توليد تخم مرغ،گوشت قرمز و سفيد افزايش يافت
معاون امور دام وزارت جهاد كشاورزي از افزايش توليد تخم مرغ ، گوشت قرمز و سفيد در كشور خبر داد.
|
|
سيدكاظم طباطبايي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در هفت ماه نخست امسال ۳۶۷ هزار تن تخم مرغ در كشور توليد شد كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۲ درصد رشد داشته است.
وي پيش بيني كرد: ميزان توليد تخم مرغ در سال جاري با بيش از ۱۰ درصد افزايش نسبت به سال گذشته به ۶۲۰ هزار تن برسد.به گفته وي، ظرفيت نصب شده مرغداري هاي كشور در بخش توليد تخم مرغ ۸۰۰ هزار تن در سال است، اما به دليل پايين بودن مصرف سرانه، بخشي از ظرفيت اين واحدها راكد مانده است.وي با بيان آنكه سرانه جهاني مصرف تخم مرغ ۱۸۰ عدد است، اظهار اميدواري كرد كه با افزايش مصرف سرانه تخم مرغ در ايران از ۱۳۰ عدد كنوني، بتوان از ظرفيت راكد واحدهاي مرغداري بهره وري بيشتري به عمل آورد.
طباطبايي در خصوص توليد گوشت مرغ در ايران گفت: در همين مدت توليد گوشت مرغ در كشور با ۲۱ درصد افزايش نسبت به دوره مشابه سال قبل به ۶۰۵ هزار تن رسيد.وي با پيش بيني توليد يك ميليون و ۵۰ هزار تن گوشت مرغ تا پايان سال جاري ، اظهار داشت: با تحقق اين ميزان توليد، مصرف سرانه گوشت مرغ از ۳۷/۱۴ كيلوگرم در سال گذشته به ۱۶ كيلوگرم در سال جاري افزايش خواهد يافت.معاون امور دام وزارت جهاد كشاورزي همچنين از افزايش پنج درصدي توليد گوشت قرمز تا پايان امسال خبر داد.وي افزود: ۷۴۰ هزار تن گوشت قرمز سال گذشته در كشور توليد شد كه اين ميزان در سال جاري به ۷۸۰ هزار تن افزايش خواهد يافت.به گفته وي، اين ميزان نزديك به ۹۷ درصد گوشت قرمز مورد نياز كشور را تأمين مي كند و حدود ۳۰ تا ۳۵ هزار تن گوشت قرمز نيز با مجوز سازمان دامپزشكي از كشورهاي مورد تأييد اين سازمان، وارد خواهد شد.
قيمت گوشت قرمز در ماههاي اخير ثابت و قيمت مرغ و تخم مرغ روند افزايشي داشته است.
|