ليلا آرمان
هلو، ميوه اي لذيذ و آب دار است. شليل و شفتالو نيز خواصي شبيه هلو دارند. اين ميوه بدون پوست خوش طعم تر است اما بهتر است با پوست آن را مصرف كنيد. هر چند كه ممكن است كرك هاي آن خوشايند نباشد. اين ميوه با پوست، هم هضم راحتي دارد و هم ايجاد نفخ نمي كند.لا زم به ذكر است هلوي انجيري ديرهضم است.همچنين هلو داراي ويتامين آ، ب و ث است كه بيشتر اين ويتامين ها مخصوصاً ويتامين آ در پوست هلو است.
مصرف هلو به علت وجود املا ح در زيبايي مؤثر است.
هلو ملين - مسكن - مرطوب كننده و اشتهاآور است.
پوست و گوشت هلو را براي مدتي روي پوست گذاشته و تأثير آن را در درخشان شدن پوست امتحان كنيد.
آب هلو را گرفته و در يخچال قرار دهيد و صبح به صورت ناشتا مصرف كنيد كه باعث از بين بردن صفرا و تنظيم غدد داخلي بدن مي شود.
جوشانده گل هلو براي دفع كرم معده و كدو بسيار مؤثر است.
گوشت هلو بسيار قابل هضم است اما افرادي كه مشكل روده اي دارند بايد از خوردن پوست آن خودداري كنند.
توصيه مي شود افراد ديابتي از هلو استفاده نكنند.
بهتر است از هلوهاي سفت براي تهيه كمپوت استفاده كنيد.
هلو را خشك كرده و برگه هلو تهيه كنيد كه بسيار ملين و براي رفع يبوست مفيد است.