|
|
|
|
|
|
|
|
|
مقام معظم رهبري:
كساني كه با شادكردن دشمن بر طبل تعطيلي
انتخابات كوبيدند در رفتار خود تأمل كنند
* هر قدر حضور مردم در انتخابات بيشتر شود مجلس قوي تري تشكيل مي شود
* تدين، كارآمدي، دلسوزي و شجاعت چهار شرط اصلي كانديداي شايسته است
* نمايندگان ملت بايد دلسوز مردم به خصوص طبقات محروم باشند
* مسئولان بايد قدر پديده حضور گسترده و فراگير ملت در راهپيمايي ۲۲ بهمن را بدانند
|
|
تهران- خبرگزاري جمهوري اسلامي: رهبر معظم انقلاب اسلامي ديروز در اجتماع عظيم نمازگزاران تهراني با تشكرصميمانه از ملت بزرگ ايران به علت حضور پر شور، با شكوه و وحدت بخش درراهپيمايي بيست و دوم بهمن تأكيد كردند: جمعه آينده نيز ملت بر اساس «مصالح خود و كشور و نظام » به پاي صندوق هاي رأي مي رود و در انتخاباتي با شكوه ، نمايندگان شايسته خويش را به مجلس مي فرستد و اميدهاي دشمنان را براي برگزاري انتخاباتي سرد و بي روح بار ديگر نقش بر آب مي كند.
حضرت آيت الله خامنه اي در خطبه دوم نماز، انتخابات مجلس هفتم رابسيار مهم خواندند و با اشاره به توجه خاص دوستان و دشمنان انقلاب و ايران به اين انتخابات افزودند: هر ايراني غيور و علاقمند به «عزت ايران و آباداني كشور و سرنوشت ملت » بايد براي انتخابات كار كند تا مجلسي قوي و آبرومند تشكيل شود.
ايشان در تبيين اهميت انتخابات مجلس هفتم خاطرنشان كردند، شركت درانتخابات بارزترين مظهر حضور مردم در صحنه و پشتوانه عظيم انقلاب و كشوراست و مي تواند همچون سنگري مستحكم سرنوشت ملت و كشور را از هر آسيبي مصون سازد و دشمنان را از تعرض و گستاخي باز دارد.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به ناكامي پي در پي دشمنان در بيست و پنج سال اخير افزودند: تنها راه باقيمانده براي دشمنان جدا كردن مردم ازنظام و مسئولان است به همين علت مراكز قدرت جهاني به روز اول اسفند چشم دوخته اند تا اگر مردم در انتخابات حضور گسترده اي نيافتند با تبليغ و القاي جدايي مردم از نظام راه را براي دخالت ها و سلطه طلبي هاي خود در ايران هموار كنند، اما ملت به آنها نشان خواهد داد كه همچون گذشته محكم و استوار در دفاع از مصالح و اهداف و آرمان هاي نظام و كشور ايستاده است .
حضرت آيت الله خامنه اي مجلس هفتم را تعيين كننده سرنوشت چهار سال آينده كشور برشمردند و افزودند: مجلس با قانونگذاري راه حركت عمومي كشور و دستگاه ها را مشخص مي سازد و در واقع سرنوشت كشور و ملت را رقم مي زند به همين علت شركت مردم در انتخابات به معناي دخالت در سرنوشت خودشان وسرنوشت كشور است و اهميت فراواني دارد.
ايشان نظارت مجلس بر عملكرد دولت و دستگاه ها را از ديگر علل اهميت مجلس خواندند و افزودند: مجلس مي تواند با نظارت صحيح جلوي هر گونه حركت غلط يا فساد را سد كند و هر قدر حضور مردم در انتخابات بيشتر شود طبعا مجلسي قوي تر تشكيل مي شود، بنابراين حضور مردم در پاي صندوق هاي راي از اين زاويه نيز مهم است .
رهبر معظم انقلاب اسلامي خاطر نشان كردند: مجلس هفتم از زاويه چشم انداز بيست ساله كشور هم اهميت خاصي مي يابد چرا كه اولين گام عملي در اجراي اين چشم انداز و افق روشن آينده كشور در مجلس هفتم برداشته خواهدشد و همين مسئله انتخابات جمعه آينده را داراي اهميت بيشتري مي سازد.
رهبر معظم انقلاب به سخنان دو روز قبل برخي نمايندگان مجلس آمريكا در مخالفت با برگزاري انتخابات مجلس اشاره كردند و افزودند: دشمنان ايران از آمريكا به ملت ايران هشدار مي دهند كه در انتخابات شركت نكنند و اين مسئله دليل واضحي است كه دشمنان اسلام وايران خواهان برگزاري انتخابات اول اسفند نيستند و تلاش مي كنند آن را از رونق بياندازند.
حضرت آيت الله خامنه اي دخالتهاي برخي مجالس اروپايي را هم در انتخابات ايران ، كاري وقيحانه خواندند وخاطرنشان كردند: اينگونه كشورها بدانند تا وقتي اين رفتارها در مرحله حرف است براي ما اهميتي ندارد، اما اگر قرارشود به دخالت در امور داخلي ايران بيانجامد ملت ايران تودهني محكمي به همه آنها خواهد زد.
رهبر معظم انقلاب اسلامي با تشكر از مسئولان ودستگاههايي كه تاكنون به وظايفشان در مسئله انتخابات عمل كرده اند افزودند: برخي دستگاهها ومسئولان از يكديگر گلايه هايي دارند، كه گاه بزرگ هم مي شود، اما اكنون وقت شكوه و گلايه نيست و بايد به مصلحت كشور و ملت فكر كرد و ديگر وظايفي را كه براي برگزاري انتخابات بر دوش مسئولان ودستگاهها قرار دارد بخوبي انجام داد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به رفتار صحيح مردم در مقابل برخي كارهايي كه در يكي دوماه اخير در داخل صورت گرفت و دشمنان ملت را شادكرد، افزودند: آفرين بر ملتي كه آگاه و هوشيار وظايف خود را در قبال اينگونه حركات شناخت و بخوبي انجام داد.
ايشان خاطر نشان كردند: امام راحل عظيم الشان مي فرمود هرگاه دشمن ازشما تعريف كرد ببينيد كجاي كارتان اشتباه بوده است و اكنون هم كساني كه دشمن را در ماههاي اخير شاد كردند و بر طبل تعطيلي انتخابات كوبيدند بايددر رفتار ناصحيح خود تأمل كنند.
رهبر معظم انقلاب افزودند: امروز هم كساني كه در ميان ملت منزوي هستند در گوشه و كنار، همان حرفها را مي زنند و مي گويند مردم نبايد در انتخابات شركت كنند و يا اينكه «ما» در انتخابات شركت نمي كنيم اما اين حرفها ،غلط است و مردم به آن توجهي نمي كنند.
حضرت آيت الله خامنه اي با ابراز تاسف از بي توجهي برخي عناصر و افراد صاحب قلم و تريبون به اهميت انتخابات مجلس افزودند برخي افراد با گفتار يا رفتار خود مردم را از حضور در انتخابات دلسرد مي كنند كه اينكار نتيجه بي توجهي و غفلت است .
رهبر معظم انقلاب يادآوري كردند: مسئولان اصلي كشور، بسياري از نمايندگان مجلس و مسئولان ديگر دستگاهها، علاقمند به اسلام و نظام و دلسوز مردمند بنابراين در مورد كارهايي كه دشمن را شاد كرده است نبايد اذهان عمومي به سراغ اين افراد برود، چرا كه اينگونه رفتارها را جمع هاي كوچكي انجام مي دهند كه ممكن است هر جايي باشند.
رهبر معظم انقلاب با انتقاد از كساني كه مي گويند اگر فلان كار نشود اسلام از دست مي رود، خاطرنشان كردند كساني هم هستند كه مي گويند اگر اوضاع فلان جور نشود، جمهوريت از بين مي رود اما هر دوي اين حرفها غلط است ، چرا كه جمهوريت ما از اسلام گرفته شده نه از جاي ديگر ضمن اينكه اسلام به ما اجازه نمي دهد مردم سالاري نداشته باشيم .ايشان تأكيد كردند: خدا و مردم در نظام اسلامي در طول هم قرار دارند و اين ملت با تأكيد بر قانون اساسي توانسته است اسلاميت و جمهوريت نظام را تضمين كند.حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به لزوم توجه به معيارها در انتخاب نامزدهاي شايسته افزودند: تدين ، كارآمدي ، دلسوزي و شجاعت ، چهار شرط اصلي انتخاب كانديداهاي مناسب و شايسته است كه مي توان با شناخت فردي و يا مراجعه به افراد امين ، اينگونه كانديداها را شناخت و به آنها راي داد تا مجلسي قوي و متكي بر آراي مردم تشكيل شود و وظايف سنگيني را كه بر عهده دارد انجام دهد.
رهبر معظم انقلاب در همين زمينه افزودند: نمايندگان ملت ضمن متدين بودن و كارآمدي بايد دلسوز مردم بخصوص طبقات محروم باشند و خود را وامدار پول و قدرت نكنند و با شجاعت و پايداري در برابر دشمنان ملت به وظايف سنگين خود عمل كنند.ايشان صيانت از آراي مردم را وظيفه سنگين دستگاههاي مسئول خواندند و افزودند: مسئولان همه تلاش خود را بكار گيرند تا انتخاباتي سالم برگزار شود و آراي مردم كاملا حفظ شود.حضرت آيت الله خامنه اي همچنين نامزدهاي نمايندگي مجلس هفتم را به پرهيز از اسراف در تبليغات توصيه كردند و افزودند: كانديداها در تبليغاتشان ، حرفهاي واقعي بزنند و عقايد واقعي خود را بيان كنند تا مردم نيز با شناخت صحيح و در كمال آزادي ، نامزدهاي مورد نظر خود را انتخاب كنند و مجلسي در شان ملت ممتاز ايران تشكيل شود.
حضرت آيت الله خامنه اي درخطبه اول نماز حضور گسترده و فراگير ملت در راهپيمايي ۲۲ بهمن را يك پديده بي نظير در دنيا برشمردند و خاطرنشان كردند:مسئولان بايد قدر اين پديده عظيم را بدانند و با خدمت گزاري به ملت به حضورتعيين كننده آنها در صحنه هاي مختلف پاسخ مناسبي بدهند.مقام معظم رهبري با اشاره به حضور پرشور و نشاط نسل جوان در كنار نسل انقلاب در راهپيمايي ۲۲ بهمن افزودند: حضور همه قشرهاي مردم درراهپيمايي سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي آگاهي و هوشياري ملت و علاقه مندي و دلبستگي آنها به انقلاب ، نظام و امام راحل (ره ) را بار ديگر اثبات كرد و اين حضور براي كشور و نظام مصونيت ساز است .
رهبر معظم انقلاب اسلامي دربيان علل شكل گيري انقلاب اسلامي وتاثير آن درجهان بخصوص دنياي اسلام ، از استقلال ، آزادي و خودباوري و پيشرفت به عنوان چهار ركن اساسي انقلاب اسلامي ياد و تأكيد كردند: انقلاب اسلامي ملت ، دولت و كشور ايران را مستقل كرد و امروز هيچ قدرتي در دنيا نمي تواند در مسائل كشور اعمال نفوذ نمايد و تمام تصميم ها براساس مصالح ملت است .
ايشان با اشاره به آزادي موجود در كشور به ويژه آزادي فكر و بيان ، يكي از موارد مهم آزادي را، آزادي ملت براي انتخاب مسئولان بيان كردند و افزودند: ملت ايران در چهارچوب قانون خود، آزاد است تا مسئولان كشور را براساس راي و نظر خود انتخاب نمايد كه اگر از عملكرد مسئولان راضي باشد،انتخاب آنها را ادامه مي دهد و چنانچه رضايت نداشته باشد، انتخاب خود راتغيير خواهد داد.
حضرت آيت الله خامنه اي ، خودباوري را از جمله بركات انقلاب اسلامي و درسهاي امام بزرگوار دانستند و با اشاره به پيشرفتهايي كه در عرصه هاي مختلف علمي در ۲۵ سال گذشته بدست آمده ، افزودند: البته هنوز راه زيادي تا رسيدن به اهداف عاليه انقلاب باقي مانده ولي آنچه كه در طول سالهاي گذشته انجام گرفته تحسين برانگيز مي باشد.
ايشان خاطر نشان كردند: همه دستاوردهاي انقلاب بويژه چهار ركن اساسي آن ، از بركات و موهبت اسلام است و افرادي كه با اسلام و احكام آن مخالفت مي كنند در واقع به كشور و ملت ضربه مي زنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامي با تأكيد براينكه نظام اسلامي و مسئولان آن هيچگاه به دنبال دشمن تراشي نبوده اند، يكي از علل اصلي دشمني ، دشمنان را برچيده شدن بساط غارت و چپاول قدرتهاي سلطه طلب در ايران دانستند و خاطرنشان كردند: احياي روح اميد در ميان ملتهاي مسلمان و جهان عرب بواسطه پيروزي انقلاب اسلامي از ديگر علل دشمني با نظام اسلامي ايران است .رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به روشهاي مختلف دشمني سلطه طلبان جهاني با انقلاب اسلامي ، تبليغ نقض حقوق بشر و نبودن دموكراسي در ايران را از جمله اين روشها دانستند و خاطر نشان كردند: كم اهميت جلوه دادن و تحقير دستاورد بزرگ ملت ايران يعني مردم سالاري ديني از روشهايي است كه دشمن همواره تلاش دارد با استفاده از آن با انقلاب اسلامي مردم ايران مقابله كند.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأكيد بر اينكه ملت ايران به مردم سالاري ديني و جمهوري اسلامي بعنوان دستاورد بزرگ انقلاب اسلامي ، افتخار مي كند، افزودند: امروز در آمريكا كه مدعي دموكراسي است ، رئيس جمهور اين كشوربا كمتر از ۲۵ درصد آراء و با راي دادگاه ، بر مردم حكومت مي كند و دولت آمريكا با شعار دموكراسي از ديكتاتورترين رژيم ها حمايت مي نمايد كه اين نتيجه همراه نبودن دموكراسي با دين و معنويت است .مقام معظم رهبري تنها راه مقابله با دشمني ها و بي اثر كردن آنها را ايستادگي ملت ، تمسك به آرمانها و اصول انقلاب و حضور در صحنه دانستند و تصريح كردند: مسئولان نيز بايد با كارآمدي ، هوشياري و تلاش عالمانه و دلسوزانه در جهت قوتي تر شدن روزبروز ملت ايران و حل مشكلات حركت نمايند.
|
|
|
خاتمي: تصميم قطعي ملت پيمودن راه امام خميني است
سيدمحمد خاتمي در مراسم بيست و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، در ميدان آزادي گفت: اگر عرصه بر مردم تنگ شود، هم به ملت و نظام جفا شده و هم خسارات بسياري به بار خواهد آمد.
رئيس جمهوري تصريح كرد: ملت ايران تصميم قطعي خود را به پيمودن راه امام خميني(ره) گرفته است.
وي، افزود: ما براساس پيماني كه با خدا و مردم بسته ايم، بايد مردم را در اين راه همراهي كنيم.
خاتمي، وعده داد كه بزودي درباره انتخابات صحبت هايي خواهد كرد.
سيد محمد خاتمي ، دربخش ديگري از سخنانش در ميدان آزادي تهران ، با بيان اينكه «در آغاز ربع دوم انقلاب اسلامي ، ما بر سر يك سه راهي قرار داريم »، گفت : يك راه مي خواهد آزموده را بيازمايد.
وي افزود: معتقدان به اين راه ، تصور مي كنند، بدون اعتنا به اعتقادديني و فرهنگ و هويت ملي مردم مي توانند از غرب كه تاريخي كاملا متفاوت باما داشته است ، الگو بگيرند.
آقاي خاتمي افزود: تصور اينكه بتوان عين آن نظامها را تكرار كرد،يك تصور باطل است .
وي خاطرنشان كرد: اين راه مي خواهد از غرب الگو بگيرد و پيشنهاد حذف دين از حيات اجتماعي را مي دهد و ادعا مي كند كه هر حركت و اعتراضي كه درجامعه ما است ، اعتراض به اصل نظام است و اينگونه وانمود مي كند كه اختلافهاو اعتراضها به اصل نظام اسلامي و دستاوردهاي انقلاب اسلامي است .
رئيس جمهوري ، با اظهار اين مطلب كه «راه دوم ، راه تفريط است »، گفت : طرفداران اين راه نه زمان را مي شناسند و نه مطالبات مردم را درك مي كنند و نه براي راي مردم ، حقي قائلند و خواستار قيموميت بر مردم به جاي خدمت به مردم هستند.
اين در حالي است كه امام فرمودند، «به من خدمتگزار بگوييد بهتر است تا بگوييد رهبر»، مقام معظم رهبري نيز مي گويدكه «ما افتخار مي كنيم كه خدمتگزار ملت شريف هستيم» و دولت جمهوري اسلامي ايران نيز خود را دولت خدمتگزار مي داند و مجلس شوراي اسلامي نيز خانه ملت نام گرفته است .
خاتمي گفت : راه سوم ، راه جمهوري اسلامي به معناي واقعي كلمه است . وي افزود: انقلاب ما حاصل جمهوري اسلامي بود و جمهوري است ، چون در آن راي و نظر مردم و حق و حرمت آنان حق است . اسلامي است ، زيرا بايد با اجتهاد پويا و مستحكم ، احكام پاسخگوي زمان را حاكم كند و بر پايه دين و اسلام ، حق و حرمت مردم را به رسميت بشناسد.
وي خاطرنشان كرد: راه سوم اين است كه در اين سالها به نام «اصلاحات» مطرح شد و تجلي آن در «دوم خرداد» بود.
رئيس جمهوري در ادامه سخنان خود به مناسبت سالروز پيروزي انقلاب اسلامي ، گفت : فهرست بلند و بالايي از خدمات و دستاوردهاي تحول آفرين انقلاب اسلامي ، در عرصه هاي اقتصادي ، فرهنگي ، نظامي و سياسي و بين المللي ، وجوددارد.
آقاي خاتمي ، با بيان اينكه جنگ تحميلي يكي از پيروزيهاي بزرگ مابود، افزود: دستاوردهاي علمي و اجتماعي ما كم نيست ، اما روح انقلاب دركالبد جمهوري اسلامي تجلي يافته است .
رئيس جمهوري تأكيد كرد: جمهوري اسلامي خواستار نظامي آزاد و انسان مدارو در عين حال سازگار با هويت ديني و تاريخي و فرهنگي ملت مسلمان است ودر چنين فضايي شعار دفاع از مردمسالاري برپايه دين مي دهد.
رئيس جمهوري با بيان اينكه «دستاوردهاي ۲۵ ساله جامعه ما اندك نيست و خدمتگزاران غيور و فداكار اين ملت در همه دوره ها خدمت كرده اند»، اظهارداشت : بخصوص بايد در مقابل مجاهدت اين ملت كه در جنگ تحميلي ، پيش ازانقلاب و پس از انقلاب ، در برابر مبارزه با موج شوم تروريسم و در برابرفشارهاي نظامي و سياسي و تبليغاتي دشمن مقاومت كرده اند، سرتعظيم فرودآورد.
وي افزود: دستاوردها زياد است ، اما تهديد و خطر هم كم نيست .
آقاي خاتمي با تبريك عيد سعيد غدير و طلوع آفتاب پيروزي انقلاب اسلامي افزود: اكنون از حماسه بزرگ پيروزي انقلاب اسلامي كه سراسر ايران رافرا گرفت ، ربع قرن گذشت .
وي تصريح كرد همين ميداني كه امروز شاهد حضور چشمگير شماست پيش ازپيروزي انقلاب اسلامي شاهد حضور چشمگير مردمي بود كه بر پايه اسلام ، استقلال و آزادي را فرياد مي زدند.
رئيس جمهوري گفت : انقلاب اسلامي ايران درحالي پيروز شد كه غرب با داعيه آزادي ، با مشكلات فراواني روبه رو بود و نه تنها آزادي همه جانبه در اين كشورها تحقق نيافته بود، بلكه غرب از تامين عدالت كه خواست مهم بشريت است ، نيز عاجز
مانده بود.
|
|
|
راهپيمايان ۲۲ بهمن:
در انتخابات حماسه مي آفرينيم
|
|
جشن هاي بزرگداشت بيست و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، چهارشنبه گذشته در سراسر ايران و بسياري از كشورهاي جهان برگزار شد.شهروندان تهراني، مانند مردم ديگر شهرهاي ايران در پايان راهپيمايي ۲۲ بهمن كه همانند سال هاي گذشته با صلابت ويژه اين روز و حضور بسيار گسترده و شكوهمند مردم برگزار شد با صدور قطعنامه اي اعلام كردند در اول اسفند (انتخابات مجلس) حماسه اي ديگر خواهند آفريد.
در اين قطعنامه آمده است:
ملت آگاه ايران پيرو تدبيرحكيمانه رهبر فرزانه انقلاب و همراهي صميمانه و قابل تقدير روساي قواي مجريه و مقننه و شوراي نگهبان در جهت برگزاري انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي ، در اول اسفند ماه همدل و همزبان به استقبال خلق حماسه اي ديگر خواهند رفت .
همچنين در اين قطعنامه آمده است ملت ايران ضمن انتظار از همه مسئولين اجرايي و نظارتي انتخابات براي عمل به وظايف قانوني خويش در برگزاري انتخاباتي قانونمند، آزاد، سالم و پرشور، هرگونه كوتاهي در اداي اين وظيفه سنگين را خيانتي به مردم و جرمي نابخشودني دانسته و با صلابت و قاطعيت از حقوق قانوني و ملي خويش دفاع خواهند كرد.
راهپيمايان ضمن تجديد بيعت با آرمان هاي انقلاب ، از مواضع مسئولان كشوردر برخورد با تهديدات خارجي تقدير كردند، و متعهد شدند تا آخرين قطره خون جمهوري اسلامي ايران را پاس داشته و با تبعيت كامل از ولي امر مسلمين حضرت آيت الله خامنه اي ، همه توش و توان مومنانه خود را در راه تحقق آرمان هاي انقلاب و دفاع از ارزش هاي نظام به كار گيرند.
|
|
|
قطعنامه مداخله جويانه پارلمان اروپا درباره ايران
ايرنا: پارلمان اروپا در نشست پنجشنبه خود در استراسبورگ در مداخله اي آشكار در امور داخلي ايران ، انتخابات اول اسفند مجلس شوراي اسلامي را غيرقانوني اعلام كرد.
به گزارش شبكه هاي راديو و تلويزيوني اين موضعگيري در قطعنامه پاياني جلسه پارلمان اروپا گنجانده شده است .
پارلمان اروپا كه در ساختارهاي جامعه اروپا نقشي تشريفاتي دارد در اين قطعنامه مشخص نكرد ملاك خود از قانوني بودن انتخابات مبتني بر كدام قانون است .
در اين قطعنامه با اشاره به رد صلاحيت تعدادي از نامزدهاي اصلاح طلب آمده است : پارلمان اروپا با عنايت به رد صلاحيت نامزدهاي اصلاح طلب اين چنين برداشت مي كند كه نهادهاي انتصابي قوي تر از نهادهاي انتخابي و قانوني مي باشند كه اين يك آسيب جدي براي دمكراسي است .بر اساس اين قطعنامه ، اين وضعيت روابط و روند مذاكرات انتقادي اروپا با ايران را محدود مي سازد.
پارلمان اروپا قبلاً نيز با دخالت آشكار در امور داخلي ايران ، از گروهك منافقين حمايت كرده بود.
|
|
|
كوتاه از سياست ايران
مسئوليت مشترك ايران و واتيكان
كمال خرازي وزير امور خارجه ايران بعد از شركت در آيين بزرگداشت پنجاهمين سال برقراري روابط ديپلماتيك تهران با واتيكان، گفت: ايران و واتيكان از مسئوليت مشتركي در طرح مسائل معنوي براي جهان برخوردارند.
مصر امروز
مصر ۲۵ سال گذشته نيست
مصر امروز، مصر ۲۵ سال گذشته نيست، همان طور كه خاورميانه امروز ديگر شرايط گذشته خود را ندارد.
غلامعلي حداد عادل، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه جلسه مطبوعاتي ائتلاف آبادگران ايران اسلامي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين
مطلب كه در جهت مقاصد والاي امام (ره) مي توانيم در روابط سياسي مان با مصر تجديدنظر كنيم، خاطر نشان كرد: اين مساله (روابط با مصر) به همان اندازه كه به واقع بيني مسئولان سياسي ايران بستگي دارد به واقع بيني مسئولان مصر هم بستگي دارد.
حداد عادل با رد هر گونه ارتباط با آمريكا درباره از سرگيري روابط ديپلماتيك ايران با مصر افزود: ما از همبستگي با همه كشورهاي اسلامي استقبال مي كنيم.
ران آراد ، ايران نيست
به گزارش ( ايسنا ) مصطفي ديراني ، از چهره هاي برجسته حزب الله لبنان كه اخيرا از زندانهاي رژيم صهيونيستي آزاد شده در گفتگو با روزنامه الرياض چاپ عربستان اظهار داشت: اخبار انتشار يافته مبني بر اينكه ران آراد ، خلبان مفقود شده اسرائيلي (صهيونيست ) در دست ايران است صحت ندارد ؛ زيرا تحقيقات و بررسي هاي انجام شده نشان داده است كه وي نزد ايران نيست .
از سوي ديگر روزنامه الرياض به نقل از منابعي كه نامي از آنها نبرد ادعا كرد : چهار ديپلمات ايراني به منطقه كرنتينا منتقل
شده اند.
|
|
|
راهپيمايي جمعي از نمازگزاران تهراني
ايرنا: جمعي از نمازگزاران پس از اقامه نماز جمعه ديروز تهران، طي راهپيمايي خواستار حضور گسترده مردم در انتخابات اول اسفند شدند.
نمازگزاران با در دست داشتن پارچه و دست نوشته هايي با مضامين، «انتخاب آزاد، حق ماست»، «تودهني بزرگ به گردن كلفتان در اول اسفند» و « ميزان راي ملت است » خواستار حضور يك پارچه و پرشور مردم در انتخابات اول اسفند شدند.
اين افراد با سردادن شعارهاي «الله اكبر خامنه اي رهبر» و «نه شرقي نه غربي جمهوري اسلامي» حمايت خود را از موضع گيري هاي مسئولان كشور در قبال تهديدات خارجي و داخلي اعلام كردند.
نمازگزاران همچنين با محكوم كردن سخنان اخير «بوش» رئيس جمهوري آمريكا پرچم اين كشور را به آتش كشيدند.
راهپيمايان تهراني در پايان با قرائت قطعنامه اي، از مردم ايران براي خلق حماسه اي ديگر در اول اسفند ماه در پاي صندوق هاي راي دعوت كردند.
در بخشي از اين قطعنامه، نمازگزاران با بيان اينكه «حملات بوش» به ايران نشان از كم خردي او دارد»، اعلام كردند: «وقتي كه يك ملت با اتحاد و همدلي در برابر هجوم بيگانگان موضع مي گيرد، تكرار ادعاهاي بوش، نشان از ضعف قدرت او دارد.»
راهپيمايان همچنين از نامزدهاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي خواستار تبليغات سالم و سازنده شدند.
|
|
|
صف آرايي ۳ ائتلاف انتخاباتي در تهران
درحالي كه دو روز از آغاز تبليغات انتخاباتي مجلس هفتم مي گذرد، سه ائتلاف عمده در تهران فهرست نامزدهاي خود را منتشر كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، نامزدهاي اين سه ائتلاف به شرح زير است:
ائتلاف آبادگران ايران اسلامي
غلامعلي حداد عادل، احمد توكلي، فاطمه آليا، سعيد ابوطالب، احمد احمدي، عباسعلي اختري، لاله افتخاري، عماد افروغ، الهام امين زاده، اميررضا خادم، محمد خوش چهره، داوود دانش جعفري، فاطمه رهبر، سيدعلي رياض، عليرضا زاكاني، پرويز سروري، حسين شيخ الاسلام، سيدمهدي طباطبايي، علي عباسپور تهراني، حسين فدايي، نفيسه فياض بخش، حميد رضا كاتوزيان، زينب كدخدا، مهدي كوچك زاده، منوچهر متكي، غلامرضا مصباحي مقدم، حسين مظفر، سيدفضل الله موسوي، الياس نادران و حسين نجابت.
ائتلاف براي ايران
فهرست «ائتلاف براي ايران» متشكل از هشت گروه مجمع روحانيون مبارز، مجمع نيروهاي خط امام، مجمع اسلامي بانوان، حزب كارگزاران سازندگي، حزب اسلامي كار، حزب همبستگي، انجمن اسلامي مهندسان و خانه كارگر به شرح زير است.
مهدي كروبي، مجيد انصاري، رسول منتجب نيا، سيدمحمود دعايي، محمد اشرفي اصفهاني، محمدرضا عباسي فرد، الياس حضرتي، علي هاشمي، عليرضا محجوب، علي توكلي يركي، جمشيد اوشال، عبداله نوروزي، مجيد قاسمي، عباس جعفر علي جاسبي، حسين ميرمحمد صادقي، شهريار اسلامي تبار، ابوالفضل حسن بيگي، كرامت الله ترابي، محمدرضا نجفي منش، محمد ميرزابيگي، سيدمهدي منوچهري، جميله كديور، سهيلا جلودار زاده، خديجه سفري، اختر درخشنده، الهه راستگو.
ائتلاف خدمتگزاران مستقل ايران اسلامي
عماد افروغ، اميرعلي اميري، حسن بلخاري، محمد خوش چهره، عبدالحسين كنعاني مقدم، حسين مظفر، الياس نادران، كاظم نجفي علمي، عليرضا علي احمدي، ابوالفضل حسن بيگي، محسن وفا مهر، محمد ابراهيم ياوري، رضا روستاآزاد، محمدرضا عباسي فرد، مجيد قاسمي، حميد رضايي قلعه، غلامعلي دهقاني هراتي، حسن غفوري فرد، محمدمهدي مظاهري تهراني، محمد متوليان، محمد هاشم رهبري، مسلم ميرزاپور و خانمها مهري سويزي، الهام افتخاري، الهام امين زاده و فاطمه بروجردي كريمي و زهرا پيشگاهي فرد.
گر چه گمانه زني هايي در مورد اسامي كانديداهاي
گروه هاي ديگري كه براي انتخابات فهرست ارائه خواهند كرد وجود دارد ليكن پس از آغاز وقت قانوني تبليغات هنوز به صورت رسمي فهرست ديگري ارايه نشده است. در شماره هاي بعدي فهرست ديگر گروهها نيز منتشر خواهد شد.
|
|
|
تا انتخابات
رونق تبليغات انتخاباتي در تهران
همزمان با دومين روز از تبليغات رسمي احزاب ، گروه هاو نامزدهاي انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي ، محل برگزاري نمازجمعه تهران ، غرق در آثار ونوشته هاي تبليغات انتخاباتي شد.
به گزارش ايرنا از دانشگاه تهران ، با توجه به اقامه نماز جمعه اين هفته تهران به امامت رهبر معظم انقلاب و حضور گسترده شهروندان تهراني ، تقريبا تمامي نامزدهاي انتخاباتي مجلس شوراي اسلامي در حوزه انتخاباتي تهران از اين فرصت براي انجام تبليغات خود سود بردند.
سطح خيابان هاي انقلاب ، كارگر، وليعصر(عج )، بلواركشاورز و معابر منتهي به دانشگاه تهران مملو از تراكت ، پوستر، زندگي نامه و برنامه هاي چاپ شده نامزدهاي انتخاباتي بود.
مي آيم، رأي هم مي دهم
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: در انتخابات مجلس هفتم شركت مي كنم و رأي هم مي دهم.
حجت الاسلام والمسلمين مهدي كروبي، در گفت و گو با ايلنا، درخصوص شركت در انتخابات مجلس هفتم خاطرنشان كرد: در اين دوره از انتخابات مجلس هفتم شركت مي كنم.
وي درباره نحوه شركت خود در انتخابات، گفت: بنا بر وظيفه خود و طبق فرمايشات امام خميني(ره) شركت مي كنم و رأي نيز مي دهم.
اطلاعيه ستاد انتخابات كشور
ستاد انتخابات كشور با توجه به آغاز تبليغات داوطلبان انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي در سراسر كشور، نكاتي را در خصوص تبليغات احزاب، گروهها و افراد متذكر شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، متن اطلاعيه ستاد انتخابات كشور به شرح زير است:
« به آگاهي هم ميهنان عزيز، به ويژه نامزدهاي هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي و طرفداران آنان مي رساند كه در هنگام تبليغات لازم است نكات زير را مراعات نمايند:
۱- احزاب و گروهها به استناد ماده ۴۶ آيين نامه اجرايي قانون انتخابات مي توانند با نصب پلاكارد بدون ذكر اسامي نامزدها صرفا در جهت تشويق و ترغيب شركت آحاد مردم در انتخابات تبليغ نمايند.
۲- طبق ماده ۴۷ آئين نامه اجرايي قانون انتخابات، نامزدهاي انتخاباتي مي توانند با استفاده از آثار تبليغاتي مجاز به صورت مشترك نيز تبليغات انتخاباتي داشته باشند.
۳- با توجه به ماده ۵۷ قانون انتخابات و ماده ۴۲ آئين نامه اجرائي، نامزدها مي توانند حمايت گروهها و احزاب مختلف را در آثار تبليغاتي خود درج نمايند. همچنين احزاب و يا تشكل هاي سياسي نيز مي توانند در حمايت از نامزدها ائتلاف نمايند.
در اين صورت لازم است اسامي احزاب و تشكل هاي عضو ائتلاف، در آثار تبليغاتي نامزد ذكر گردد ولي ائتلاف اشخاص حقيقي و حقوقي در حمايت از نامزدها يا نامزد، به جز ائتلاف گروه هاي مجاز و ائتلاف نامزدها در تبليغات مشترك مجاز نمي باشد.»
امنيت انتخابات فراهم است
علي اصغر احمدي معاون امنيتي وزير كشور و رييس ستاد امنيتي انتخابات در گفت وگو با خبرگزاري فارس با تاكيد بر اينكه هماهنگي هاي لازم براي برقراري امنيت در حوزه هاي انتخابيه سراسر كشور به عمل آمده است، تصريح كرد: باتوجه به تقسيم كاري كه در ستاد امنيت انتخابات انجام گرفته، براساس سابقه و با بررسي وضع موجود حوزه هاي انتخابيه به تناسب نياز، برابر آئين نامه پيش بيني هاي لازم صورت گرفته و با توجه به نوع برنامه ريزي، درحال حاضر هيچ مشكلي وجود ندارد.
انتخابات در بيشتر حوزه ها رقابتي است
وزير اطلاعات با بيان اينكه اين وزارتخانه در مراحل مختلف بررسي وضعيت تعيين صلاحيت ها، ليست هاي متعددي را براي تاييد صلاحيت در اختيار شوراي نگهبان قرارداده، گفت: دولت ليستي در اين جهت نداشته است.
به گزارش ايسنا، حجت الاسلام علي يونسي در نشست مطبوعاتي كه پيش از ظهر پنجشنبه برگزار شد، با تاكيد بر اينكه وزارت اطلاعات در دفاع از حقوق كانديداهاي ردصلاحيت شده ليست هاي مختلفي را در اختيار شوراي نگهبان قرارداده است، گفت: اين مساله تا اندازه اي موردتوجه شوراي نگهبان قرار گرفته لذا به دليل همين تلاش هايي كه انجام داديم، عمده حوزه هاي انتخاباتي رقابتي شده است.
تبليغات غيرمجاز انتخاباتي جمع آوري مي شوند
رئيس ستاد هدايت تبليغات انتخابات شهرداري تهران گفت: آيين نامه و بخشنامه هاي تبليغاتي انتخابات به طور كامل مشخص شده و در اختيار نامزدهاي انتخاباتي قرار گرفته است و با توجه به آن هرگونه تبليغات غير مجاز و غير قانوني با همكاري نيروي انتظامي و هماهنگي فرمانداري تهران جمع آوري مي شود.
احمد نيك بختيان در گفت وگو با خبرگزاري مهر افزود: شهرداري تهران همزمان با فرا رسيدن زمان انتخابات نامزدهاي انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي بيش از ۶۰ هزار متر فضاي تبليغاتي انتخاباتي اعم از تابلوهاي ديواري و برزنتهاي نصب شده آماده كرده كه بر اساس درخواست و سهميه تعيين شده در اختيار احزاب و افراد متقاضي قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: احزاب و افراد داوطلب انتخابات مجلس شوراي اسلامي براساس قوانين و آيين نامه هاي تعيين شده فقط مجاز به استفاده از فضاهاي تعيين شده هستند و چسباندن برچسبها و عكسهاي تبليغاتي بر در و ديوارهاي ساختمان ها و در مكانهايي غير از فضاهاي تعيين شده خلاف است و در صورت مشاهده با هماهنگي فرمانداري و همكاري نيروي انتظامي تهران بزرگ جمع آوري مي شوند.
رقابت انتخاباتي
سيدعلي اكبر محتشمي پور كه از كانديداتوري هفتمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي استعفا داده است به سمت رئيس ستاد انتخاباتي گروه هاي دوم خردادي منسوب شد. به استثناي جبهه مشاركت اسلامي و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي ديگر گروه هاي دوم خرداد فهرست مشتركي براي انتخابات ارائه كرده اند.
* در بررسي دو فهرست عمده يعني آبادگران ايران اسلامي و ائتلاف براي ايران چند نكته جالب به چشم مي خورد: تعداد روحانيون فهرست ائتلاف براي ايران با شش نفر بيشتر از فهرست روحانيون آبادگران با تعداد چهارنفر بوده و تعداد بانوان آن نيز يك نفر كمتر است. البته ناگفته نماند كه ائتلاف براي ايران تا اين لحظه يك فهرست ۲۶ نفره منتشر ساخته كه انتظار مي رود در آينده تكميل گردد.
|
|
|