|
|
|
|
|
|
|
|
شهردار تهران:
كنترل و هدايت تاكسي ها و مسافربرهاي شخصي مكانيزه مي شود
شهردار تهران گفت: با راه اندازي سيستم مكانيزه كنترل و هدايت تاكسي ها در تهران از سال آينده همه كساني كه در اين شهر مسافركشي مي كنند، تحت نظارت اين سيستم قرار مي گيرند.
دكتر محمود احمدي نژاد طي نشستي با مديران و اعضاي تحريريه خبرگزاري مهر افزود: در حال حاضر بخش اعظم حمل و نقل شهري در تهران توسط تاكسي ها و خودروهاي شخصي مسافربر انجام مي شود كه متأسفانه به علت نبود ساماندهي مشخص به صورت پراكنده و نامنظم فعاليت مي كنند، به گونه اي كه بر اساس پژوهش انجام شده ۶۰ درصد وقت رانندگان تاكسي در پرسه به دنبال مسافر تلف مي شود. وي ادامه داد: براي ساماندهي فعاليت ناوگان سواري در تهران در گام اول همه تاكسي ها و خودروهاي مسافربر شخصي شناسايي و سازماندهي مي شوند و هيچ خودرويي بدون اجازه سازمان تاكسيراني حق مسافر كشي نخواهد داشت.
دكتر احمدي نژاد اضافه كرد: در اين سيستم مشخصات همه مسافران، محل سوار و پياده شدن آنها، مدت زمان سفر و كرايه آنها ثبت مي شود و براي مسافران قبض سفر صادر مي شود.
وي گفت: در اين طرح كه مراحل اوليه آن از سال آينده آغاز مي شود و طي سه سال به طور كامل به اجرا در مي آيد خودروهاي مسافربر در تهران تحت نظارت يك سيستم كنترل بي سيمي قرار مي گيرند كه بر اساس آن رانندگان اين خودروها به طور دائم به سيستم مركزي يا منطقه اي متصل هستند و اطلاعات ترافيكي و نيز محل حضور مسافران را با استفاده از اين سيستم دريافت مي كنند.
وي افزود: براي اجراي اين طرح ۱۰۰ مركز كنترل و هزار ايستگاه تاكسي در سطح شهر تهران پيش بيني شده و تاكسي ها و مسافربر هاي شخصي ملزم به سوار و پياده كردن مسافر ها در ايستگاه هاي مشخص شده هستند.
شهردار تهران اضافه كرد: همه مراحل طراحي نرم فزاري و سخت افزاري اين طرح به طور كامل انجام شده و اميدواريم با آغاز اجراي آن از سال آينده بتوانيم طي سه سال آن را به طور كامل در تهران اجرا كنيم و با اين كار ضمن سرعت بخشيدن به فعاليت اين خودروها، كاهش اتلاف وقت مسافران و رانندگان، جلوگيري از استرس و درگيري ميان مسافران و رانندگان از ترافيك ناشي از فعاليت اين خودروها كه بخش زيادي ازجابه جايي شهري را انجام مي دهند جلوگيري كنيم.
قطار هوايي در تهران راه اندازي مي شود
دكتر احمدي نژاد همچنين در مورد راه اندازي قطار هوايي در تهران گفت: لايحه احداث قطار هوايي در تهران از سوي شهرداري آماده شده و براي تصويب نهايي به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه شده و به محض تصويب شوراي شهر عمليات اجرايي آن به سرعت در سال جاري آغاز مي شود.
وي ادامه داد: پروژه قطار شهري تهران يك كار مفصل وحساب شده است وبراي اجراي اين طرح بزرگ، ساعتها كار كارشناسي و مطالعاتي انجام شده به طوري كه لايحه ارائه شده به شوراي شهر يك كتابچه هشت هزار صفحه اي است كه جزئيات كامل و اعتبار مورد نياز، مسيرهاي حركت و ايستگاه هاي آن دقيقا مشخص شده است.
وي اضافه كرد: اجراي اين طرح برخلاف مترو بسيار سريع انجام مي شود، پيش بيني ما اين است كه پس از آغاز عمليات احداث آن در سال جاري، بتوانيم طي يك دوره ۳ تا ۵ ساله، ۱۷ خط اين قطار را به طول ۲۳۸ كيلومتر در تهران به انجام برسانيم.
تغيير ساعت تردد كاري ادارات
شهردار تهران افزود: طرح ديگري كه به منظور كاهش ترافيك در تهران آماده شده، طرح تقسيم ساعتهاي كاري است كه با تقسيم بار ترافيكي در يك تا دو ساعت صبح و بعد از ظهر به ۳ تا ۵/۳ ساعت در ساعات اوج ترافيك، با روان سازي ترافيك از آلودگي هوا نيز در اين مدت كاسته مي شود.
وي اضافه كرد: اين طرح با جزئيات كامل آن از پنج ماه گذشته در هيئت دولت مانده است و منتظر اعلام نظر دولت براي اجراي آن هستيم و در صورت اجراي موفق آن برنامه هايي نيز براي اعمال محدوديت رفت و آمد در تهران آماده شده كه در زمان مناسب اجرا مي شود.
دكتر احمدي نژاد ادامه داد: طرحهاي ديگري نيز در دست بررسي است تا با اطلاع رساني به شهروندان با افزايش كيوسكهاي از من بپرس و نيز توزيع خدمات شهري به همه سطح شهر از تردد زائد و ترافيك ناشي از آن در تهران بكاهيم.
نگرش ارزشي به تبليغات شهري
وي در مورد مناسب سازي تبليغات شهري گفت: موضوع تبليغات شهري تاكنون در اختيار شهرداري تهران نبوده است و شهرداري فقط محل آگهي هاي تبليغاتي را به افراد حقيقي و حقوقي اجاره مي داده است و اين مسئله موجب آشفتگي و پراكندگي تبليغات شهر در تهران شده است.
وي افزود: نگاه صرف اقتصادي از تبليغات با نگاه انساني وارزشي ما سازگار نيست، تبليغات شهري بايد بيانگر احساس و روحيات مردم در مناسبتهاي مختلف باشد و توان ملي و اقتصادي كشور را تبليغ كنند در حالي كه در زمان حاضر تبليغات شهري محل تبليغ كالاهاي غير ايراني و گاه تجملي و زائد است.وي گفت: بخشنامه ساماندهي ونظارت بر تبليغات شهري آماده شده كه از سال آينده با پايان قرارداد هاي تبليغي در سال جاري، ابلاغ مي شود و اميدواريم با اجراي آن وضع تبليغات شهري را در تهران ساماندهي كنيم.
|
|
|
در نشست مديران شهر تهران
لايحه سياست هاي تشويقي براي نوسازي بافت هاي فرسوده تهران بررسي شد
|
|
شهرداران مناطق ۲۱ گانه تهران ، طي نشستي لايحه سياست هاي تشويقي براي نوسازي و بازسازي بافت هاي فرسوده پايتخت را بررسي كردند.
در اين نشست كه ديروز با حضور شهردار، اعضاي شوراي شهر و معاونان شهرداري تهران برگزار شد، شهرداران مناطق ۲۱ گانه تهران ، نظرات مختلف خوددر مورد اين لايحه را كه در شوراي اسلامي شهر تهران مطرح شده است ، بيان كردند.
«تعيين وضعيت نماهاي شيشه اي ، مقاوم سازي بيمارستان ها در برابر زلزله ،افزايش ايستگاه هاي آتش نشاني واستخرهاي يدكي آب در مناطق » از جمله پيشنهادهاي شهرداران مناطق براي پيش بيني در لايحه مقاوم سازي بافت هاي فرسوده تهران بود.
همچنين در اين نشست مقررشد، باتوجه به تجربه هاي تلخ بدست آمده از زلزله اخير شهرستان بم ، بخش ويژه املاك مسكوني موجود در طرح هاي ميراث فرهنگي وهمجوار با اماكن تاريخي در لايحه نوسازي بافت هاي فرسوده تهران گنجانده شود.
به گزارش روابط عمومي شهرداري تهران ، در اين نشست مقرر شد تابا دادن مهلت به سازمان ميراث فرهنگي ، در مدت مشخصي تكليف اين املاك را در شهر تهران و مجاور با بناهاي تاريخي مشخص كند.
شوراي اسلامي شهر تهران در جلسه علني هفته گذشته خود، سه بند نخست لايحه اعمال سياست هاي تشويقي براي نوسازي و بازسازي بافت هاي فرسوده پايتخت را تصويب كرد.
همچنين شهردار تهران گفت كه با پايان يافتن دور اول ديدارهاي هفتگي وملاقات باشهروندان مناطق تهران ، نتايج اين ديدارها را بررسي و اعلام خواهدكرد.
«محمود احمدي نژاد» در جمع معاونان شهرداري تهران ، گفت : بررسي چگونگي رسيدگي به پرونده هاي مردم پس از هر بازديد، اصلاح چرخش كاري در بعضي ازمناطق ، افزايش يا كاهش اختيارات شهرداران ، از جمله مسايلي است كه در موردتمام مناطق اعلام خواهد شد.
|
|
|
|
|
رئيس شوراي شهر تهران:
حل مشكلات تهران منوط به تهيه طرح جامع و تفصيلي است
گروه شهري: رئيس شوراي اسلامي شهر تهران با انتقاد از دولت به دليل آنچه كه «اعمال قدرت نكردن در كنترل شهركهاي اطراف تهران» خواند، تصريح كرد: تبديل يك روستاي ۵۰۰ نفره به شهري ۱۰ هزار نفره، نشانگر شكل گيري حادثه اي وحشتناك و بروز مشكلات جدي در هنگام وقوع بلاياي طبيعي است.
مهندس مهدي چمران در جريان بازديد از خبرگزاري ايسنا، حل مشكلات تهران به صورت ريشه اي و اصولي را منوط به تهيه طرح جامع و تفصيلي دانست و افزود: از آن جا كه تهران از سال ۷۰ دچار بي برنامگي شده و قوي ترين افراد نيز با قرار گرفتن در اين شرايط نمي توانند به نتايج مثبتي برسند، لذا شوراي اسلامي شهر تهران خود را در معرض تنش ها، هيجانات و چالش هاي حاصل از تدوين اين طرحها قرار داده تا تهران از وضعيت فعلي رهايي يابد.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران، با اشاره به رشد روستاها در حريم و اطراف شهر تهران گفت: مسئولان تمام نيروي خود را معطوف به گسترش نيافتن تهران كرده اند؛ در حالي كه شهرهاي اطراف تهران شبانه روزي در حال گسترش هستند.
به اعتقاد وي، وجود دهها بنگاه معاملات ملكي در يكي از خيابانهاي شهركهاي اطراف تهران، نشانگر وجود ساخت و ساز هايي در مقياس گسترده و بدون رعايت ضابطه و اصول شهرسازي و معماري است.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران، با اشاره به تدوين نقشه هاي حريم شهر تهران بيان كرد: مديريت واحد شهري تنها توانايي حفظ حريمهاي شهر را دارد و در اين زمينه هم اكنون طرحهاي مورد نياز را در دست بررسي و تصويب قرار داده است.
چمران تهيه همزمان طرحهاي جامع و تفصيلي را باعث منعطف شدن طرح جامع دانست و بيان كرد: مديريت شهري نيز تا تهيه و تصويب اين دو طرح، طرح هاي تفصيلي مناطق فرسوده و داراي اولويت را در كميسيون ماده ۵ و يا شوراي عالي شهرسازي تصويب كرده و به اجرا مي گذارد.
|
|
|
كاهش ۱۶ درصدي تخلفات رانندگي
سرتيپ محسن انصاري معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در گفتگو با واحد مركزي خبر گفت: كاهش ۱۶درصدي تخلفات از آغاز اجراي طرح جديد، كاهش صدور قبض جريمه را از سوي ماموران راهنمايي و رانندگي در پي داشته است.
وي افزود: همچنين براساس آمار موجود طي يك ماه اجراي اين طرح ميزان تصادفات در كشور در مقايسه با ماه قبل از اجرا با ۶/۸درصد كاهش همراه بوده است.
|
|
|
توسط شهرداري انجام مي شود
ساماندهي محلات شمال شرق تهران
گروه شهري: شهردار منطقه ۴ تهران گفت: در راستاي مديريت پساماند ها و ساماندهي شبكه جمع آوري زباله، طرح بهسامان محيط شهري در ۱۰ محله شمال شرق تهران اجرا مي شود.
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه چهار تهران، مهندس حسن كريميان ديروز اعلام كرد: با توجه به گستردگي جغرافياي منطقه ۴ كه حدود ۱/۰ از كل تهران را شامل مي شود و نيز جمعيت ساكن در آن كه بالغ بر يك ميليون نفر مي باشد طرح بهسامان محيط شهري به طور آزمايشي در ۱۰ محله از ۱۰ ناحيه منطقه اجرا مي شود.
وي افزود: به منظور تحقق اهداف اين طرح، افزون بر شهروندان تشكل هاي مردمي و صاحبان صنوف، آموزش و پرورش و شهرداران طرح شهردار مدرسه، مديران مجتمع هاي مسكوني، هيات امناء مساجد در اين اقدام سازنده با مديريت شهرداري مشاركت و همكاري مي كنند.
كريميان گفت: در فاز نخست طرح بهسامان محيط شهري، تلاش مي شود مساله جمع آوري زباله شهري، ساماندهي شده و از رهگذر آگاه سازي عمومي، عمل به توصيه شهرداري مبني بر خروج به هنگام زباله به خارج از محيط زندگي و اشتغال از سوي شهروندان به يك رفتار و خرده فرهنگ تبديل شود.
وي تصريح كرد: طرح بهسامان محيط شهري پس ازدستيابي به نتايج دوره آزمايشي، به تدريج در محلات ۲۶ گانه محدوده شهرداري منطقه چهاراجرا مي شود.
شهردار منطقه چهار تهران در ادامه افزود ساماندهي مبلمان شهري و زيباسازي سيماي شهري و ارتقاء كمي و كيفي و در عين حال افزايش سرانه خدمات شهري و فضاي فرهنگي و اجتماعي از ديگر اموري است كه در مرحله بعدي طرح بهسامان محيط شهري شمال شرق تهران اجرا مي شود.
|
|
|
انتصاب شهردار منطقه ۶ تهران
دكتر احمدي نژاد- شهردار تهران با صدور حكمي مهندس فرجي را به عنوان شهردار منطقه ۶ تهران منصوب كرد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه ۶ تهران، در بخشي از اين حكم آمده است: استفاده از نيروهاي متعهد و كاردان و بكارگيري تمامي امكانات بالقوه و بالفعل و دقت، سرعت و انضباط كاري پشتوانه حركت پرشتاب شما در ساماندهي مطلوب فضاهاي شهري و توسعه پايدار و همه جانبه آن خواهد بود.
|
|
|