱۶۲
|
۳۴۱۸
|
۲۵۵۱۰
|
تكسرام
|
۲-
|
۳۳۰۰۰
|
۳۷۹۵۶
|
سيمان تهران
|
۶۸۱۱۹-
|
۴۸۳۸۱
|
۱۳۰۰۷۴۸
|
سيمان صوفيان
|
۱۷۵
|
۳۶۷۵
|
۵۲۴۵۷
|
لوله وماشين سازي
|
۴۷
|
۴۰۰۸
|
۶۳۹۹۷
|
ماشين سازي اراك
|
۱۵۷-
|
۲۹۹۳
|
۱۵۰۰۰
|
لوازم خانگي پارس
|
۰
|
۱۷۰۶۱
|
۹۹۰۱
|
سايپا ديزل
|
۰
|
۲۴۷۱۴
|
۳۹۹۵۰
|
سايپا
|
۰
|
۱۹۰۰۰
|
۴۸۶۸۰
|
زامياد
|
۰
|
۱۵۹۳۷
|
۵۶۹۸۶
|
زامياد
|
۰
|
۴۵۰۰
|
۷۲۴۰
|
لنت ترمز
|
۰
|
۳۹۸۸
|
۶۴۶۴۸
|
نيرومحركه
|
۰
|
۴۲۴۸
|
۷۱۴۴۷
|
محور سازان
|
۸۳
|
۳۳۶۰
|
۴۹۷۸۰
|
شهد ايران
|
۰
|
۵۶۰۰
|
۱۰۰۰۰۰
|
نوش مازندران
|
۰
|
۵۳۱۱
|
۳۰۹۹۰
|
مارگارين
|
۹۵-
|
۴۲۱۶
|
۷۶۲۷۲
|
صنعتي بهشهر
|
۴
|
۱۰۸۰۴
|
۴۸۵۰۰
|
لبنيات پاك
|
۹
|
۴۰۸۸
|
۵۰۰۱۰
|
پارس مينو
|
۲۷۸
|
۵۸۳۹
|
۲۰۳۰۰
|
بهنوش ايران
|
۰
|
۴۰۹۹۸
|
۱۶۴۷۷
|
نفت بهران
|
۰
|
۱۸۸۴۸
|
۵۷۳۳۴۳۹
|
صنايع شيميايي ايران
|
۰
|
۸۳۷۰
|
۱۳۱۷۱۶
|
پتروشيمي خارك
|
۰
|
۶۴۸۵
|
۱۰۴۲۷
|
پتروشيمي اراك
|
۴۲۳-
|
۸۹۹۸
|
۴۳۰۴۲
|
پتروشيمي آبادان
|
۰
|
۱۰۱۹۷
|
۱۷۵۰۳
|
داروسازي جابربن حيان
|
۲۸۵
|
۵۹۸۵
|
۲۳۴۷۸
|
كيميدارو
|
۲
|
۵۳۰۲
|
۴۸۰۰۰۰۰
|
حق تقدم داروسازي كوثر
|
۷۴۳-
|
۱۴۱۳۱
|
۱۶۴۷۸
|
داروسازي اكسير
|
۱۰۵
|
۲۳۱۲
|
۲۵۰۰۰
|
شيمي داروئي داروپخش
|
۰
|
۲۶۲۵
|
۱۵۵۸۲
|
كف
|
۰
|
۲۶۲۰
|
۲۱۹۸۵
|
پاكسان
|
۱۳
|
۲۰۰۰
|
۵۶۱۳۳
|
ايران تاير
|
۰
|
۳۸۸۶
|
۱۳۰۵۰
|
نورد آلومينيوم
|
۰
|
۵۰۷۲
|
۲۹۳۰۱۵
|
ماشين سازي اراك
|
۴۴-
|
۳۹۰۴
|
۹۹۸
|
حق تقدم ماشين سازي اراك
|
۰
|
۹۲۶۴
|
۲۹۱۳۳
|
صنايع آذرآب
|
۱۹۷
|
۵۸۸۳
|
۱۷۰۹۱
|
لاميران
|
۵۷
|
۱۲۰۹
|
۱۳۰۰۰
|
صنعتي بوتان
|
۰
|
۴۰۰۱
|
۸۶۶۱
|
موتوژن
|
۰
|
۵۳۳۴
|
۴۷۷۶۲
|
صنايع مخابراتي راه دور ايران
|
۰
|
۸۰۷۳
|
۲۸۹۷۶
|
ايران خودرو ديزل
|
۰
|
۹۹۳۹
|
۲۰۷۵۷۹۶
|
ايران خودرو
|
۴۱۹
|
۱۰۳۲۶
|
۲۵۹۳۹۸۵
|
گروه بهمن
|
۸
|
۲۰۱۶۳
|
۷۳۴۷۹
|
صنايع لاستيكي سهند
|
۳۱۳
|
۶۵۸۳
|
۵۰۰۰۰
|
گاز لوله
|
۳۸۸-
|
۶۰۱۴
|
۱۳۲۲۷۴
|
فرآورده هاي نسوز آذر
|
|
|
|
|
|
قيمت طلا و ارز
|
نوع قيمت فروش (ريال)
يك بهار آزادي ۸۸۵۰۰۰
نيم بهار آزادي ۴۱۰۰۰۰
ربع بهار آزادي ۲۶۵۰۰۰
يك گرم طلاي ۱۸ عيار (ساخته نشده)۷۹۰۰۰
يك دلار آمريكا (بازار غيررسمي) ۸۶۰۰
يك دلار آمريكا (نرخ رسمي بانك مركزي) ۸۳۵۰
يك يورو (نرخ رسمي بانك مركزي)۹۰۴۸
|
|
|
|