دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۲ - سال يازدهم - شماره ۳۲۵۴
صابون مايع
001444.jpg
تاريخ ساخت مايع دستشويي به حدود ۱۰ سال پيش مي رسد ولي مصرف آن در ايران حدود ۶ يا ۷ سال است كه رايج شده. كارشناسان بهداشت مي گويند: صابون هاي مايع براي حفاظت و بهداشت پوست دست ها مناسبتر هستند. زيرا امكان انتشار آلودگي با استقرار باكتري بر روي سطح صابون هاي جامد هميشه وجود دارد، به همين خاطر مايع دستشويي توانسته تا حدودي جايگزين صابون گردد. مايع دستشويي از نظر تركيبات، مشابه شامپوهاي ملا يم است ولي براي حفظ لطافت و نرمي پوست در ساخت آن از انواع افزودني هاي مجاز و مواد معدني استفاده مي كنند. اضافه كردن تركيبات تريكلوزان در صابون هاي مايع باعث برخوردار شدن از قدرت ضد باكتريايي در اين محصولات مي شود. به دليل اينكه در صابون هاي مايع ازPH مشابه با پوست دست استفاده نمي شود، نسبتا سازگاري بيشتري با پوست دارند و آسيب كمتري به پوست مي رسانند. همچنين استفاده از صابون هاي مايع مناسب كه در آن مواد مرطوب و نرم كننده براي پوست هاي حساس به كار برده مي شود شادابي و طراوت پوست را حفظ مي كند.
بايد توجه داشت كه قيمت اين محصول در بازار نسبت به نوع و كيفيت آن متفاوت است اما مصرف اين مايع با صرفه تر از صابون جامد، هم از لحاظ بهداشتي و هم از لحاظ اقتصادي مي نمايد زيرا يك صابون مايع ۵۰۰ گرمي حدود يكماه در خانواده مصرف مي شود اما صابون جامد در يك هفته به مصرف مي رسد. البته خريد ليتري اين مايع ها از نظر اقتصادي براي خانواده ها با صرفه تر است.

بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو
001450.jpg
001452.jpg
001454.jpg
001446.jpg
001448.jpg

نامه هاي خوانندگان
چرا دارو؟ فقط كافي است صبحانه بخوريد
اگر شما جزو آن عده اي هستيد كه صبح ها با عجله تمام از منزل خارج مي شويد و فرصت خوردن صبحانه را نداريد، بايد بدانيد كه راه پرخطري را انتخاب كرده ايد. راهي كه هم سلا مت تان را مورد تهديد جدي قرار مي دهد و هم هزينه هاي گزاف تهيه دارو و بستري در بيمارستان را به دوش خانواده مي اندازد. مطالعات و پژوهش هاي جديددانشگاه هاروارد نشان مي دهد افرادي كه به خوردن صبحانه عادت دارند در مقايسه با گروهي كه اين كار را نمي كنند، تا پنجاه درصد كمتر دچار اضافه وزن، ديابت و ناراحتي هاي قلبي مي گردند.اين محققين معتقدند احتمالا ً علت اصلي اين امر كنترل كالري بدن است و صبحانه نقش معجزه آسايي در جهت كمك به اين كنترل در طول روز ايفا مي كند.پروفسور لوندا ساندون آردي، عضو مركز پزشكي دانشگاه ساوت وسترن تگزاس مي گويد:« بدن حتي براي هضم و جذب غذا نيز نياز به كالري دارد، به همين دليل پس از خوردن غذا همراه با اين فعل و انفعالا ت مقداري كالري سوزانده مي شود. زماني كه صبح مثلا ً ساعت ۷ از خواب بيدار مي شويم و بدون صرف صبحانه تا ظهر چيزي نمي خوريم، در واقع عمل سوزاندن كالري را ۵ ساعت به تاخير مي اندازيم.»از طرفي تحقيقات گروهي ديگر از پژوهشگران ثابت كرده است افرادي كه صبحانه مي خورند، در طول روز كمتر مايل به خوردن مواد غذايي چرب و يا سرشار از كالري هستند. به عبارتي مصرف قسمت اعظم كالري در همان بخش نخست روز، به اين معناست كه فرد كمتر به خوردن زياد و يا صرف لقمه هاي پراكنده و متعدد در طي شب تمايل خواهد داشت.
چه نوع صبحانه اي؟
انتخاب مواد غذايي سالم و متنوع براي صبحانه نيز خود از اهميت بسياري برخوردار است. پروفسور ساندون در اين مورد ماست كم چربي، آب پرتقال و يا ساير ميوه ها، كره بادام زميني، مغز گردو و بادام، موز، انواع غلا ت و نان سبوس دار را پيشنهاد مي كند.اما اگر واقعا فرصت خوردن صبحانه را نداريد، مي توانيد از شب قبل مقداري از مواد غذايي فوق را آماده كرده و صبح همراه خود ببريد و قبل از شروع كار، چند دقيقه اي را به صرف صبحانه اختصاص دهيد.

بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو
بازارچه خودرو
بازارچه خوراك
بازارچه لوازم خانگي
گوناگون
|  بازارچه خودرو  |  بازارچه خوراك  |  بازارچه لوازم خانگي  |  بازارچه آرايش ، بهداشت و شست و شو  |   گوناگون  |
|   صفحه اول   |   آرشيو   |   چاپ صفحه   |