وظيفه سرپرست
علي شاكري ـ سرپرست تيم واليبال برق به دنبال دومين شكست پياپي اين تيم اظهار نظر جالبي پيرامون عوامل ناكامي اين تيم داشت كه بد نيست به آن اشاره اي داشته باشيم.
دكتر نفرزاده در دومين فصل حضورش در تيم برق عنوان داشت:« متاسفانه ملي پوشان جوان اين تيم حريفان را جدي نمي گيرند و هنور در حال و هواي مسابقات نوجوانان و جوانان جهان هستند». راستي وظيفه سرپرست و دست اندركاران يك تيم چيست؟ از دكتر نفرزاده مي پرسيم چه كسي و چه افرادي وظيفه دارند كه زمينه هاي ذهني و رواني بازيكنان را قبل از حضور در يك دوره مسابقه آماده سازند؟ آيا افرادي غير از كادر فني و بدون داشتن مسئوليت بايد نوع نگاه بازيكنان را تغيير دهند يا اينكه اين وظيفه در حيطه كاري شما و ساير دوستان دست اندركار در اين تيم است.
دليل جديد
هنگامي كه تيم با سابقه و ريشه دار راه آهن در بسكتبال ليگ برتر ايران با سومين باخت پياپي مواجه شد، مربي اين تيم نكته جديدي را پيرامون شكست هاي متوالي تيمش برشمرد كه تاكنون كمتر از زبان مربيان رشته هاي ورزشي شنيده بوديم.
رضا محمدي منش در گفتگو با ايسنا اعلام كرد كه بازيكنان اين تيم نزديك به ۸ ماه است حقوق دريافت نداشته اند.
وي افزود: مسئولان باشگاه اعلام كردند كه در صورت كسب پيروزي در بازيها حق و حقوق بازيكنان را مي پردازند و همين مسئله باعث شد تا بازيكنان با استرس زياد نتوانند بازيهاي قابل قبولي از خود ارائه دهند.
محمدي منش چاره رهايي از اين وضعيت را حمايت باشگاه در حل مشكل روحي و رواني بازيكنان مي داند و معتقد است كه در صورت برآورده شدن اين خواسته يكي از جوان ترين تيمهاي شركت كننده در ليگ برتر بسكتبال شگفتي ساز هم خواهد شد.
بي مهري به مشت زني چرا؟!
بهرام توكلي: از زمانيكه ورزش مشت زني (بوكس) مورد بي مهري و بي اعتنايي قرار گرفت و تا زمانيكه بار ديگر به دليل تلاشهاي شخصي احمد ناطق نوري اين ورزش مجددا پا گرفت و رشد نمود، هرگز تصور نمي رفت كه در سراسر كشورمان حتي در زمانهاي ممنوعيت اين ورزش تلاشهاي زيادي صورت بگيرد تا اين ورزش كه پيشينه اي در تاريخ ورزشهاي كشورمان دارد از بين نرود و به غلط و يا صحيح باشگاههاي زيرزميني به صورت مخفيانه تشكيل شد تا نگذارند اين رشته ورزشي از بين برود. ورزشي كه في نفسه داراي ابعاد وسيعي در آمادگي جسماني، چالاكي و تعداد زياد علاقمندان است. با نگاهي به پيشينه تاريخي اين رشته در كشورمان متوجه مي شويم كه قهرمانان زيادي در اين رشته در آسيا كسب افتخار كرده اند و از بدو حضور در بازيهاي آسيايي هميشه صاحب عنوان بوديم. اما امروز اين رشته مورد بي مهري قرار گرفته است به گونه اي كه حتي يك فريم تصوير از مسابقات بوكس در هيچيك از كانال هاي تلويزيوني نشان داده نمي شود و حتي مطبوعات نيز آنچنان كه شايسته است به اين ورزش نمي پردازند، ميزان علاقمندي به بوكس به قدري زياد است كه در مقابل اين ناملايمات همچنان علاقمندان به آن روي مي آورند و در اين رشته فعاليت مي كنند. هم اكنون جوانان بسياري در صف پيوستن به تيم ملي قرار دارند. شور و هيجان مشت زنان در مسابقاتي كه به مناسبت حصر آبادان در اين شهر برگزار شد به واقع ديدني و لذت بخش بود. انبوه تماشاگران مشتاق و دوستدار اين ورزش از ساعتها قبل از شروع مسابقات در صف تماشاي مسابقات قرار مي گرفتند. با اشتياق فراوان نظاره گر چابكي، تلاش و حركات زيبا و موزون قهرمانان بودند به راستي كه پس از مدتها بار ديگر هيجان را در ديدارهاي مسابقات آبادان نظاره گر بوديم. البته مسابقات طبق موازين استاندارد و بين المللي در جريان بود و تمامي مشت زنان از دستكش هاي استاندارد و كلاه ايمني كه بر روي گوشها قرار مي گرفت استفاده مي كردند. ديگر دوران ناهنجاري هاي اين رشته ورزشي به پايان رسيده است و امروزه اين رشته ورزشي پر طرفدار بر موازين صحيح قرار گرفته است حركات رقص پا و استفاده به جا و صحيح از ضربات زيبايي دوچندان به اين رشته ورزشي مي دهد. فدراسيون بوكس با استخدام، مربي قزاق كه در واقع يكي از بهترين هاي روسيه درورزش مشتزني است تلاش دارد تا بار ديگر قهرمانان را بر سكوي قهرماني آسيا قرار دهد و نماينده شايسته اي به ميادين بين المللي اعزام كند و بار ديگر ياد و خاطره قهرمانان اين رشته را زنده نمايد. ان شاءالله.
فرصت كافي براي بازسازي تيم ملي واليبال
تيم ملي واليبال ايران يكي از پنج تيم آسيايي راه يافته به مسابقات انتخابي المپيك آتن در ژاپن است. مسابقاتي كه خردادماه سال آينده برگزار مي شود و مسئولان واليبال و «پارك كي ون» سرمربي كره اي اين تيم فرصت دارند تا با جذب چند بازيكن تيم جوانان مقام ششم مسابقات جهاني تهران و بازيكنان شاخص دوره هاي قبل و شناسايي نفرات شايسته در ليگ فصل جديد پايه هاي يك تيم ملي پرقدرت و باانگيزه را براي اين بازي ها بريزند.
واقعيت آنكه تني چند از بازيكنان افتخار آفرين تيم ملي فعلي به پايان دوران قهرماني رسيده و ديگر فاقد انگيزه و توان جسماني لازم براي يك دوره مسابقات سخت هستند.
در مسابقات آسيايي «تيان جين» تيم هاي ايران، چين و ژاپن بالاترين ميانگين سني را در ميان ۱۵ تيم حاضر داشتند و اگر چين و ايران كه به ترتيب نايب قهرمان و مقام سوم اين مسابقات را به دست آوردند همانند ساير تيم ها از جوانگرايي اجتناب ورزند، بلاي ژاپن انتظار آنها را مي كشد.