مجري طرح اكتشاف سراسر كشور:
ذخاير قطعي و احتمالي طلاي كشور به ۲۵۰ تن رسيد
مجري طرح اكتشاف سراسري كشور سازمان زمين شناسي گفت: با انجام فعاليتهاي اكتشافي در دو فاز، ذخاير قطعي و احتمالي طلاي كشور هم اكنون به ۲۵۰ تن رسيده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، بهروز برنا در جمع خبرنگاران گفت: هم اكنون توليد طلا در دنيا ۲ هزار و ۶۰۰ تن است كه از اين رقم بايد ۲۶ تن طلا از سوي ايران توليد شود، اين در حالي است كه در گذشته تنها طلاي موته در ايران فعال بود كه در خوشبينانه ترين حالت حدود ۳۰۰ كيلو طلا از آن استخراج مي شود.
وي افزود: سازمان زمين شناسي براي افزايش سهم ايران در استخراج طلا، سه محدوده معدني را براي طلا شناسايي كرد و در عين حال فعاليت در زمينه هايي نظير قلع، تنگستن، پتاس، فسفات، خاكهاي نادر، روي و مواد معدني فلزي و غير فلزي كه بخش خصوصي كمتر به آن توجه مي كرد را آغاز كرد.
وي ميزان ذخاير قطعي طلاي كشور را ۳۵ تن ذكر كرد و يادآور شد: هم اكنون چهار شركت خارجي در معادن طلاي ايران فعالند.
وي خاطر نشان كرد: طي ۶ سال گذشته حدود ۷ ميليارد تومان در اكتشافات مواد معدني كشور هزينه شده كه ۳ ميليارد تومان آن مربوط به طلا بوده است.
مجري طرح اكتشاف سراسري كشور با اشاره به اين كه اكثر معادن طلاي ايران مانند چين، معادن كوچك هستند، گفت: هم اكنون چينيها با تكنولوژي بسيار ساده اي طلا گيري مي كنند كه ما اين تكنولوژي را از آنها دريافت كرده ايم و هم اكنون در مراحل آزمايشي در ارغش نيشابور از طريق حوضچه ها چهار كيلو طلا استحصال كرده ايم.
وي همچنين كل ذخاير قطعي و احتمالي پتاس در ايران را ۴ ميليون تن ذكر كرد و در ارتباط با بودجه سازمان زمين شناسي در سال جاري گفت: بودجه امسال طرح اكتشافات سراسري به عنوان زير مجموعه سازمان ۵/۴ ميليارد تومان است.
منوچهر قريشي، رئيس پژوهشكده علوم زمين نيز در اين مصاحبه مطبوعاتي با بيان اين كه ۳۰ سال پيش سازمان زمين شناسي ويژگيهاي لرزه خيزي و ۴۰ گسل فعال كشور را اعلام كرده بود، افزود: طي چند ماه آينده نتيجه بررسيهاي «پارينه» لرزه شناسي مشخص مي شود و در اختيار مسئولان قرار مي گيرد.
|
|
تحقيق و تفحص از صنايع خودروسازي به امضاي ۱۱۰ نماينده مجلس رسيده است
گروه اقتصادي: درخواست تحقيق و تفحص از صنايع خودروسازي كشور با امضاي ۱۱۰ نماينده مجلس به هيأت رئيسه كميسيون صنايع و معادن ارائه شده است.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگار ما افزود: درخواست تحقيق و تفحص از صنايع خودروسازي كشور پس از بررسي در كميسيون صنايع و معادن در صحن علني مجلس مطرح خواهد شد. انجام اين تحقيق و تفحص به قوت خود باقي است و كميسيون مذكور آن را پيگيري مي كند.
حميدرضا كاتوزيان درخصوص عواملي كه باعث ارائه چنين درخواستي شده است، گفت: موارد متعددي از نقض برنامه هاي ملي صنعتي كشور در صنايع خودروسازي وجود دارد كه حتماً بايد با آن برخورد شود خصوصاً اينكه در بسياري از شركت ها و صنايعي كه وابسته به دستگاه هاي دولتي بوده و مسئوليت خودروسازي كشور را برعهده دارند، حركت هايي برخلاف مصالح كشور صورت گرفته و حقوق مردم تضييع مي شود.وي افزود: مجلس شوراي اسلامي قاطعانه با اين گونه حركات مقابله خواهد كرد و در اين راستا تحقيق و تفحص، فراخواني وزير به مجلس و اعمال برخوردهاي لازم با دستگاه هاي ذي ربط مدنظر قرار دارد.
نماينده مردم تهران با تأكيد بر ضرورت انجام بررسي هاي حقوقي در مورد قرارداد پروژه «ال ۹۰» گفت: اين قرارداد داراي اشكالات شكلي و محتوايي و ايرادات فني است كه يا از ديد كارشناسان پنهان مانده و يا توجهي به آن نشده است.
كاتوزيان با اشاره به وجود توانمندي هاي طراحي خودرو در كشورمان انعقاد اين قرارداد را ضروري ندانسته و گفت: چه ضرورتي وجود دارد تا از شركت دست چندمي رنو كه از قدرت چنداني براي ساخت خودرو در سطح جهاني برخوردار نيست، پروژه اي را بگيريم كه پلت فرم آن خيلي قديمي بوده و قبلاً در كشورهاي اروپاي شرقي اجرا شده است.وي افزود: معتقديم در اين پروژه به مصالح ملي و حقوق مردم بي توجهي شده و به دنبال آن هستيم تا اجازه ندهيم چنين اتفاقي در كشورمان رخ دهد.
|
|
توافق ايران - روسيه و جمهوري آ ذربايجان براي توسعه شبكه مشترك ريلي
گروه اقتصادي: ايران، روسيه و جمهوري آذربايجان در اجلاس سه روزه كارشناسان راه آهن هاي سه كشور با امضاي يادداشت تفاهمي با ايجاد يك شركت مشترك سرمايه گذاري براي احداث و بهره برداري از راه آهن قزوين - رشت آستارا موافقت كردند.در پايان اين اجلاس اعلام شد كه سه كشور موافقت كردند شركت مشتركي براي احداث مسير ريلي قزوين - رشت - انزلي و آستارا تاسيس كنند، سرمايه اوليه هريك از اين كشورها در اين مشاركت دو ميليون دلار است.طرفين همچنين موافقت خود را با سرمايه گذاري ساير راه آهن هاي قرارگرفته در مسير اين طرح اعلام كردند.در خبر مورخ ۴/۵/۸۳ با عنوان «با سرمايه گذاري مشترك ايران - روسيه و جمهوري آذربايجان، خط آهن قزوين - رشت - جمهوري آذربايجان احداث مي شود.»سمت مهندس قربانعلي بيك اشتباهاً نماينده راه آهن جمهوري آذربايجان منعكس گرديده است كه نامبرده معاون برنامه ريزي و امور بين الملل راه آهن جمهوري اسلامي ايران و سرپرست هيات ايراني در اجلاس بوده است.
|
|
سرمايه گذاري صنعتي در كيش بيش از دو برابر شد
گروه اقتصادي: ميزان سرمايه گذاري ارزي در كيش براساس مجوزهاي صنعتي صادره طي سال ۸۲ نسبت به سال ماقبل آن ۱۲۵ درصد رشد نشان مي دهد.رشد سريع سرمايه گذاري در بخش صنعت كيش به دليل افزايش امكانات زيربنايي در شهرك هاي صنعتي و تحولات مثبت اقتصادي در منطقه بوده است. براساس آمارهاي موجود، برآورد ارزش سرمايه گذاري ارزي از ۹۰ ميليون دلار در سال ۸۱ به ۲۰۲ ميليون دلار در سال ۸۲ افزايش نشان مي دهد.
|
|
توزيع كالابرگ مرحله دوازدهم
گروه اقتصادي: آن دسته از خانوارهاي تهراني كه تاكنون موفق به دريافت كالابرگ (كوپن) مرحله دوازدهم نشده اند تا ۱۹ مرداد ماه مي توانند براي دريافت كالابرگ خود به مراكز نوزده گانه پستي تعيين شده مراجعه كنند.
روزهاي ششم، هفتم و هشتم مرداد براي مراجعه خانوارهاي سه و چهار نفره، دهم و يازدهم مرداد براي خانوارهاي پنج و شش نفره و روز دوازدهم مرداد براي خانواده هاي هفت نفره به بالا تعيين شده است.از سيزده تا نوزده مردادهمه خانواده ها مي توانند براي دريافت كالابرگ اقدام كنند.
|
|
گفت وگوي امروز
برنامه هاي كوتاه و بلندمدت كميسيون تنظيم بازار براي كنترل قيمت و عرضه ميوه
گروه اقتصادي: كميته ويژه اي براي مقابله با گراني ميوه در وزارت بازرگاني تشكيل شده و برنامه هاي كوتاه و بلندمدتي از سوي كميسيون تنظيم بازار براي كنترل عرضه و قيمت ميوه مدنظر قرار گرفته است.با حسين مدرس خياباني مديركل دفتر برنامه ريزي تامين و توزيع تنظيم بازار كالاي بازرگاني وزارت بازرگاني پيرامون عوامل موثر در افزايش قيمت ميوه و اقدامات انجام شده گفت وگو كرده ايم.
***
* نقش دلال ها و واسطه ها در افزايش قيمت ميوه طي روزهاي اخير تا چه حد بوده است؟
- علت اصلي افزايش قيمت ميوه كاهش عرضه آن در روزهاي اخير است. گرچه برخي نقش دلال ها و واسطه ها را در افزايش قيمت ميوه بسيار پررنگ جلوه مي دهند. اما اگر مبناي افزايش قيمت ميوه در سال جاري را در مقايسه با سال گذشته در نظر بگيريم بايد پرسيد آيا دلال ها و واسطه هايي كه به عنوان عامل گراني قيمت ميوه اعلام شده اند در سال گذشته وجود نداشته اند؟! در اين كه نظام سنتي توزيع ميوه در كشورمان از سال ها قبل حاكم بوده بحثي نيست اما وقتي در يك مقطع زماني بازار عرضه ميوه به هم مي ريزد نمي توان همه دلايل را در نقش دلال ها و واسطه ها جست وجو كرد.معتقدم بازار ميوه در شرايط كنوني متاثر از كاهش عرضه به دليل خسارت هايي است كه در آغاز سال به دليل شرايط جوي بر توليد ميوه هاي هسته دار مانند آلبالو، گيلاس و زردآلو وارد شده است. منابع ذي ربط نيز كاهش بسيار شديد توليد اين محصولات را اعلام كرده اند. بايد پرسيد اگر وجود دلال ها و واسطه ها عامل اصلي گراني ميوه است چرا اين افراد بازار لوازم خانگي را به هم نمي ريزند؟! علت آن است كه عرضه لوازم خانگي به حدي زياد است كه كارخانجات توليدكننده اين كالاها براي فروش محصولات خود با مشكل مواجه هستند و جايي براي نقش بازي كردن دلال ها و واسطه ها باقي نمي ماند. سازمان ميادين ميوه و تره بار رسما اعلام كرده كه ورودي هاي آلبالو، گيلاس و زردآلو بيش از ۵۰ درصد كاهش پيدا كرده است و اين مشكل حتي در ميدان مادر ميوه و تره بار نيز وجود دارد. افزايش بيش از ۵/۲ برابري نرخ حمل و نقل نيز در افزايش قيمت ميوه نقش داشته است و همه افزايش قيمت ها سهم دلال ها و واسطه ها نيست.
* با تشكيل كميته ويژه در وزارت بازرگاني چه اقداماتي براي كنترل قيمت صورت گرفته است؟
- كميته ويژه كنترل قيمت و عرضه ميوه تشكيل و در جلسه برگزار شده تصميماتي براي انجام اقدامات بلندمدت براي ساماندهي نظام نرخ ميوه مدنظر قرار گرفت. اما از آنجا كه علت اصلي مشكل ميوه در كاهش توليد و عرضه آن بوده است بايد از طريق اقدامات مقطعي بازار ميوه را كنترل كرد.در برنامه بلندمدت بايد كاهش و كم رنگ كردن نقش واسطه ها، ساماندهي سيستم حمل و نقل و عرضه مستقيم مورد توجه قرار گيرد اما وقتي مي خواهيم در كوتاه مدت بازار ميوه را با شرايط موجود كه با كاهش عرضه روبه رو هستيم، تنظيم كنيم اين كار نيازمند ابزار ديگري است كه اميدواريم با سپري شدن مقطع زماني كنوني و عرضه ميوه هاي فصل جديد مانند سيب، انگور و غيره، به تنظيم بازار ميوه كمك شود و در زمينه كاهش نرخ تعرفه ميوه هاي جايگزين مانند موز، آناناس و نارگيل نيز كار مي كنيم.
|
|
دولت از سال ۷۸ به بعد استقراضي از بانك مركزي نداشته است
«تحقق درآمدهاي دولت در سال گذشته، ۹۰ درصد بوده است اما با وجودي كه به طور حتم در سال جاري با محقق نشدن درآمدها مواجه خواهيم شد، تصميم گيري درباره ميزان آن كمي زود است.»
محمد كردبچه ـ مديركل دفتر اقتصاد كلان سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور ـ در گفت وگو با ايسنا، يكي از مهم ترين اصول بودجه ريزي را حالت تخميني آن عنوان كرد و گفت: «كسري بودجه به دليل تعادل نداشتن درآمدها و هزينه ها است، اما ميان محقق نشدن درآمد و كسري بودجه تفاوت هايي وجود دارد.»
وي ادامه داد:« در بودجه درآمدها تخميني است، اما هزينه ها تحديدي است. درآمدها در حالت تخميني زماني كه از سوي مجلس تصويب مي شود كاملا جنبه برآوردي دارد، امكان دارد در طي سال كمتر يا بيشتر حاصل شود؛ اما هزينه ها كه تحديدي هستند به اين معني است كه رقم برآوردي حداكثر رقمي است كه دولت مي تواند پرداخت كند، براي تغيير اين هزينه ها بايد دولت مجوز قانوني دريافت كند.»
كردبچه با اشاره به ماده ۳۰ قانون برنامه و بودجه خاطرنشان كرد:« در اين ماده كميته تخصيص اعتبار پيش بيني شده كه اعضاي اين كميته نمايندگان سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و وزارت امور اقتصادي و دارايي هستند. »
اين كميته در طي سال تشكيل مي شود كه اگر وصول درآمدها را بر خلاف روال معمولي مشاهده كند از طرف ديگر هزينه ها را تعديل خواهد كرد.
|
|
فاز يك طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي در هفته دولت افتتاح مي شود
بهره برداري رسمي از فاز يك طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي در هفته دولت و با حضور هيات وزيران آغاز مي شود.
مهندس غلامرضا منوچهري ديروز در جمع خبرنگاران اعلام كرد: با تكميل ظرفيت واحد دوم فاز يك طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي از ابتداي هفته جاري، هم اكنون از تمام ظرفيت اين فاز بهره برداري مي شود.
مديرعامل شركت پتروپارس با اشاره به سهم ۷۰ درصدي شركت هاي ايراني در اجراي فاز يك پارس جنوبي تصريح كرد: با حضور شركت هاي ايراني در كنار شركت هاي بين المللي براي اجراي فاز يك، بيشتر پيمانكاران ايراني به توان و فناوري روز دنيا در اجراي پروژه هاي نفتي، به ويژه در بخش لوله گذاري در دريا و ساخت تاسيسات دريايي دست يافته اند.
وي ظرفيت توليد كل فاز يك طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي را حدود يك ميليارد فوت مكعب (۲۸ ميليون مترمكعب) در روز اعلام كرد و افزود: با بهره برداري از اين پروژه، روزانه ۴۰ هزار بشكه ميعانات گازي و ۲۰۰ تن گوگرد نيز توليد خواهد شد.
با تكميل ظرفيت هاي واحدهاي اول و دوم فاز يك طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي و آمادگي اين پروژه براي بهره برداري رسمي، كار تحويل مجموعه تاسيسات اين فاز از امروز (دوشنبه) به كارفرما (شركت نفت و گاز پارس) آغاز شد.
|
|
براي ايجاد اشتغال
طرح ساخت يك ميليون خانه به اجرا در مي آيد
۹۴۳ هزار فرصت شغلي جديد در چهارسال اول برنامه سوم توسعه ايجاد شده است.
به گزارش وزارت كار و امور اجتماعي در جلسه اخير شوراي عالي اشتغال كه به رياست سيد محمد خاتمي و با حضور وزراي كار و امور اجتماعي و كشور تشكيل شد، علاوه بر ارائه گزارش عملكرد ايجاد اشتغال، پيشنهاد لايحه اصلاح ماده ۶۰ قانون برنامه سوم توسعه پيرامون تعهدات ايجاد شده دولت براي اجراي طرحهاي سرمايه گذاري و اشتغالزاي بخش غيردولتي در سالهاي گذشته نيز ارائه شد. براساس اين پيشنهاد، بخشي از سود حاصله موجودي حساب ذخيره ارزي نزد بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران، براي ايفاي تعهدات سازمان مديريت و برنامه ريزي به اين امر اختصاص يافته است. پس از بررسي پيشنهاد مذكور مقرر شد جلسه اي با حضور وزير امور اقتصادي و دارايي، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران تشكيل شده و ظرف مدت ۱۰ روز راهكارهاي ممكن مورد بررسي قرار گرفته و راه حل مناسب براي تأمين اعتبار مذكور براي ايفاي تعهدات دولت ارائه شود. همچنين در جلسه شوراي عالي اشتغال، پيشنهاد سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور مبني بر تدوين گزارش تحليلي ارزيابي عملكرد مواد قانوني و راهكارهاي بخشي و فرابخشي قانون برنامه سوم توسعه در سياستهاي اشتغال، توسعه سرمايه گذاري و مشاركت بخش خصوصي در حوزه وظايف دستگاههاي اجرايي مطرح و به تصويب حاضرين رسيد. در ادامه جلسه شوراي عالي اشتغال، طرح ايجاد يك ميليون واحد مسكوني در مناطق شهري و روستايي مورد بررسي قرار گرفت و مقرر گرديد براي اجراي پايلوت اول اين طرح ايجاد ۵۰ هزار واحد مسكوني روستايي اقدامات لازم صورت گيرد. همچنين سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور موظف شد مابه التفاوت سود و كارمزد منابع داخلي را به شكل يارانه تأمين نمايد. بر اساس اين مصوبه ، تشكيل كميته اي براي سياست گذاري امور مربوط به اين طرح با تشخيص بنياد مسكن انقلاب اسلامي بوده و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور ناظر بر امور اجرايي اين طرح است.
|
|
بورس
|
تغيير قيمت (ريال)
|
آخرين قيمت (ريال)
|
نام شركت
|
۸۴۳
|
۱۵,۳۲۰
|
لاستيكي سهند
|
۱۵۸۴
|
۳۳,۲۶۸
|
سيمان شمال
|
۶۶۶
|
۱۳,۹۹۰
|
پتروشيمي اصفهان
|
۳۰۰
|
۶,۳۰۴
|
تولي پرس
|
۲۹۵
|
۶,۲۰۰
|
حمل و نقل توكا
|
۷۸
|
۱,۶۳۹
|
فارسيت دورود
|
۵۸۸
|
۱۲,۳۴۸
|
تكنو تار
|
۴۹۰
|
۱۰,۲۹۵
|
سايپا ديزل
|
۴۰۱
|
۸,۴۵۵
|
زامياد
|
۱۸۳
|
۳,۸۵۸
|
ايرانيت
|
۱۰۳۶
|
۲۱,۸۷۱
|
پتروشيمي آبادان
|
۱۱۹۵
|
۲۵,۴۵۵
|
دوده صنعتي
|
۵۰۹
|
۱۰,۸۴۴
|
پتروشيمي اراك
|
۲۴۹
|
۵,۳۱۹
|
معادن روي
|
۱۴۱۸
|
۳۳,۲۸۵
|
كربن ايران
|
۶۷۱
|
۱۶,۴۹۱
|
گروه صنعتي سديد
|
۱۶۳
|
۴,۱۲۰
|
قند هگمتان
|
۲۷۸
|
۷,۳۳۵
|
سرمايه گذاري پتروشيمي
|
۱۰۸
|
۳,۶۲۷
|
ايران خودرو ديزل
|
۱۱۶۰
|
۳۹,۴۰۵
|
خدمات انفورماتيك
|
۳۵۵
|
۱۶,۸۷۲
|
سيمان فارس وخوزستان
|
۳۹
|
۱,۹۸۶
|
شيمي دارويي داروپخش
|
۵۵
|
۲,۸۱۹
|
شيشه همدان
|
۶۲
|
۳,۲۸۹
|
موتوژن
|
۲۹۴
|
۱۶,۲۲۵
|
پتروشيمي فارابي
|
۱۶۰
|
۱۰,۰۶۸
|
نگين طبس
|
۵۶۶
|
۴۴,۱۶۴
|
سيمان بهبهان
|
۹۶
|
۸,۵۵۳
|
سايپا آذين
|
۸۲
|
۷,۲۶۰
|
توسعه صنايع بهشهر
|
۳۵
|
۳,۶۳۶
|
كارتن ايران
|
۱۴۱
|
۱۵,۸۴۰
|
پگاه آذربايجان غربي
|
۲۶
|
۳,۴۲۰
|
نيروي زنگان
|
۲۹
|
۴,۱۵۵
|
ايتالران
|
۲۳۴
|
۳۳,۵۹۹
|
تكين كو
|
۲۲
|
۳,۶۱۳
|
مواد الياف مصنوعي
|
۲۲۱
|
۳۶,۳۶۵
|
سيمان شاهرود
|
۲۱
|
۳,۴۷۸
|
جوشكاب يزد
|
۱۴
|
۲,۴۸۵
|
شيميايي سينا
|
۱۷
|
۳,۰۸۴
|
فرآورده هاي نسوز آذر
|
۴۱
|
۹,۴۴۱
|
معادن منگنزايران
|
۴۳
|
۱۰,۰۵۵
|
سرمايه گذاري ساختمان
|
۲۱
|
۷,۳۰۰
|
سرمايه گذاري غدير
|
۷
|
۲,۴۱۸
|
محور سازان
|
۱۳
|
۶,۳۳۴
|
صنعتي بهشهر
|
۸
|
۳,۸۳۵
|
شيشه قزوين
|
۳
|
۱,۶۶۰
|
شيشه وگاز
|
۲۰
|
۱۲,۶۸۴
|
پتروشيمي خارك
|
۳۲
|
۱۹,۷۳۳
|
صنعتي دريايي(صدرا)
|
۶
|
۴,۵۷۴
|
صنعت و معدن
|
۷
|
۶,۲۹۰
|
كيميدارو
|
۵
|
۴,۵۰۶
|
كارخانجات دارو پخش
|
۱۳
|
۱۱,۵۰۲
|
سيمان هگمتان
|
۳۸-
|
۴,۱۴۰
|
كابل سازي ايران
|
۸۰-
|
۸,۱۱۲
|
سيمان كارون
|
۲۸۷-
|
۲۲,۶۸۹
|
نفت پارس
|
۳۵-
|
۲,۵۶۹
|
سرمايه گذاري آذربايجان
|
۶۵۱-
|
۴۶,۰۸۹
|
سيمان دورود
|
۱۴۳-
|
۹,۳۹۹
|
كاشي اصفهان
|
۳۶-
|
۲,۰۸۲
|
لاميران
|
۷۳-
|
۳,۵۴۵
|
سرمايه گذاري بوعلي
|
۳۰-
|
۱,۴۱۵
|
بسته بندي ايران
|
۲۲۷-
|
۸,۹۵۷
|
داده پردازي ايران
|
۱۳۶-
|
۴,۴۶۹
|
سرمايه گذاري صنعت نفت
|
۳۹۸-
|
۱۱,۸۲۰
|
فرآوري مواد معدني
|
۱۴۸-
|
۲,۸۳۷
|
توسعه صنعتي
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
قيمت طلا و ارز
|
نوع قيمت فروش (ريال)
يك بهار آزادي(قديم) ۹۵۰۰۰۰
يك بهار آزادي(جديد)۸۴۵۰۰۰
نيم بهار آزادي ۴۴۵۰۰۰
ربع بهار آزادي ۲۹۰۰۰۰
يك گرم طلاي ۱۸ عيار (ساخته نشده)۸۴۳۰۰
يك دلار آمريكا (بازار غيررسمي)۸۷۴۰
يك دلار آمريكا (نرخ رسمي بانك مركزي) ۸۶۹۲
يك يورو (نرخ رسمي بانك مركزي)۱۰۵۶۶
|
|
|
|
|