دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۲ - سال يازدهم - شماره ۳۲۰۰
تعداد متقاضيان جراحي زيبايي بيني در ايران چندين برابر ديگر كشورها است
002208.jpg
ايران از نظر تعداد متقاضيان عمل جراحي پلا ستيك بيني (رينوپلا ستي) در بين كشورهاي جهان در رتبه هاي بالا  قرار دارد.
به گزارش خبرنگار ما دكتر محمد حسن خالصي، رئيس «هشتمين كنگره جراحان گوش، گلو، بيني، سر و گردن ايران» با بيان اين مطلب گفت: «به دليل تبليغات زياد و تمايل فراوان افراد به انجام عمل جراحي، تعداد متقاضيان جراحي زيبايي بيني در ايران بيش از ديگر كشورهاي جهان است.
وي افزود: در كشور ما حدود دو سوم از متقاضيان رينوپلا ستي (جراحي بيني) را زنان و يك سوم بقيه را مردان تشكيل مي دهند.
وي با اشاره به اينكه بيشترين اعمال جراحي در زمينه رينوپلا ستي مربوط به سنين ۱۷ تا ۳۰ سال است، خاطرنشان ساخت: بهترين سن عمل جراحي بيني حدود ۱۸ سالگي است. دكتر خالصي اضافه كرد: از آنجايي كه بيني از عملكردهاي مهم تنفسي و بويايي برخوردار بوده و در كيفيت صدا نيز نقش دارد، بهبود عملكرد بيني با به حداقل رسانيدن ايجاد اختلا ل در كاركرد آن، هدف مهم ديگري است كه بايد مدنظر جراح باشد.

بازارچه آرايش ، بهداشت و شست وشو
002210.jpg
002212.jpg
002214.jpg

براي رهايي از سرماخوردگي:
چندان هم به دارو نياز نداريد
002230.jpg
مترجم: اعظم السادات علوي 
هر ساله با شروع فصل سرما شاهد همه گير شدن بيماري سرماخوردگي هستيم كه از يك سو از كارايي افراد مي كاهد و از سوي ديگر بر مخارج خانواده مي افزايد. شايد پيشگيري از اين بيماري بسيار ساده تر از آن باشد كه در وهله نخست گمان مي رود.
تسكين سرفه و گلو درد بدون مصرف دارو
- يك قاشق غذاخوري ميخك تازه خرد شده (و يا ميخك خشك) را به همراه يك قاشق چايخوري سير خام رنده شده و يك قاشق غذاخوري عسل را داخل يك ليوان آب جوش بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. چند بار در طول روز مقدار كمي از آن را بخوريد و هر بار قبل از مصرف مخلوط را هم بزنيد تا مواد داخل آن ته نشين نشوند. در صورتي كه از مزه آن خوشتان نميآيد، مي توانيد آن را غرغره كنيد. در هر دو صورت اين مخلوط قادر به تسكين گلوي متورم است.
- ريشه گياه شيرين بيان اثري آرامبخش دارد و گلودرد و سرفه را تسكين مي دهد. اما چون اين گياه باعث افزايش فشارخون شرياني مي گردد، بايد در مصرف آن اعتدال را رعايت كرد.
مريم گلي از جمله گياهاني است كه پزشكان آلماني ارزش خاصي براي آن قائلند و در مواقع ابتلا  به لا رنژيت (التهاب حنجره) و التهاب لوزه ها، استفاده از آن را توصيه مي كنند. اثر درماني اين گياه به دليل وجود موادي مانند تانين (كه اثري كاهنده بر روي فعاليت برخي از بافتهاي بدن دارند)  مي باشد. براي تهيه آن دو قاشق چايخوري مريم گلي خشك را داخل يك فنجان آب جوش براي مدت ده دقيقه به حالت دم بگذاريد. اين جوشانده فقط بايد غرغره شود.
شربت ضد سرفه با پياز
شش عدد پياز سفيد را خرد كرده و همراه با نصف فنجان عسل داخل قابلمه كوچكي بريزيد و آن را براي مدت دو ساعت داخل ظرف حاوي آب جوش ديگري كه بر روي حرارت ملا يم قرار دارد، بگذاريد (روش بن ماري). سپس مخلوط فوق را صاف كرده و شربت به دست آمده را با فواصل زماني معين در طول روز مصرف كنيد. اين شربت به صورت گرم اثر بيشتري دارد.
آب آناناس تسكين دهنده التهاب گلو
اگر احساس مي كنيد گلويتان متورم شده، سرفه مي كنيد و صدايتان گرفته است، احتمالا ً به لا رنژيت (التهاب حنجره) مبتلا  شده ايد. دكتر جين داك متخصص معروف گياهان دارويي آمريكا، روش درماني بسيار مؤثري را براي اينگونه بيماران تجويز مي كند. او مي گويد: «من هر وقت به لا رنژيت مبتلا  مي شوم به يك ليوان آب آناناس، مقدار بسيار كمي پودر زنجبيل، پودر جوز هندي، رزماري، عرق نعنا و شيرين بيان اضافه مي كنم و آن را مي خورم . اثر آن فوق العاده است. اضافه كردن مقدار كمي پودر صحرايي و دارچين به مخلوط فوق، خواص دارويي آن را بيشتر مي كند.»
سرماخوردگي ناشي از آلرژي و حساسيت و روش پيشگيري از بروز آن 
اگر جزو افرادي هستيد كه به سرماخوردگي ناشي از آلرژي و حساسيت دچار مي شويد، براي پيشگيري از ابتلا  به آن بايد از مدتي قبل برنامه ريزي كنيد و از سه ماه قبل از رسيدن زماني كه معمولا ً به آن دچار مي شويد، شروع به خوردن ماست نماييد. اين توصيه در مورد افرادي كه به طور خاص در معرض ابتلا  به سرماخوردگي قرار دارند نيز مؤثر است. ماست قدرت سيستم ايمني بدن را افزايش داده و بدن را در مقابل ابتلا  به بيماريهاي عفوني و آلرژيك مقاوم مي سازد. ماست به دليل تأثير بر روي ميزان افزايش ترشح ماده اي به نام گاماinterferone - در بدن كه قادر به مقابله با عفونت و آلرژي است، از چنين خاصيتي برخوردار است. اين ماده باعث كاهش ايمنوگلوبين ها و آنتي باديهايي كه ارتباط تنگاتنگي با واكنشهاي آلرژيك دارند، مي شود. براي آنكه اين روش درماني پيشگيرانه كاملا ً مؤثر واقع شود، بايد از مدتي قبل آغاز گردد تا سطح گاماinterferone - در بدن افزايش يافته و به حدي برسد كه قادر به اثر پيشگيرانه باشد. به همين دليل است كه درمان با ماست را بايد از سه ماه قبل از آغاز زمستان يا فصل بروز آلرژي شروع كرد. مصرف چه مقدار از ماست توصيه مي شود؟
مؤسسه تحقيقاتي ديگري به مديريت دكتر هالپرن، ايمنولوژيست و استاد دانشگاه كاليفرنيا ديويس، با انجام پژوهشهايي در اين زمينه به اين نتيجه رسيد كه مصرف دو كاسه كوچك ماست در طول روز قادر به افزايش سطح گاماinterferone- بدن به ميزان پنج برابر است. دكتر هالپرن معتقد است كه حتي مصرف نصف اين مقدار نيز نتايج قابل توجهي را به همراه خواهد داشت. به اين شرط كه ماست حتماً داراي باكتريهاي زنده باشد. براساس نظر برخي از محققين، افرادي كه به ماست علا قه اي ندارند مي توانند به جاي آن پياز فراوان مصرف كنند. پياز سرشار ازquercetine ماده اي كه به نظر مي رسد از قدرت ضدآلرژيك بالا يي برخوردار است، مي باشد.
ويتامينC ، ضد برونشيت 
با آنكه برونشيت مزمن يكي از شايع ترين بيماريها به شمار ميآيد و با راههاي درماني متعددي مي توان از شدت آن كاست، اما توجه چنداني به آن نمي شود.
نكشيدن سيگار يكي از مهمترين روشهاي پيشگيري از بروز اين بيماري است. رژيم غذايي نيز نقش بسيار مهمي در حفظ سلا مت ريه ها دارد. براي مثال موادغذايي سرشار از ويتامينC در اين زمينه بسيار مؤثرند. دكتر شوارتز عضو انستيتو حمايت زيست محيطي آمريكا علت شيوع برونشيت مزمن در افراد سيگاري را تا حد زيادي مربوط به كمبود ويتامينC در بدن آنها مي داند. وي پس از انجام مطالعات و تحقيقات بسيار در اين زمينه به اين نتيجه دست يافت؛ افرادي كه به طور روزانه ۳۰۰ ميلي گرم ويتامينC دريافت مي كنند، احتمال ابتلا  به برونشيت مزمن در آنها تا حد ۳۰ درصد كاهش مي يابد. اين مقدار ويتامينC با نوشيدن دو ليوان آب پرتقال وارد بدن مي شود. در هر حال رژيم غذايي افراد سيگاري بايد حاوي ويتامينC فراوان باشد زيرا ميزان اين ويتامين در بدن آنها بسيار كمتر از حد طبيعي است. ثابت شده است كه افراد سيگاري بايد سه برابر و نيم افراد غيرسيگاري ويتامينC دريافت كنند. مصرف بيش از حد نمك نيز بدن را در معرض خطر قرار داده و باعث بر هم خوردن تعادل بين سديم و پتاسيم مي شود. اين امر نيز به نوبه خود مي تواند تنگي برونشها و التهاب در اثر انباشته شدن ترشحات خلطي در آنها را به همراه داشته باشد. مواد غذايي مفيد و مؤثر در درمان سرماخوردگي عبارتند از: سوپ مرغ، سير، ميخك، فلفل قرمز تند، ماست و مواد غذايي سرشار از ويتامين.C اما شير را مي توان از مواد مضر در طول دوره سرما خوردگي بر شمرد.

بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو
بازارچه خودرو
بازارچه خوراك
بازارچه حمل و نقل
گوناگون
|  بازارچه خودرو  |  بازارچه خوراك  |  بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو  |  بازارچه حمل و نقل  |   گوناگون  |
|   صفحه اول   |   آرشيو   |   چاپ صفحه   |